Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy mogło dojść do zapłodnienia

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 44, 45, 46 ... 50, 51, 52  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Simmi

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sob Kwi 19, 2008 10:36 am    Temat postu: .... Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

prezerwatywa może pęknąć itp. jest zresztą zabezpieczeniem przed chorobami itp.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Sob Kwi 19, 2008 11:35 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

heh ...a niech peka Razz przeciez ona jest zabezpieczona Smile bierze tabsy. nawet jakby byl pelny stosunek to nic by sie nie stało Smile pod warunkiem ze beirze je regularnie Wink

Powrót do góry
Zibi
Przyjaciel forum

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Sob Kwi 19, 2008 1:49 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie ma jak powstać fasolka w tym wypadku Wink
Powrót do góry
marw15

PostWysłany: Sob Kwi 19, 2008 10:46 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mam pytanie 1 raz kochalem sie z dziewczyna ona tez, doszlo u niej do malego krwawienia moje pytanie czy powinna sie udac do ginekologa po 1 stosunku ? i czy plyn ktory wydziela sie z penisa ale nie przed samym wytryskiem tylko ten wczesniej ma pleniki i czy jest mozliwe zaplodnienie? i czy jesli to robilismy przez krotka chwile do wytrysku bylo daleko nic sie moze stac?? thx za odp pozdr.
Powrót do góry
Zibi
Przyjaciel forum

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Sob Kwi 19, 2008 11:18 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jeżeli była dziewica to była to błona. Plemniki pojawiają się przed samym wytryskiem, nie jest stwierdzone to czy plemniki są w wydzielanej substancji.
Powrót do góry
pinezka
Gość

PostWysłany: Nie Kwi 20, 2008 10:27 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

zgadzam sie z Zibim Smile
Powrót do góry
marw15

PostWysłany: Nie Kwi 20, 2008 2:21 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ale szanse na zaplodnienie sa duze? przypomne ze bylem w niej pare chwil i do wytrysku bylo daleko
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Nie Kwi 20, 2008 2:40 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jesli było daleko wiec jak moze dojsc do zapłodnienia? Shocked ... o dżyjzyss... Confused

Powrót do góry
Simmi

PostWysłany: Wto Kwi 22, 2008 9:44 pm    Temat postu: .... Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam,
Zaczęliśmy współżycie z dziewczyną, ona była dziewicą, a ja prawiczkiem.
Do tej pory zrobiliśmy to 4 razy z czego raz miałem wytrysk w środku.
Dziewczyna wczoraj wzięła ost. tabletkę REGULONU przed 7 dniową przerwą.
Oprócz tabletek używaliśmy też prezerwatyw, ale kilka razy się one zsunęły do połowy podczas stosunku i musiałem je z powrotem naciągnąć (wolno tak w ogóle czy powinienem wsiąść nową ? ).
Dziewczyna powinna dostać okresu po ost. tabletce, ale dziś nie przyszedł i ja zaczynam się niepokoić. Dziewczyna jest spokojna, tylko, że ja panikarz jestem i martwię się.
Jest ryzyko ciąży ?
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Wto Kwi 22, 2008 9:50 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie ma Smile pod warunkiem ze bierze tabsy regularnie i o odp. porze Smile jesli tak to spoko. nie ma co sie dołowac. ja ciazy nie widze. poza tym; wytrysku w srodku nie było Wink luzzz Laughing

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 44, 45, 46 ... 50, 51, 52  Następny
Strona 45 z 52