Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy mogło dojść do zapłodnienia

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 47, 48, 49, 50, 51, 52  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Simmi

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sob Maj 03, 2008 10:54 am    Temat postu: .... Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No oka, ale co to było w takim razie ?
A gumka to właśnie raczej zabezpieczenie przed chorobami bo badań nigdy nie robiliśmy.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Sob Maj 03, 2008 1:00 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

moze sluz?? Wink nie przejmuj sie tak ! 1000% ze wszystko było ok

Powrót do góry
mewa81

PostWysłany: Pon Cze 23, 2008 10:55 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Kochalam sie z chlopakiem bez zabezpieczenia w 9. 10 i 11 dniu cyklu, cykle mam nieregularne (od 28 do 36 dni). Doszlo do wytrysku jak juz "wychodzil we mnie". Jak duza jest szansa na zaplodnienie??? Od 2 dni pobolewa mnie brzuch, mysle ze moze to byc owulacja, stosunek byl 2 dni przed owulacja, myslicie, ze plemniki mogly przezyc i moglo dojsc do zaplodnienia????
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Wto Cze 24, 2008 9:24 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mewa- mogły one przezywaja do 72h a nawet wiecej... Rolling Eyes takie ryzykowanie nie jest dobre ... chyba ze szykujesz pokoik dzieciecy.jesli nie to mozna zazyc tabletke "po"- jedynie na recepte i w ciagu 72h od stosunku...

Powrót do góry
arturus

PostWysłany: Pon Cze 30, 2008 11:28 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

witam. mam takie pytanko. czy moglo dojsc do zaplodnienia, gdy po moim wytrsyku (petting) dziewczyna wziela paczke chusteczek do reki i zostawila na tej paczce nasienie, nastepnie poszlismy umyc rece itd. wrocila i wyjela chusteczke zeby sie podetrzec. minelo okolo 4 minut chusteczki byly zapachowe czyli nie zwykly papier .dodatkowo dziewczyna yla mniej wiecej w polowie cyklu.
Powrót do góry
Zibi
Przyjaciel forum

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Pon Cze 30, 2008 11:41 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie Exclamation
Powrót do góry
arturus

PostWysłany: Pon Cze 30, 2008 11:43 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a na jakiej podstawie to twierdzisz? moze mnie to uspokoi. dodam ze paczka chusteczek byla na opakowaniu mokra od spermy
Powrót do góry
Zibi
Przyjaciel forum

PostWysłany: Pon Cze 30, 2008 11:49 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wzięła chusteczkę nie opakowanie, minęło 4 minuty, nie było bezpośredniego kontaktu z pochwą ( sperma musi być w środku ) plemniki nie są jak EU07.
Powrót do góry
arturus

PostWysłany: Pon Cze 30, 2008 11:53 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

tak ale obawiam sie ze jak opakowanie bylo mokre to i chusteczka mogla byc. kontakt niby byl bo sie podcierala, jedynie czas ktory uplynal mnie uspokaja ale i tak naprawde nie wiem ile takie plemniki na zewnatrz zyja bo kazde zrodlo inaczej podaje
Powrót do góry
Zibi
Przyjaciel forum

PostWysłany: Wto Lip 01, 2008 12:00 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A jak z dniami płodnymi?
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 47, 48, 49, 50, 51, 52  Następny
Strona 48 z 52