Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
smutna2255
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sob Kwi 26, 2008 9:58 am Temat postu: Dziewczynki Co sadzicie |
|
|
CZesc mam pytanie co sadzicie o tym czy mozliwe jets zaplodneinie gdy chlopak mial wytrysk wytarl sobie penisa i rece chusteczka higieniczna a po kilku min wkladal palce do pochwy czy jest mozliwosc zaplodnienia po wytarciu rak ? I drugie ten plyn ktory sie wydziela podczas pieszczot moze zaplodnic sam przez siebie jesli nei dojdzie do wytrysku tylko skoncyz sie na plynie...slyszalam ze sa w nim male ilosci plemnikow a na wikipedi czytalam ze NIe ma ze to plyn z prostaty a plemniki pojawiaja sie tylko przezd wytryskiem wnim TAkze co z nim jesli wytrysku nie bylo a plyn owszem?prosze odpiszcie mi DZIekuje Bardzo:*
----edited by emilka----
temat przeniosłam do odpowiedniego działu i tematu |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Leniwka12
|
Wysłany: Sob Kwi 26, 2008 10:36 am Temat postu: |
|
|
z tego jak opisałas ta sytuacje to raczej nie może dojsc do zapłodnienia! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
perez
|
Wysłany: Sob Kwi 26, 2008 12:03 pm Temat postu: |
|
|
Czy przed miesiaczka (2-3 dni) pojawia sie u dziewczyny sluz, czy to oznacza ze jest cos nie tak?? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Sob Kwi 26, 2008 10:09 pm Temat postu: |
|
|
nie moze oznaczac nadchodzacy okres _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
pinezka Gość
|
Wysłany: Nie Kwi 27, 2008 9:42 am Temat postu: Re: Dziewczynki Co sadzicie |
|
|
smutna2255 napisał: | I drugie ten plyn ktory sie wydziela podczas pieszczot moze zaplodnic sam przez siebie jesli nei dojdzie do wytrysku tylko skoncyz sie na plynie...slyszalam ze sa w nim male ilosci plemnikow a na wikipedi czytalam ze NIe ma ze to plyn z prostaty |
zle myslisz. Ten plyn nie ma w sobie plemnikow w sobie (tak czytalas na wikipedii) swoja droga to dobry portal :)to jest plyn podniecenia pochodzacy z prostaty..
Cytat: | ="smutna2225"] a plemniki pojawiaja sie tylko przezd wytryskiem |
i to jest prawda tte plemniki sa juz w stanie zapldonic. Dlatego lepiej nie eksperymentowac z stosunkiem przerywanym bo nigdy nie wiadomo kiedy facetowi cos "poleci"
a co do Twojego glownego pytania to napewno nie ejstes w ciazy przez wpychanie placow nie zachdozi sie w ciaze. Wiec nie masz czym sie martwic. Do zaplodnienia potrzebna jesy owulacja+dni plodne+ wytrysk w srodku, pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
marw15
|
Wysłany: Nie Kwi 27, 2008 9:44 am Temat postu: |
|
|
mam pytanie przez ile czasu moze wystapic krwawienie po przerwaniu blony?? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Nie Kwi 27, 2008 1:21 pm Temat postu: |
|
|
roznie czasem nawet do kilku dni...jesli krwawienie jest obfite i sprawia bol to radze wybrac sie do lekarza,ale zazwyczaj samo mija po paru dniach wazne zeby w tym czasie nie odbywac stosunku, wszystko musi sie zagoic _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Simmi
|
Wysłany: Pią Maj 02, 2008 9:49 pm Temat postu: .... |
|
|
Witam.
Poprzednio jak pisałem dziewczyna dostała krwawienia z odstawienia po 4 dniach, więc to mnie trochę uspokoiło.
Potem wzięła ostatnią tabletkę w poniedziałek, zrobiła 7 dni przerwy i wzięła we wtorek z 2 paczki, już kolejną serię.
Dzisiaj znów się kochaliśmy, oczywiście dodatkowo założyłem prezerwatywę Durex ze środkiem nawilżającym i mam pytanie:
Podczas stosunku, gdy zmienialiśmy pozycję wyciągnąłem członka z pochwy a z niej "wisiało" coś tak jakbym skończył w środku, w dziewczynie i to wypłynęło, ale do wytrysku było daleko, a ja miałem prezerwatywę.
Pytanie: Co to było ? W prezerwatywie w środku też tego trochę było.
Czy to był nawilżacz ? Z mojej perspektywy wyglądało to tak jakby to sperma wisiała ... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pinezka Gość
|
Wysłany: Sob Maj 03, 2008 8:29 am Temat postu: |
|
|
po co sie martwisz? Przeciez nawet jesli byla to sperma to i tak Twoja kobieta nie bedzie w ciazy bo bierze tabsy anty. A swoja droga nie wiem po co ona bierze te tabletki i truje swoj organizm skoro Ty nadal uzywasz guumki bo sie boisz nie pomyslales o tym ze Ty wogole sie nie trujesz a ona dodatkowo tak.. sorki ale jakos mnie tak naszlo na przemyslenia. Moim zdaniem zadnej ciazy nie bedzie wiec nie stresujcie sie, pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Sob Maj 03, 2008 9:33 am Temat postu: |
|
|
no własnie ! zgadzam sie z Pinezka! ... jesli bierze sie tabsy to gumka nie jest potrzebna chyba ze boicie sie chorób..to wtedy tak. mozesz ja zalewac kiedy chcesz hehe. pod warunkiem ze bierze je regularnie. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|