Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy mogło dojść do zapłodnienia

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 46, 47, 48 ... 50, 51, 52  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
smutna2255

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sob Kwi 26, 2008 9:58 am    Temat postu: Dziewczynki Co sadzicie Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

CZesc mam pytanie co sadzicie o tym czy mozliwe jets zaplodneinie gdy chlopak mial wytrysk wytarl sobie penisa i rece chusteczka higieniczna a po kilku min wkladal palce do pochwy czy jest mozliwosc zaplodnienia po wytarciu rak ? I drugie ten plyn ktory sie wydziela podczas pieszczot moze zaplodnic sam przez siebie jesli nei dojdzie do wytrysku tylko skoncyz sie na plynie...slyszalam ze sa w nim male ilosci plemnikow a na wikipedi czytalam ze NIe ma ze to plyn z prostaty a plemniki pojawiaja sie tylko przezd wytryskiem wnim TAkze co z nim jesli wytrysku nie bylo a plyn owszem?prosze odpiszcie mi DZIekuje Bardzo:*

----edited by emilka----
temat przeniosłam do odpowiedniego działu i tematu
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Leniwka12

PostWysłany: Sob Kwi 26, 2008 10:36 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

z tego jak opisałas ta sytuacje to raczej nie może dojsc do zapłodnienia!
Powrót do góry
perez

PostWysłany: Sob Kwi 26, 2008 12:03 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Czy przed miesiaczka (2-3 dni) pojawia sie u dziewczyny sluz, czy to oznacza ze jest cos nie tak??
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Sob Kwi 26, 2008 10:09 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie Wink moze oznaczac nadchodzacy okres Wink

Powrót do góry
pinezka
Gość

PostWysłany: Nie Kwi 27, 2008 9:42 am    Temat postu: Re: Dziewczynki Co sadzicie Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

smutna2255 napisał:
I drugie ten plyn ktory sie wydziela podczas pieszczot moze zaplodnic sam przez siebie jesli nei dojdzie do wytrysku tylko skoncyz sie na plynie...slyszalam ze sa w nim male ilosci plemnikow a na wikipedi czytalam ze NIe ma ze to plyn z prostaty

zle myslisz. Ten plyn nie ma w sobie plemnikow w sobie (tak czytalas na wikipedii) swoja droga to dobry portal :)to jest plyn podniecenia pochodzacy z prostaty..

Cytat:
="smutna2225"] a plemniki pojawiaja sie tylko przezd wytryskiem

i to jest prawda Smile tte plemniki sa juz w stanie zapldonic. Dlatego lepiej nie eksperymentowac z stosunkiem przerywanym bo nigdy nie wiadomo kiedy facetowi cos "poleci"

a co do Twojego glownego pytania to napewno nie ejstes w ciazy Exclamation przez wpychanie placow nie zachdozi sie w ciaze. Wiec nie masz czym sie martwic. Do zaplodnienia potrzebna jesy owulacja+dni plodne+ wytrysk w srodku, pozdrawiam
Powrót do góry
marw15

PostWysłany: Nie Kwi 27, 2008 9:44 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mam pytanie przez ile czasu moze wystapic krwawienie po przerwaniu blony??
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Nie Kwi 27, 2008 1:21 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

roznie czasem nawet do kilku dni...jesli krwawienie jest obfite i sprawia bol to radze wybrac sie do lekarza,ale zazwyczaj samo mija po paru dniach Smile wazne zeby w tym czasie nie odbywac stosunku, wszystko musi sie zagoic Cool

Powrót do góry
Simmi

PostWysłany: Pią Maj 02, 2008 9:49 pm    Temat postu: .... Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam.
Poprzednio jak pisałem dziewczyna dostała krwawienia z odstawienia po 4 dniach, więc to mnie trochę uspokoiło.
Potem wzięła ostatnią tabletkę w poniedziałek, zrobiła 7 dni przerwy i wzięła we wtorek z 2 paczki, już kolejną serię.
Dzisiaj znów się kochaliśmy, oczywiście dodatkowo założyłem prezerwatywę Durex ze środkiem nawilżającym i mam pytanie:
Podczas stosunku, gdy zmienialiśmy pozycję wyciągnąłem członka z pochwy a z niej "wisiało" coś tak jakbym skończył w środku, w dziewczynie i to wypłynęło, ale do wytrysku było daleko, a ja miałem prezerwatywę.
Pytanie: Co to było ? W prezerwatywie w środku też tego trochę było.
Czy to był nawilżacz ? Z mojej perspektywy wyglądało to tak jakby to sperma wisiała ...
Powrót do góry
pinezka
Gość

PostWysłany: Sob Maj 03, 2008 8:29 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

po co sie martwisz? Przeciez nawet jesli byla to sperma to i tak Twoja kobieta nie bedzie w ciazy bo bierze tabsy anty. A swoja droga nie wiem po co ona bierze te tabletki i truje swoj organizm skoro Ty nadal uzywasz guumki bo sie boisz Confused nie pomyslales o tym ze Ty wogole sie nie trujesz a ona dodatkowo tak.. Rolling Eyes sorki ale jakos mnie tak naszlo na przemyslenia. Moim zdaniem zadnej ciazy nie bedzie wiec nie stresujcie sie, pozdrawiam Smile
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Sob Maj 03, 2008 9:33 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no własnie ! zgadzam sie z Pinezka! ... jesli bierze sie tabsy to gumka nie jest potrzebna Smile chyba ze boicie sie chorób..to wtedy tak. mozesz ja zalewac kiedy chcesz Wink hehe. pod warunkiem ze bierze je regularnie. Wink

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 46, 47, 48 ... 50, 51, 52  Następny
Strona 47 z 52