Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy mogło dojść do zapłodnienia

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 50, 51, 52  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Yalissea
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pią Sie 04, 2006 11:31 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Bóle brzucha w ciąży występują niezależnie od jej zaawansowania.

Być może sa to zwykłe miesiaczkowe bóle.

Więc naprawdę, radzę zrobić test, będziesz pewna.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Nasia

PostWysłany: Pią Sie 04, 2006 12:27 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ale czy takie bóle w 2 tyg ciąży są normalne??
Powrót do góry
Yalissea
Przyjaciel forum

PostWysłany: Pią Sie 04, 2006 1:26 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Są normalne.
Ale u każdej kobiety jest inaczej.
Więc mówię zrób test.
Powrót do góry
jula
Gość

PostWysłany: Pią Sie 04, 2006 2:44 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

witam Smile ostatnio lezalam a chlopak mnie piescil...nie wszedl do srodka i tez nie mial wytrysku ale mialam dni plodne i sie boje Sad przeraza mnie mnie mysl o ciazy Sad i teraz mnie to przesladuje...czy moge byc w ciazy ??? prosze o odp. dziekuje !!!
Powrót do góry
Yalissea
Przyjaciel forum

PostWysłany: Pią Sie 04, 2006 2:49 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No a w jaki sposób? Confused

Niemożliwe Wink

Śpij spokojnie.
Powrót do góry
Paweł
Przyjaciel forum

Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Pią Sie 04, 2006 3:03 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dokładnie podzielam zdanie Yalissea.

No poprostu zapłodnie nie jest możliwe.
To raczej wynik stresu związanego z nowymi doświadczeniami.
Najleprzym sposobem jest zwolnienie tępa doświadczeń, doedukowanie sie w kwesti zapłodnienia i seksualności oraz czułość.

Nic złego sie nie stanie jeżeli szepniesz mu do uszka "nie". To nic złego, on sie nie obrazi. Przecież chce twojego szczęścia Wink więc będzie Cie słuchał.
Podpowiedz mu też czego oczekujesz na co jesteś gotowa i co sprawia Ci przyjemność. Zapytaj go czego oczekuje, co on lubi.

W miare zaufania oraz poznawania siebie fizycznie i psychicznie sami stwierdzicie że chcecie czegoś więcej, czegoś nowego. W tedy to wypróbujcie.

To tak jak z pływaniem, najpierw uczy sie położenia na wodzie, trenuje sie to do momentu gdzie bez oporu ktoś bedzie umiał to wykonać.
Nie jest tak że jak raz sie uda, to już przechodzi sie do następnego etapu nauki pływania. Trzeba być pewnym na wodzie. Podobnie jest z sypialnią Smile

Pozdrawiam
Powrót do góry
jula
Gość

PostWysłany: Pią Sie 04, 2006 5:32 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dziekuje za odpowiedz Smile tak sie balam a dzieki Wam odrazu spadl mi kamien z serca Smile jestem jeszcze mloda i nie wyobrazam sobie ze moglabym byc w ciazy...wiec aby temu zapobiec bylabym w stanie zrezygnowac z jakichkolwiek pieszczot Sad po prostu za bardzo sie boje i stresuje Sad a kocham swojego mezczyzne i chcialabym mu dac jak najwiecej czulosci...no ale mam opory bo w glowie tylko ciaza Sad jeszcze raz dzieki za odpowiedz Smile pozdrawiam Smile !!!
Powrót do góry
Paweł
Przyjaciel forum

Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Pią Sie 04, 2006 5:46 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Przyjemność można sprawić na wiele sposobów.

Z czasem będziesz miała więcej odwagi oraz chęci.
Nie spoeszyć sie poprostu, zwłaszcza jeżeli to są początki Wink
Powrót do góry
Nasia

PostWysłany: Pon Sie 07, 2006 8:06 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam!! Zrobiłam test i wyszedł pozytywny...Czyli rozumiem że wynik jest pewny
Powrót do góry
Yalissea
Przyjaciel forum

PostWysłany: Pon Sie 07, 2006 2:23 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Testy rzadko kłamią, choć zdarzają się przypadki. Skoro wyszedł pozytywny, to pewnie jesteś w ciąży.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 50, 51, 52  Następny
Strona 8 z 52