Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy mogło dojść do zapłodnienia

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 50, 51, 52  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
aisza

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pon Sie 07, 2006 3:50 pm    Temat postu: czy to ciaza Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

W lipcu mialam 2 okresy pierwszy od 11 do 15,drugi od 21 do 24.Okolo 3 dni po skaczeniu okresu zaczal mnie bolec brzuch tak jak na okres,piersi tez zaczely mnie bolec a wlasciwie tylko sutki,i piersi mam jakies nabrzmiale.Czasami mam takie klucie a prawej strony brzucha,chodzilam tez czesto siusi,ale juz jest lepiej.od tygodnia boli mnie glowa i jestem jakas nerwowa.Kupilam test ale nie wiem czy teraz go zrobic.Na tescie jest napisane zeby wykonac w dniu spodziewanej miesiaczi.Myslicie ze jestem w ciazy i czy moge juz test zrobic?Dodam ze brzuch i piersi jak bolaly tak i bola,a do okresu jeszcze 2 tygodnie.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
KOBIETA

Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Pon Sie 07, 2006 4:24 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nic nie piszesz o wspolzyciu. czy jestes w stanie prtzypomniec sobie w jakich dniach wspolzylas.
Powrót do góry
Gość

PostWysłany: Pon Sie 07, 2006 5:01 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wspolzyje 2-3 razy w tygodniu.
Powrót do góry
Gość

PostWysłany: Pon Sie 07, 2006 5:03 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

staramy sie z mezem o dziecko wiec sie nie zabespieczamy
Powrót do góry
Gość

PostWysłany: Pon Sie 07, 2006 8:12 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

zrup sobie test ciazowy rozwieje twoje watpliwosci jak sie nie potwierdzi to idz do lekarza niech cie zbada bo mozesz miec zaburzenia hormonalne albo inne dolegliwosci .powiec lekarzowi jakie masz objawy co sie z toba dzieje .bo jesli na tescie wyszlo ci ze jestes w ciazy to niezwłocznie udaj sie do lekarza .pozdrawiam cie warto udac sie do lekarza.
Powrót do góry
Nasia

PostWysłany: Wto Sie 08, 2006 7:32 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dzisiaj mam wizytę u lekarza...Trzymajcie kciuki żeby wszystko było dobrze...Buźka papa
Powrót do góry
shatzy

PostWysłany: Pią Sie 11, 2006 12:59 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

post został skasowany ze względu na to iż jest taki sam post w innym temacie. Piszemy 1 post a nie kilka w różnych tematach

link do tematu http://www.biomedical.pl/forum/ratunku-czy-ja-jestem-w-ciazy-vt2303.html

----------edit by drapaka----------
Powrót do góry
shatzy

PostWysłany: Pią Sie 11, 2006 12:59 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

post został skasowany ze względu na to iż jest taki sam post w innym temacie. Piszemy 1 post a nie kilka w różnych tematach

link do tematu http://www.biomedical.pl/forum/ratunku-czy-ja-jestem-w-ciazy-vt2303.html

----------edit by drapaka----------
Powrót do góry
scarlett

Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

Ostrzeżeń: 1
PostWysłany: Pią Sie 11, 2006 5:33 pm    Temat postu: dziwne obawy Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam,
Kochalam sie z partnerem w dni plodne i mimo, iz biore tabletki i byla dodatkowo prezerwatywa to nadal mam obawy ze jestem w ciazy... glownie dlatego, ze bylo to moje pierwsze opakowanie w karierze.
Stresuje sie dlatego, ze teraz jestem w trakcie tej 7 dniowej przerwy i nie wiem kiedy powinnam dostac okres...
Czy przesadzam z tymi obawami?
drapaka
Przyjaciel forum

Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach

PostWysłany: Pią Sie 11, 2006 6:40 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tak przesadzasz. Skoro bierzesz pigułki i dodatkowo zabezpieczyliście się prezerwatywą to prawie nie ma szans na zapłodnienie. Nie przesadzaj, nie jesteś w ciąży
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 50, 51, 52  Następny
Strona 9 z 52