Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
panienka-z-okienka
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Nie Sie 17, 2008 11:37 am Temat postu: |
|
|
oo moim przypadku jest troche wcześniej... strone, dwie
ale zaczynam sie coraz bardziej martwić. ostatnio mój cykl trwał 34 dni.( w tym czasie byłam na 10 dniowej rehabilitacji, duzo wysiłku fizycznego ) nigdy nie dostawałam regularnie miesiączki. raz chyba nie miałam jej przez 2 miesiące. ale to tylko raz. ale nigdy nie martwiłam jej brakiem, bo zawsze przychodziła do połowy miesiąca. dzisiaj jest 39 dzień cyklu. co mam o tym myslec? Boje sie ze to ciążą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
7luiza7
|
Wysłany: Nie Sie 17, 2008 11:43 am Temat postu: |
|
|
7luiza7: jeśli nie doszło do wytrysku i nie wcierałaś sobie spermy do pochwy to nie ma szans [/quote]
no wtedy nie udalo mi sie chlopaka doprowadzic do finiszu,a wcierac nie wcieralam
ale bardzo sie boje,okresu jak nie bylo,tak nie ma
to juz 11 lub 8 dni
co zrobic??
boje sie |
|
Powrót do góry |
|
|
|
panienka-z-okienka
|
Wysłany: Nie Sie 17, 2008 11:47 am Temat postu: |
|
|
7luiza7
Wytrysku nie było w Tobie. Ani bezpośrednio na Twoje narządy płciowe. a wogóle był wytrysk? jak palcem nie zostałaś zapłodniona, to czym skoro jesteś dziewicą? pleminiki sie kochana nie teleportują więc nie martw się
Oczywiście, że stres opóźnia okres , a czy masturbacja i petting to nie wiem. sama jestem ciekawa?? wysiłek fizyczny, zmiana klimatu, nieodpowiednia dieta, odchudzanie - owszem ! mi tez się spóźnia okres, moze to wynik wcześniejszego stresu... też się boje. Nasza wyobraźnia już działa, wyobrażenia o niechcianej ciąży robią swoje...
a tak poza tym , gdy okres spóźnia się około tydzień to to normalne?
a jeśli mi się teraz spóźnia i wyjade nad morze ( inny klimat ) to może jeszcze bardziej mi się opóźnić? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
7luiza7
|
Wysłany: Nie Sie 17, 2008 12:19 pm Temat postu: |
|
|
panienka-z-okienka napisał: | 7luiza7
Wytrysku nie było w Tobie. Ani bezpośrednio na Twoje narządy płciowe. a wogóle był wytrysk? jak palcem nie zostałaś zapłodniona, to czym skoro jesteś dziewicą? pleminiki sie kochana nie teleportują więc nie martw się
Oczywiście, że stres opóźnia okres , a czy masturbacja i petting to nie wiem. sama jestem ciekawa?? wysiłek fizyczny, zmiana klimatu, nieodpowiednia dieta, odchudzanie - owszem ! mi tez się spóźnia okres, moze to wynik wcześniejszego stresu... też się boje. Nasza wyobraźnia już działa, wyobrażenia o niechcianej ciąży robią swoje...
a tak poza tym , gdy okres spóźnia się około tydzień to to normalne?
a jeśli mi się teraz spóźnia i wyjade nad morze ( inny klimat ) to może jeszcze bardziej mi się opóźnić? |
nie,nie bylo na mnie
nie noo...do finiszu nie zdolalam go wtedy doprowadzic
taa-moja dziala,i to cholernie,co zrobie,jak o tym powiedziec innym i w ogole
na sama mysl juz tu na leb dostaje |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Nie Sie 17, 2008 12:28 pm Temat postu: |
|
|
lukrecja napisał: | a jak do można dokładnie wykryc? |
cytologia plus badanie ginekologiczne _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
panienka-z-okienka
|
Wysłany: Nie Sie 17, 2008 12:55 pm Temat postu: |
|
|
7luiza7
tak, tak. znam to. okres się również spóźnia gdy pojawia się strach przed niechcianą ciążą. a nie odchudzałaś się, nie byłaś gdzieś na wakacjach? może są inne przyczyny braku miesiączki?
pozdrawiam. bedzie dobrze. lada dzień dostaniemy okres. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
7luiza7
|
Wysłany: Nie Sie 17, 2008 2:36 pm Temat postu: |
|
|
panienka-z-okienka napisał: | 7luiza7
tak, tak. znam to. okres się również spóźnia gdy pojawia się strach przed niechcianą ciążą. a nie odchudzałaś się, nie byłaś gdzieś na wakacjach? może są inne przyczyny braku miesiączki?
pozdrawiam. bedzie dobrze. lada dzień dostaniemy okres. |
hmm...nie nie bylam - ja to u siebie mam ciagle zmienny klimat :p hehe,czasem ciezko stwierdzic,czy to lato czy jesien xD
no tak-bardzo sie boje,bo jak bede?? moze zycie legnie w gruzach ://
tejj...a jak np o tym tak intensywnie mysle,to ciagle "burczy mi w brzuchu" i mi sie odbija,ale nie wymiotuje, gdy staram sie myslec o czyms innym-przestaje, czy to moze byc objaw stresu??
no obys miala racje,ze lada dzien go dostaniemy ( |
|
Powrót do góry |
|
|
|
panienka-z-okienka
|
Wysłany: Nie Sie 17, 2008 3:03 pm Temat postu: |
|
|
7luiza7
jasne . ja jak o tym myslę to czuje się tak jak przed jakimś ważnym sprawdzianem. mi też ' burczy w brzuchu ' jak o tym myśle. nie jesteś w ciąży? bo niby jak? jeśli nawet nie było wytrysku? nie przejmuj się.
klimat a pogoda to nie to samo.;p
Ostatnio zmieniony przez panienka-z-okienka dnia Nie Sie 17, 2008 3:10 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
|
|
7luiza7
|
Wysłany: Nie Sie 17, 2008 3:08 pm Temat postu: |
|
|
no bo slyszalam,ze niby tak tez mozna zajsc w ciaze, amego okresu jak nie ma tak nie ma |
|
Powrót do góry |
|
|
|
panienka-z-okienka
|
Wysłany: Nie Sie 17, 2008 3:11 pm Temat postu: |
|
|
ale, że niby jak?