Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy przez peeting może dojśc do zapłodnienia?? (part.3)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 17, 18, 19 ... 40, 41, 42  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
panienka-z-okienka

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Nie Sie 17, 2008 11:37 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

oo moim przypadku jest troche wcześniej... strone, dwie
ale zaczynam sie coraz bardziej martwić. ostatnio mój cykl trwał 34 dni.( w tym czasie byłam na 10 dniowej rehabilitacji, duzo wysiłku fizycznego ) nigdy nie dostawałam regularnie miesiączki. raz chyba nie miałam jej przez 2 miesiące. ale to tylko raz. ale nigdy nie martwiłam jej brakiem, bo zawsze przychodziła do połowy miesiąca. dzisiaj jest 39 dzień cyklu. co mam o tym myslec? Boje sie ze to ciążą.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
7luiza7

Ostrzeżeń: 1
PostWysłany: Nie Sie 17, 2008 11:43 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

7luiza7: jeśli nie doszło do wytrysku i nie wcierałaś sobie spermy do pochwy to nie ma szans Wink[/quote]

no wtedy nie udalo mi sie chlopaka doprowadzic do finiszu,a wcierac nie wcieralam
ale bardzo sie boje,okresu jak nie bylo,tak nie ma
to juz 11 lub 8 dni
co zrobic??
boje sie
Powrót do góry
panienka-z-okienka

PostWysłany: Nie Sie 17, 2008 11:47 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

7luiza7
Wytrysku nie było w Tobie. Ani bezpośrednio na Twoje narządy płciowe. a wogóle był wytrysk? jak palcem nie zostałaś zapłodniona, to czym skoro jesteś dziewicą? pleminiki sie kochana nie teleportują więc nie martw się Smile

Oczywiście, że stres opóźnia okres , a czy masturbacja i petting to nie wiem. sama jestem ciekawa??
wysiłek fizyczny, zmiana klimatu, nieodpowiednia dieta, odchudzanie - owszem ! mi tez się spóźnia okres, moze to wynik wcześniejszego stresu... też się boje. Nasza wyobraźnia już działa, wyobrażenia o niechcianej ciąży robią swoje...

a tak poza tym , gdy okres spóźnia się około tydzień to to normalne?
a jeśli mi się teraz spóźnia i wyjade nad morze ( inny klimat ) to może jeszcze bardziej mi się opóźnić?
Powrót do góry
7luiza7

PostWysłany: Nie Sie 17, 2008 12:19 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

panienka-z-okienka napisał:
7luiza7
Wytrysku nie było w Tobie. Ani bezpośrednio na Twoje narządy płciowe. a wogóle był wytrysk? jak palcem nie zostałaś zapłodniona, to czym skoro jesteś dziewicą? pleminiki sie kochana nie teleportują więc nie martw się Smile

Oczywiście, że stres opóźnia okres , a czy masturbacja i petting to nie wiem. sama jestem ciekawa??
wysiłek fizyczny, zmiana klimatu, nieodpowiednia dieta, odchudzanie - owszem ! mi tez się spóźnia okres, moze to wynik wcześniejszego stresu... też się boje. Nasza wyobraźnia już działa, wyobrażenia o niechcianej ciąży robią swoje...

a tak poza tym , gdy okres spóźnia się około tydzień to to normalne?
a jeśli mi się teraz spóźnia i wyjade nad morze ( inny klimat ) to może jeszcze bardziej mi się opóźnić?

nie,nie bylo na mnie
nie noo...do finiszu nie zdolalam go wtedy doprowadzic
taa-moja dziala,i to cholernie,co zrobie,jak o tym powiedziec innym i w ogole
na sama mysl juz tu na leb dostaje
Powrót do góry
emilka
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach

PostWysłany: Nie Sie 17, 2008 12:28 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

lukrecja napisał:
a jak do można dokładnie wykryc?

cytologia plus badanie ginekologiczne
panienka-z-okienka

PostWysłany: Nie Sie 17, 2008 12:55 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

7luiza7 Smile
tak, tak. znam to.Wink okres się również spóźnia gdy pojawia się strach przed niechcianą ciążą. a nie odchudzałaś się, nie byłaś gdzieś na wakacjach? może są inne przyczyny braku miesiączki?

pozdrawiam. Smile bedzie dobrze. lada dzień dostaniemy okres. Wink
Powrót do góry
7luiza7

PostWysłany: Nie Sie 17, 2008 2:36 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

panienka-z-okienka napisał:
7luiza7 Smile
tak, tak. znam to.Wink okres się również spóźnia gdy pojawia się strach przed niechcianą ciążą. a nie odchudzałaś się, nie byłaś gdzieś na wakacjach? może są inne przyczyny braku miesiączki?

pozdrawiam. Smile bedzie dobrze. lada dzień dostaniemy okres. Wink

hmm...nie nie bylam - ja to u siebie mam ciagle zmienny klimat :p hehe,czasem ciezko stwierdzic,czy to lato czy jesien xD

no tak-bardzo sie boje,bo jak bede?? moze zycie legnie w gruzach ://

tejj...a jak np o tym tak intensywnie mysle,to ciagle "burczy mi w brzuchu" i mi sie odbija,ale nie wymiotuje, gdy staram sie myslec o czyms innym-przestaje, czy to moze byc objaw stresu??

no obys miala racje,ze lada dzien go dostaniemy Sad(
Powrót do góry
panienka-z-okienka

PostWysłany: Nie Sie 17, 2008 3:03 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

7luiza7
jasne . Wink ja jak o tym myslę to czuje się tak jak przed jakimś ważnym sprawdzianem. Wink mi też ' burczy w brzuchu ' jak o tym myśle. nie jesteś w ciąży? bo niby jak? Wink jeśli nawet nie było wytrysku? nie przejmuj się. Smile

klimat a pogoda to nie to samo.;p

Ostatnio zmieniony przez panienka-z-okienka dnia Nie Sie 17, 2008 3:10 pm, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
7luiza7

PostWysłany: Nie Sie 17, 2008 3:08 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no bo slyszalam,ze niby tak tez mozna zajsc w ciaze, amego okresu jak nie ma tak nie ma Sad
Powrót do góry
panienka-z-okienka

PostWysłany: Nie Sie 17, 2008 3:11 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ale, że niby jak?
rozwiń
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 17, 18, 19 ... 40, 41, 42  Następny
Strona 18 z 42