Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy przez peeting może dojśc do zapłodnienia?? (part.3)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 19, 20, 21 ... 40, 41, 42  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
panienka-z-okienka

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Nie Sie 17, 2008 8:08 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

tez miałam okres 6 czerwca. Wink ale to tak w nawiasie.Wink
kazdy organizm jest inny... i ja Ci nie powiem kiedy miałaś dni płodne a kiedy nie, ja tez sama nie wiem jak to liczyć... jestem młodsza od Ciebie... ale kiedy mam dni płodne... pojawia sie u mnie śluz... bardziej albo mniej rozciągliwy...
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
7luiza7

Ostrzeżeń: 1
PostWysłany: Nie Sie 17, 2008 8:55 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

buu...ja tu zaczynam wariowac Sad(
Powrót do góry
Kinia_18
Przyjaciel forum

PostWysłany: Nie Sie 17, 2008 9:06 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dziewczyny jeżeli niewiecie kiedy macie płodne to zajżyjcie do metod naturalnych bo temat niedotyczy tego. A tak żebyście zorzumiały w cyklu 28dniowym szczyt płodności jest 14dnia cyklu czyli płodne zaczynają się około 10dnia i trwają do17. Jeżeli macie dłuższe cykle to poprostu doliczcie te kilka dni np przy 29 przesuncie o jeden dzień do przodu i wychodzi szczyt 15dnia. Tylko pamiętajcie że dni płodne mogą się przesunąć z wielu czynników więc najlepiej współżyć bez zabezpieczenia kilka dni przed okresem niż zaraz po nim. Mam nadzieje że zrozumiałyście i już neibeziecie tu pisać o płodnych
panienka-z-okienka

PostWysłany: Nie Sie 17, 2008 11:57 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

można mierzyć temperaturkę itd. Wink a na liczenie dni płodnych się nie pisze... bo np. jesli kobieta ma dni płodne... a przezywa silny stres... to one mogą jej się zatrzymać...i dopiero później przebiega dalsza część owulacji.Winka ona o tym nie wie... i np. bedzie współżyć... i moze dojść do ciąży...

a tak wogóle. Sad to okresu nadal nie mam.
jedynie dzisiaj... zauwazyłam na bieliźnie znaczne ilości jakiejś wydzieliny... jasnej... ale podchodzącej pod bordo... jakby krew zmieszana z wodą... taki kolor... jesli to ciąża?
Powrót do góry
7luiza7

PostWysłany: Pon Sie 18, 2008 9:32 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja tez nie mam... to juz 9/12 dni Sad(
martwie sie
Powrót do góry
Kinia_18
Przyjaciel forum

PostWysłany: Pon Sie 18, 2008 11:42 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

panienka-z-okienka ja taką wydzieline jak opisałaś mam zawsze przed okresem, więc to pewnie to. A temperature żeby coś z niej wywnioskować trzeba mierzyć długo i do tego stosować inne wskaźniki jak rodzaj śluzu.
pinezka
Gość

PostWysłany: Pon Sie 18, 2008 11:43 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

7luiza7 ---> To jesli nie masz okresu, moze warto umowic sie na wizyte do gina co nie? Ja bym tak zrobila na Twoim miejscu. Na NFZ ciezko jest sie dostac odrazu ale jesli nie masz tak dlugo okresu to ja poszlabym prywatnie. Lepiej wydac te 50 zl niz zamartwiac sie juz tyle czasu.
Powrót do góry
7luiza7

PostWysłany: Pon Sie 18, 2008 12:58 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

pinezka napisał:
7luiza7 ---> To jesli nie masz okresu, moze warto umowic sie na wizyte do gina co nie? Ja bym tak zrobila na Twoim miejscu. Na NFZ ciezko jest sie dostac odrazu ale jesli nie masz tak dlugo okresu to ja poszlabym prywatnie. Lepiej wydac te 50 zl niz zamartwiac sie juz tyle czasu.

tiaa...najpierw trzeba skas wytrzasnac te 50 dych
ale jak sadzisz,ciaz jest mozliwa w moim przypadku?? opisalam go wczesniej
ehh...a niby gdzie ja prywatnego gina znajde?? skoro moja sis lada dzien rodzi i chodzi na prywatnie i jak bedzie to samo nazwisko,to jeszcze jej powie i co?? buu
cholercia

ps: a jaka wydzieline powinnam miec przed okresem?
Powrót do góry
Kinia_18
Przyjaciel forum

PostWysłany: Pon Sie 18, 2008 1:17 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ginkeolog nic niepowie bo niemoże to po pierwsze a po drugie jest więcej osób o tym samym nazwisku a jeśli się obawiasz idz państwowo
7luiza7

PostWysłany: Pon Sie 18, 2008 1:49 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no o moim nazwisku to akurat w okolicy nie ma nikogo
a na panstwowym,to ludzie mnie znaja,i doniosa
ehh Sad
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 19, 20, 21 ... 40, 41, 42  Następny
Strona 20 z 42