Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
panienka-z-okienka
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Nie Sie 17, 2008 8:08 pm Temat postu: |
|
|
tez miałam okres 6 czerwca. ale to tak w nawiasie.
kazdy organizm jest inny... i ja Ci nie powiem kiedy miałaś dni płodne a kiedy nie, ja tez sama nie wiem jak to liczyć... jestem młodsza od Ciebie... ale kiedy mam dni płodne... pojawia sie u mnie śluz... bardziej albo mniej rozciągliwy... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
7luiza7
|
Wysłany: Nie Sie 17, 2008 8:55 pm Temat postu: |
|
|
buu...ja tu zaczynam wariowac ( |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Kinia_18 Przyjaciel forum
|
Wysłany: Nie Sie 17, 2008 9:06 pm Temat postu: |
|
|
dziewczyny jeżeli niewiecie kiedy macie płodne to zajżyjcie do metod naturalnych bo temat niedotyczy tego. A tak żebyście zorzumiały w cyklu 28dniowym szczyt płodności jest 14dnia cyklu czyli płodne zaczynają się około 10dnia i trwają do17. Jeżeli macie dłuższe cykle to poprostu doliczcie te kilka dni np przy 29 przesuncie o jeden dzień do przodu i wychodzi szczyt 15dnia. Tylko pamiętajcie że dni płodne mogą się przesunąć z wielu czynników więc najlepiej współżyć bez zabezpieczenia kilka dni przed okresem niż zaraz po nim. Mam nadzieje że zrozumiałyście i już neibeziecie tu pisać o płodnych _________________ Wszyscy Ci których dotknie Miłość stają się nieśmiertelni, żyją w sercach tych, którzy tą miłością ich obdarzyli. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
panienka-z-okienka
|
Wysłany: Nie Sie 17, 2008 11:57 pm Temat postu: |
|
|
można mierzyć temperaturkę itd. a na liczenie dni płodnych się nie pisze... bo np. jesli kobieta ma dni płodne... a przezywa silny stres... to one mogą jej się zatrzymać...i dopiero później przebiega dalsza część owulacji.a ona o tym nie wie... i np. bedzie współżyć... i moze dojść do ciąży...
a tak wogóle. to okresu nadal nie mam.
jedynie dzisiaj... zauwazyłam na bieliźnie znaczne ilości jakiejś wydzieliny... jasnej... ale podchodzącej pod bordo... jakby krew zmieszana z wodą... taki kolor... jesli to ciąża? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
7luiza7
|
Wysłany: Pon Sie 18, 2008 9:32 am Temat postu: |
|
|
ja tez nie mam... to juz 9/12 dni (
martwie sie |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Wysłany: Pon Sie 18, 2008 11:42 am Temat postu: |
|
|
panienka-z-okienka ja taką wydzieline jak opisałaś mam zawsze przed okresem, więc to pewnie to. A temperature żeby coś z niej wywnioskować trzeba mierzyć długo i do tego stosować inne wskaźniki jak rodzaj śluzu. _________________ Wszyscy Ci których dotknie Miłość stają się nieśmiertelni, żyją w sercach tych, którzy tą miłością ich obdarzyli. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pinezka Gość
|
Wysłany: Pon Sie 18, 2008 11:43 am Temat postu: |
|
|
7luiza7 ---> To jesli nie masz okresu, moze warto umowic sie na wizyte do gina co nie? Ja bym tak zrobila na Twoim miejscu. Na NFZ ciezko jest sie dostac odrazu ale jesli nie masz tak dlugo okresu to ja poszlabym prywatnie. Lepiej wydac te 50 zl niz zamartwiac sie juz tyle czasu. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
7luiza7
|
Wysłany: Pon Sie 18, 2008 12:58 pm Temat postu: |
|
|
pinezka napisał: | 7luiza7 ---> To jesli nie masz okresu, moze warto umowic sie na wizyte do gina co nie? Ja bym tak zrobila na Twoim miejscu. Na NFZ ciezko jest sie dostac odrazu ale jesli nie masz tak dlugo okresu to ja poszlabym prywatnie. Lepiej wydac te 50 zl niz zamartwiac sie juz tyle czasu. |
tiaa...najpierw trzeba skas wytrzasnac te 50 dych
ale jak sadzisz,ciaz jest mozliwa w moim przypadku?? opisalam go wczesniej
ehh...a niby gdzie ja prywatnego gina znajde?? skoro moja sis lada dzien rodzi i chodzi na prywatnie i jak bedzie to samo nazwisko,to jeszcze jej powie i co?? buu
cholercia
ps: a jaka wydzieline powinnam miec przed okresem? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Wysłany: Pon Sie 18, 2008 1:17 pm Temat postu: |
|
|
Ginkeolog nic niepowie bo niemoże to po pierwsze a po drugie jest więcej osób o tym samym nazwisku a jeśli się obawiasz idz państwowo _________________ Wszyscy Ci których dotknie Miłość stają się nieśmiertelni, żyją w sercach tych, którzy tą miłością ich obdarzyli. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
7luiza7
|
Wysłany: Pon Sie 18, 2008 1:49 pm Temat postu: |
|
|
no o moim nazwisku to akurat w okolicy nie ma nikogo