Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy przez peeting może dojśc do zapłodnienia?? (part.3)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 20, 21, 22 ... 40, 41, 42  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Kinia_18
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pon Sie 18, 2008 2:02 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ale na co mają donosić? Kur... w ciąży niejesteś a jak to coś poważniego? Ty się ludzmi nieprzejmuj! A jak się boisz to zrób najpierw test wyjdzie negatywny a potem powiedz matce że okres ci się spóźnia tyle czesu i musisz iść. Ile ty masz lat ze martwisz się ludzmi ja jak potrzebowałam postinoru to leciałam odrazu ludzmi się nieprzejmowałam chociarz znajomych tam spotkałam to nikt nic niegadał. Jesteś kobietĄ I GINEKOLOG TO NATURALNA SPRAWA
7luiza7

Ostrzeżeń: 1
PostWysłany: Pon Sie 18, 2008 3:36 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

tiaa...tyle ze najgorsze sa e klejdziory babciowe ://

napisalas,ze w ciazy nie jestem. skad ta pewnosc>
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Kinia_18
Przyjaciel forum

PostWysłany: Pon Sie 18, 2008 3:50 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A ty myślisz że ja tam dziadków spotkałam? Też były bacie i też miałam 16lat.

A wiem że niejestes w ciąży bo dzieci się z powietrza niebiorą. Plyn prejakulacyjny jest z prostaty i niema w nim plemników a jeśli są to niezdolne do zapłodnienia. Musiała byś swojego chłopaka doprowadzić do wytrysku a chłopak musiał by dotknąć penisa w trakcie kropelkowania albo po wytrysku i durzą ilość spermy przenieść na palcach. Jeden plmenik niby wystarczy ale to tylko teoretycznie w praktyce wygląda to zupełnie inaczej. A jesli w ciąże zachodziło by się od płynu przed wytryskiem każda kobieta stosująca stosunek przerywany odrazu zachodziła by w ciążę a tak niejest większość z nich niezachodzi w ciążę. Ostatnio rozmawiałam z kobietą która rok się o dziecko starała a ty chcesz powiedzieć że miała byś wpaść z takiego powodu? Bądz rozsądna to jest nierealne.
7luiza7

PostWysłany: Pon Sie 18, 2008 5:04 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

czytalam w necie ii...roznie tam pisze
to by tak glupio bylo "nie uprawiala seksu a w ciaze zaszla"
ehh...mam nadzieje,ze nie bede Sad(
oby tylko
hmm...roznych rzeczy juz sie naczytalam
a mam pytanko-ile teraz masz lat,i skad masz takie informacje,o tym plynie z prostaty etc.?
Powrót do góry
aga723

PostWysłany: Pon Sie 18, 2008 5:27 pm    Temat postu: MAM PYTANIE Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

blabla

Ostatnio zmieniony przez aga723 dnia Wto Sie 19, 2008 11:33 pm, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Kinia_18
Przyjaciel forum

PostWysłany: Pon Sie 18, 2008 6:12 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

aga723 nie no moim zdaniem niepowinno być prblemu.

Luiza a po co Ci wiedzieć ile mam lat? Myślisz że niewiarygodna jestem? Informacje mam ze szkoły i od dziewczyn na forum. Ty niejestes w ciąży i ostatni raz to pisze. A pozatym nieznam żadnego niepokalanego poczęcia oprócz jednego w histori. Nienam żadnej osoby która tak wpadła a ty nie panikuj tyle i nieczytaj tych bajek w necie niektórzy piszą bzdury żeby inni się denerwowali. Nawet nma forum tym niepamiętam osoby która miała by w tak cudowny sposób wpaść
7luiza7

PostWysłany: Pon Sie 18, 2008 7:24 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no fakt,ja sie bardzo denerwuje
tez nie znam z reala zadnego takiego zaplodnienia
no ale juz sama nie wiem co myslec
okresu nie mam,wiec sie boje i tyle
Powrót do góry
pinezka
Gość

PostWysłany: Pon Sie 18, 2008 7:44 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

7luiza7 a stres moze tylko opoznic okres. A czasu i tak nie cofniesz wiec uwierz mi nie warto tyle o tym myslec bo to i tak nic nie zmieni, niestety.
Powrót do góry
Kinia_18
Przyjaciel forum

PostWysłany: Pon Sie 18, 2008 8:00 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No właśnie to napewno przez to że się tyle denerwujesz
7luiza7

PostWysłany: Pon Sie 18, 2008 8:03 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

pinezka napisał:
7luiza7 a stres moze tylko opoznic okres. A czasu i tak nie cofniesz wiec uwierz mi nie warto tyle o tym myslec bo to i tak nic nie zmieni, niestety.

ale przeciez ja nie kochalam sie z chlopakiem,hallo nie uprawialam sexu
a jakby nawet cos mialo byc,to...to wtedy koniec ze mna,naprawde
choler...a
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 20, 21, 22 ... 40, 41, 42  Następny
Strona 21 z 42