Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Kinia_18 Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Sie 18, 2008 2:02 pm Temat postu: |
|
|
Ale na co mają donosić? Kur... w ciąży niejesteś a jak to coś poważniego? Ty się ludzmi nieprzejmuj! A jak się boisz to zrób najpierw test wyjdzie negatywny a potem powiedz matce że okres ci się spóźnia tyle czesu i musisz iść. Ile ty masz lat ze martwisz się ludzmi ja jak potrzebowałam postinoru to leciałam odrazu ludzmi się nieprzejmowałam chociarz znajomych tam spotkałam to nikt nic niegadał. Jesteś kobietĄ I GINEKOLOG TO NATURALNA SPRAWA _________________ Wszyscy Ci których dotknie Miłość stają się nieśmiertelni, żyją w sercach tych, którzy tą miłością ich obdarzyli. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
7luiza7
|
Wysłany: Pon Sie 18, 2008 3:36 pm Temat postu: |
|
|
tiaa...tyle ze najgorsze sa e klejdziory babciowe ://
napisalas,ze w ciazy nie jestem. skad ta pewnosc> |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Wysłany: Pon Sie 18, 2008 3:50 pm Temat postu: |
|
|
A ty myślisz że ja tam dziadków spotkałam? Też były bacie i też miałam 16lat.
A wiem że niejestes w ciąży bo dzieci się z powietrza niebiorą. Plyn prejakulacyjny jest z prostaty i niema w nim plemników a jeśli są to niezdolne do zapłodnienia. Musiała byś swojego chłopaka doprowadzić do wytrysku a chłopak musiał by dotknąć penisa w trakcie kropelkowania albo po wytrysku i durzą ilość spermy przenieść na palcach. Jeden plmenik niby wystarczy ale to tylko teoretycznie w praktyce wygląda to zupełnie inaczej. A jesli w ciąże zachodziło by się od płynu przed wytryskiem każda kobieta stosująca stosunek przerywany odrazu zachodziła by w ciążę a tak niejest większość z nich niezachodzi w ciążę. Ostatnio rozmawiałam z kobietą która rok się o dziecko starała a ty chcesz powiedzieć że miała byś wpaść z takiego powodu? Bądz rozsądna to jest nierealne. _________________ Wszyscy Ci których dotknie Miłość stają się nieśmiertelni, żyją w sercach tych, którzy tą miłością ich obdarzyli. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
7luiza7
|
Wysłany: Pon Sie 18, 2008 5:04 pm Temat postu: |
|
|
czytalam w necie ii...roznie tam pisze
to by tak glupio bylo "nie uprawiala seksu a w ciaze zaszla"
ehh...mam nadzieje,ze nie bede (
oby tylko
hmm...roznych rzeczy juz sie naczytalam
a mam pytanko-ile teraz masz lat,i skad masz takie informacje,o tym plynie z prostaty etc.? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
aga723
|
Wysłany: Pon Sie 18, 2008 5:27 pm Temat postu: MAM PYTANIE |
|
|
blabla
Ostatnio zmieniony przez aga723 dnia Wto Sie 19, 2008 11:33 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Wysłany: Pon Sie 18, 2008 6:12 pm Temat postu: |
|
|
aga723 nie no moim zdaniem niepowinno być prblemu.
Luiza a po co Ci wiedzieć ile mam lat? Myślisz że niewiarygodna jestem? Informacje mam ze szkoły i od dziewczyn na forum. Ty niejestes w ciąży i ostatni raz to pisze. A pozatym nieznam żadnego niepokalanego poczęcia oprócz jednego w histori. Nienam żadnej osoby która tak wpadła a ty nie panikuj tyle i nieczytaj tych bajek w necie niektórzy piszą bzdury żeby inni się denerwowali. Nawet nma forum tym niepamiętam osoby która miała by w tak cudowny sposób wpaść _________________ Wszyscy Ci których dotknie Miłość stają się nieśmiertelni, żyją w sercach tych, którzy tą miłością ich obdarzyli. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
7luiza7
|
Wysłany: Pon Sie 18, 2008 7:24 pm Temat postu: |
|
|
no fakt,ja sie bardzo denerwuje
tez nie znam z reala zadnego takiego zaplodnienia
no ale juz sama nie wiem co myslec
okresu nie mam,wiec sie boje i tyle |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pinezka Gość
Ostrzeżeń: 1
|
Wysłany: Pon Sie 18, 2008 7:44 pm Temat postu: |
|
|
7luiza7 a stres moze tylko opoznic okres. A czasu i tak nie cofniesz wiec uwierz mi nie warto tyle o tym myslec bo to i tak nic nie zmieni, niestety. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Wysłany: Pon Sie 18, 2008 8:00 pm Temat postu: |
|
|
No właśnie to napewno przez to że się tyle denerwujesz _________________ Wszyscy Ci których dotknie Miłość stają się nieśmiertelni, żyją w sercach tych, którzy tą miłością ich obdarzyli. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
7luiza7
|
Wysłany: Pon Sie 18, 2008 8:03 pm Temat postu: |
|
|
pinezka napisał: | 7luiza7 a stres moze tylko opoznic okres. A czasu i tak nie cofniesz wiec uwierz mi nie warto tyle o tym myslec bo to i tak nic nie zmieni, niestety. |
ale przeciez ja nie kochalam sie z chlopakiem,hallo nie uprawialam sexu
a jakby nawet cos mialo byc,to...to wtedy koniec ze mna,naprawde
choler...a |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|