Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
pinezka Gość
|
Wysłany: Pon Sie 18, 2008 8:24 pm Temat postu: |
|
|
7luiza7 napisał: | ale przeciez ja nie kochalam sie z chlopakiem,hallo nie uprawialam sexu |
wiec o co chodzi Nie uprawialas seksu a na necie bzdur sie naczytalas jakichs i tyle. w ciazy nie jestes i nie ma co walkowac tego tematu. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Pon Sie 18, 2008 8:29 pm Temat postu: |
|
|
LUIZA7 mozesz przestac pisac takie pierdoły>? twoja wiedza jest ponizej poziomu morza..;/ sory ale skoro NIE UPRAWIAłAS SEXU,NIE BYłO W SRODKU WYTRYSKU TO JAK MOZESZ BYC W CIAZY~!??? NACZYTASZ sie jakis bzdur i piszesz na forum... najpierw zajrzyj do podrecznikow albo wybierz sie do ginekologa;/ Ehhhh....co za mlodziez..a ile Ty masz lat? ze tak mało wiesz o ciazy,sexie i wogole...
proponuje zakonczyc ten bełkot. dostałas odp. na swoje pytanie i nie poruszaj tego milion razy...bo bede usuwała te bzdury. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Pon Sie 18, 2008 9:39 pm Temat postu: |
|
|
ale dostałas odpowiedz...starszego tzn ile lat musi miec? sama nie mowisz ile masz wiec co Ci za roznica kto odpowie...chyba nie kłamiemy co nie? wybierz sie do lekarza,poczytaj forum i dowiesz sie wiecej i prosze nie kontynuowac tej rozmowy. bo to nie smietnik. nie jestes w ciazy- rozumiesz? _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Tvisha Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Wto Sie 19, 2008 8:24 am Temat postu: |
|
|
a w dawnych czasach nie bylo internetu ... i ludzie sie mniej denerwowali, bo nie mieli komu zadawac glupich pytan i nie mieli od kogo dostawac glupich odpowiedzi
Mam 24 lata ... jak do tej pory nie znam nikogo kto by byl w ciazy przez zwykly peeting, ale za to znam dziewczyny ktore nie maja okresu czasem nawet do roku czasu ... Takie problemy to juz nie jest zabawa. W ciazy nie sa bo musialaby byc to ciaza sloniowa. W kazdym razie jesli chcesz miec pewna informacje najlepiej jak pojdziesz do lekarza. Powiedz mamie o sytuacji, powinna ci uwierzyc ze jestes dziewica i napewno wie ze braki okresu to objawy jakis zaburzen hormonalnych, ktore potrafia byc niebezpieczne i w ostatecznym rozrachunku prowadzic do bezplodnosci. Jesli sie o to teraz nie zatroszczysz potem moze byc za pozno.
Znam ( ze diwe) dziewczyny ktore zaszly w ciaze w mlodym wieku i mialy rodzicow bardzo wierzacych. Przed porodem bylo zle ale jak na swiat przyszlo malenstwo to staly sie oczkiem w glowie dziadkow.
Tak czytajac te posty to sie zastanawiam jak sie tworza takie mysli? Czy moze mnie ktos uswiadomic |
|
Powrót do góry |
|
|
|
>>Myszeczka<<
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Wto Sie 19, 2008 10:25 am Temat postu: |
|
|
Witajcie, to znów ja.. Jakieś 3 tygodnie temu opisałam tu sytuację którą mialam i strasznie się martwiłam o ciąże.. 2 tygodnie po niej dostałam okres no i własnie trwał 6 dni jak zwykle ale wydawał się być troszeczkę mniej obfity:/ w pierwsze dwa dni miałam takie jak zwykle bóle brzucha.. no i nie widziałam w nim skrzepów.. tylko raz taki malutki, no ale nie zawsze w sumie je mam. Powiedzcie mi czy taki okres eliminuje juz ciąże? martwię sie bo teraz powinnam miec juz plodny sluz a mam taki jak przed okresem;/ a jestem 3 dni po okresie.. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
7luiza7
|
Wysłany: Wto Sie 19, 2008 10:45 am Temat postu: |
|
|
Tvisha napisał: | a w dawnych czasach nie bylo internetu ... i ludzie sie mniej denerwowali, bo nie mieli komu zadawac glupich pytan i nie mieli od kogo dostawac glupich odpowiedzi
Mam 24 lata ... jak do tej pory nie znam nikogo kto by byl w ciazy przez zwykly peeting, ale za to znam dziewczyny ktore nie maja okresu czasem nawet do roku czasu ... Takie problemy to juz nie jest zabawa. W ciazy nie sa bo musialaby byc to ciaza sloniowa. W kazdym razie jesli chcesz miec pewna informacje najlepiej jak pojdziesz do lekarza. Powiedz mamie o sytuacji, powinna ci uwierzyc ze jestes dziewica i napewno wie ze braki okresu to objawy jakis zaburzen hormonalnych, ktore potrafia byc niebezpieczne i w ostatecznym rozrachunku prowadzic do bezplodnosci. Jesli sie o to teraz nie zatroszczysz potem moze byc za pozno.
Znam ( ze diwe) dziewczyny ktore zaszly w ciaze w mlodym wieku i mialy rodzicow bardzo wierzacych. Przed porodem bylo zle ale jak na swiat przyszlo malenstwo to staly sie oczkiem w glowie dziadkow.
Tak czytajac te posty to sie zastanawiam jak sie tworza takie mysli? Czy moze mnie ktos uswiadomic |
no ja nie zamierzam stac sie nastoletnia matka,tym bardziej-ze nie uprawialam sexu,wiec to takie jakies...dziwne
jedni pisze,ze sa przypadki zajscia w ciaze przez petting a drudzy ze nie,a ja?? juz sama nie wiem co o tym wszystkim myslec... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Wto Sie 19, 2008 10:56 am Temat postu: |
|
|
Czy ja pisze nie po polsku? nie wałkowac mi tego tematu ostrzezenie do wszystkich .... ;/ WRRRRRRRRRR
jesli znow sie sytuacja powtorzy usuwam te posty bez zadnego ALE _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
dzasti00
Ostrzeżeń: 1
|
Wysłany: Czw Sie 21, 2008 12:52 pm Temat postu: |
|
|
Do wind_of_hope
Widze ze straszna madrala z Ciebie jest!!! Po to chyba to forum tu jest aby pisac i trzeba odpowiadac!!! A nie kasowac posty ktore sie pisze lub nie odpowiadac na pytania. Spoko w ogole. I co chwile tylko zwracasz komus uwage!!! Nie wywyzszaj sie tak! Swiat nie kreci sie tylko kolo Ciebie! Exclamation Sa inni ktorzy mogli by odpowiedziec na te posty ktore Ty kasujesz!!! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Kinia_18 Przyjaciel forum
|
Wysłany: Czw Sie 21, 2008 1:06 pm Temat postu: |
|
|
Tylko że inni juz odpowiadają a ta dziewczyna nierozumie według Ciebie ile można wałkować to samo? Ona niejste w ciąży i wymyśla niestworzone historie. A kto miał jej pomóc to odpisał tylko do niej niedociera. A ty nie musisz się zaras tak unosic można grzeczniej _________________ Wszyscy Ci których dotknie Miłość stają się nieśmiertelni, żyją w sercach tych, którzy tą miłością ich obdarzyli. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
roksana239
|
Wysłany: Czw Sie 21, 2008 1:23 pm Temat postu: |
|
|
mam pytanie. nie weźcie mnie za niepoważną. pół miesiąca temu jakieś się masturbowałam po spotkaniu z moim chłopakiem, wcześniej nic nie robiliśmy takiego związanego z seksem, a ja włożylam sobie palec do pochwy
wiem że może to szczyt głupoty ale czy jest jakieś prawdopodobieństo ciaży? myślałam że nie bo miałam już okres pięciodniowy, ale podobno w ciąży też może być. help |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|