Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy przez peeting może dojśc do zapłodnienia?? (part.3)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 21, 22, 23 ... 40, 41, 42  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
pinezka
Gość

PostWysłany: Pon Sie 18, 2008 8:24 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

7luiza7 napisał:
ale przeciez ja nie kochalam sie z chlopakiem,hallo nie uprawialam sexu

wiec o co chodzi Confused Nie uprawialas seksu a na necie bzdur sie naczytalas jakichs i tyle. w ciazy nie jestes i nie ma co walkowac tego tematu.
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Pon Sie 18, 2008 8:29 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

LUIZA7 mozesz przestac pisac takie pierdoły>? twoja wiedza jest ponizej poziomu morza..;/ sory ale skoro NIE UPRAWIAłAS SEXU,NIE BYłO W SRODKU WYTRYSKU TO JAK MOZESZ BYC W CIAZY~!??? NACZYTASZ sie jakis bzdur i piszesz na forum... najpierw zajrzyj do podrecznikow albo wybierz sie do ginekologa;/ Sad Ehhhh....co za mlodziez..a ile Ty masz lat? ze tak mało wiesz o ciazy,sexie i wogole...

proponuje zakonczyc ten bełkot. dostałas odp. na swoje pytanie i nie poruszaj tego milion razy...bo bede usuwała te bzdury. Cool

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Pon Sie 18, 2008 9:39 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ale dostałas odpowiedz...starszego tzn ile lat musi miec? sama nie mowisz ile masz wiec co Ci za roznica kto odpowie...chyba nie kłamiemy co nie? wybierz sie do lekarza,poczytaj forum i dowiesz sie wiecej i prosze nie kontynuowac tej rozmowy. bo to nie smietnik. nie jestes w ciazy- rozumiesz? Twisted Evil

Powrót do góry
Tvisha
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Wto Sie 19, 2008 8:24 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a w dawnych czasach nie bylo internetu ... i ludzie sie mniej denerwowali, bo nie mieli komu zadawac glupich pytan Wink i nie mieli od kogo dostawac glupich odpowiedzi Twisted Evil

Mam 24 lata ... jak do tej pory nie znam nikogo kto by byl w ciazy przez zwykly peeting, ale za to znam dziewczyny ktore nie maja okresu czasem nawet do roku czasu ... Takie problemy to juz nie jest zabawa. W ciazy nie sa bo musialaby byc to ciaza sloniowa. W kazdym razie jesli chcesz miec pewna informacje najlepiej jak pojdziesz do lekarza. Powiedz mamie o sytuacji, powinna ci uwierzyc ze jestes dziewica i napewno wie ze braki okresu to objawy jakis zaburzen hormonalnych, ktore potrafia byc niebezpieczne i w ostatecznym rozrachunku prowadzic do bezplodnosci. Jesli sie o to teraz nie zatroszczysz potem moze byc za pozno.

Znam ( ze diwe) dziewczyny ktore zaszly w ciaze w mlodym wieku i mialy rodzicow bardzo wierzacych. Przed porodem bylo zle ale jak na swiat przyszlo malenstwo to staly sie oczkiem w glowie dziadkow.

Tak czytajac te posty to sie zastanawiam jak sie tworza takie mysli? Czy moze mnie ktos uswiadomic Wink
Powrót do góry
>>Myszeczka<<

Wysłał podziekowań: 0

PostWysłany: Wto Sie 19, 2008 10:25 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witajcie, to znów ja.. Jakieś 3 tygodnie temu opisałam tu sytuację którą mialam i strasznie się martwiłam o ciąże.. 2 tygodnie po niej dostałam okres no i własnie trwał 6 dni jak zwykle ale wydawał się być troszeczkę mniej obfity:/ w pierwsze dwa dni miałam takie jak zwykle bóle brzucha.. no i nie widziałam w nim skrzepów.. tylko raz taki malutki, no ale nie zawsze w sumie je mam. Powiedzcie mi czy taki okres eliminuje juz ciąże? martwię sie bo teraz powinnam miec juz plodny sluz a mam taki jak przed okresem;/ a jestem 3 dni po okresie..
Powrót do góry
7luiza7

Ostrzeżeń: 1
PostWysłany: Wto Sie 19, 2008 10:45 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tvisha napisał:
a w dawnych czasach nie bylo internetu ... i ludzie sie mniej denerwowali, bo nie mieli komu zadawac glupich pytan Wink i nie mieli od kogo dostawac glupich odpowiedzi Twisted Evil

Mam 24 lata ... jak do tej pory nie znam nikogo kto by byl w ciazy przez zwykly peeting, ale za to znam dziewczyny ktore nie maja okresu czasem nawet do roku czasu ... Takie problemy to juz nie jest zabawa. W ciazy nie sa bo musialaby byc to ciaza sloniowa. W kazdym razie jesli chcesz miec pewna informacje najlepiej jak pojdziesz do lekarza. Powiedz mamie o sytuacji, powinna ci uwierzyc ze jestes dziewica i napewno wie ze braki okresu to objawy jakis zaburzen hormonalnych, ktore potrafia byc niebezpieczne i w ostatecznym rozrachunku prowadzic do bezplodnosci. Jesli sie o to teraz nie zatroszczysz potem moze byc za pozno.

Znam ( ze diwe) dziewczyny ktore zaszly w ciaze w mlodym wieku i mialy rodzicow bardzo wierzacych. Przed porodem bylo zle ale jak na swiat przyszlo malenstwo to staly sie oczkiem w glowie dziadkow.

Tak czytajac te posty to sie zastanawiam jak sie tworza takie mysli? Czy moze mnie ktos uswiadomic Wink

no ja nie zamierzam stac sie nastoletnia matka,tym bardziej-ze nie uprawialam sexu,wiec to takie jakies...dziwne
jedni pisze,ze sa przypadki zajscia w ciaze przez petting a drudzy ze nie,a ja?? juz sama nie wiem co o tym wszystkim myslec...
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Wto Sie 19, 2008 10:56 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Czy ja pisze nie po polsku? nie wałkowac mi tego tematu Exclamation Exclamation Exclamation ostrzezenie do wszystkich .... ;/ WRRRRRRRRRR Twisted Evil Twisted Evil

jesli znow sie sytuacja powtorzy usuwam te posty bez zadnego ALE Exclamation Twisted Evil

Powrót do góry
dzasti00

Ostrzeżeń: 1
PostWysłany: Czw Sie 21, 2008 12:52 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Do wind_of_hope

Widze ze straszna madrala z Ciebie jest!!! Po to chyba to forum tu jest aby pisac i trzeba odpowiadac!!! A nie kasowac posty ktore sie pisze lub nie odpowiadac na pytania. Spoko w ogole. I co chwile tylko zwracasz komus uwage!!! Nie wywyzszaj sie tak! Swiat nie kreci sie tylko kolo Ciebie! Exclamation Sa inni ktorzy mogli by odpowiedziec na te posty ktore Ty kasujesz!!!
Powrót do góry
Kinia_18
Przyjaciel forum

PostWysłany: Czw Sie 21, 2008 1:06 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tylko że inni juz odpowiadają a ta dziewczyna nierozumie według Ciebie ile można wałkować to samo? Ona niejste w ciąży i wymyśla niestworzone historie. A kto miał jej pomóc to odpisał tylko do niej niedociera. A ty nie musisz się zaras tak unosic można grzeczniej
roksana239

PostWysłany: Czw Sie 21, 2008 1:23 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mam pytanie. nie weźcie mnie za niepoważną. pół miesiąca temu jakieś się masturbowałam po spotkaniu z moim chłopakiem, wcześniej nic nie robiliśmy takiego związanego z seksem, a ja włożylam sobie palec do pochwy Confused
wiem że może to szczyt głupoty ale czy jest jakieś prawdopodobieństo ciaży? myślałam że nie bo miałam już okres pięciodniowy, ale podobno w ciąży też może być. help
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 21, 22, 23 ... 40, 41, 42  Następny
Strona 22 z 42