Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy przez peeting może dojśc do zapłodnienia?? (part.3)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 23, 24, 25 ... 40, 41, 42  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Kinia_18
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pią Sie 22, 2008 8:34 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Myszunia jeśli to jakiś oserodek na wsi to wsumie możliwe, jednak wątpie żebyś miała tak daleko do miasta większego. No a pozatym w czym szkoła przeszkadza? On ci napisze usprawiedliwienie, i zrób wkońcu ten test bo się wykończysz i nawet niemusisz nam pisać jaki wyszedł my i tak znamy odpowiedz.
7luiza7

Ostrzeżeń: 1
PostWysłany: Pią Sie 22, 2008 10:04 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

taak-ginekolog jeden
do wiekszego miasta mam z jakies 35 km
ale juz dluzszy czas okres mialam w miare regularny
ehh...ale kiedy to ja sie boje
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
myszunia

PostWysłany: Pią Sie 22, 2008 10:06 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

poczytaj sobie informacje z tego linka a nie denerwuj Nasz wszystkich. Czym masz się denerwować? Od kiedy masz okres?
Powrót do góry
Kinia_18
Przyjaciel forum

PostWysłany: Pią Sie 22, 2008 10:08 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no to się nie bój poproś jakąś przyjaciółke żeby z tobą pojechała a się niebój naprawde w ciąży niejesteś tylko nie zwlekaj z wizytą bo moze to być coś innego. Ja miałam ddługo regularne a teraz mi sie rozregulowały fakt że pare dni ale zawsze. Nie bój sie każdy się boi a nie taki diabeł straszny jak go malują.
7luiza7

PostWysłany: Pią Sie 22, 2008 11:46 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

miesiaczkuje od 4 lat

ehh...
Powrót do góry
panienka-z-okienka

PostWysłany: Sob Sie 23, 2008 8:03 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hah.! dostałam okres. Wink
czyli nie jestem w ciąży.;D to co mówicie to rzecz święta. Smile dostałam akurat w pierwszy dzień wczasów nad morzem ;/ ale to co!! ważne , że przyszedł.
Powrót do góry
7luiza7

PostWysłany: Sob Sie 23, 2008 8:55 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

to po ilu dniach dostalas??

Smile)

no dobra,a takie pytanie,skad wy macie pewnosc,ze w tej ciazy nie jestem?? Sad(
Powrót do góry
myszunia

PostWysłany: Sob Sie 23, 2008 3:04 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

przeczytałaś sobie linka, którego wkleiłam? Jak nie to nie zdawaj pytań skąd wiemy, bo jakbyś przeczytała to sama byś sobie na nie odpowiedziała
Powrót do góry
7luiza7

PostWysłany: Sob Sie 23, 2008 3:09 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no tak,czytalam

a znacie jakies namacalne przypadki zajsca w ciaze poprzez peeting??
Powrót do góry
myszunia

PostWysłany: Sob Sie 23, 2008 10:20 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

NIE

Jak przeczytałaś to po co dalej pytasz?
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 23, 24, 25 ... 40, 41, 42  Następny
Strona 24 z 42