Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy przez peeting może dojśc do zapłodnienia?? (part.3)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 24, 25, 26 ... 40, 41, 42  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Tvisha
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Nie Sie 24, 2008 2:50 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dziewczyny ... troche wiecej cierpliwosci dla kolezanki. Razz
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Nie Sie 24, 2008 10:03 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Choleraa nooooooooo Exclamation u znow to samo! od teraz kasuje kazdy post napisany do uzytkownika LUIZA7... ile raz mam mowic zeby zaprzestac walkowania tego samego? ona nie rozumie co to znaczy NIE JESTES W CIAZY! wiec nie ma co sie wysilac.
jestem wqrzonaaa i lepiej mi nie wchodzic w parade! prosiłam,prosiłam i dalej nic....same blondynki tutaj czy jak! ? WRRRRRRRRRRR.
od teraz obserwuje Wasze posty i jesli jeszcze raz ktos odpisze jej to nie zobaczy swego postu! jasne?
i nie pisac mi o cierpliwosc bo juz dawno ja straciłam...jak grochem o sciane!
ostrzegałam...nie słuchacie?trudno.

Powrót do góry
panienka-z-okienka

Wysłał podziekowań: 0

PostWysłany: Nie Sie 24, 2008 12:13 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

okres spóźniał mi się 8 dni. Mój cykl powinien trwać 32 dni, a miesiączke dostałam w 40 dniu cyklu.;p
Powrót do góry
7luiza7

Ostrzeżeń: 1
PostWysłany: Nie Sie 24, 2008 8:34 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

tejj...ale nie kasujcie moich wszystkich postow do cholery
Powrót do góry
lika007

PostWysłany: Pon Sie 25, 2008 11:33 am    Temat postu: petting a ciąża Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Podczas ostatniego cyklu kilka razy uprawialiśmy z moim chłopakiem petting nago. Uważaliśmy, żeby plemniki nie dostały się do pochwy, ale możliwe, że przenieśliśmy tam trochę płynu preejakulacyjnego.. Wytrysk odbył się w każdym przypadku z dala od pochwy. Proszę o pomoc, okres spóźnia mi się już 2 dni, chociaż cykle wahają mi się o 1-2 dni.. Trochę bolą mnie piersi, a to raczej nie zdarzało mi się wcześniej przed okresem.. Strasznie się denerwuję, że mogę być w ciąży Sad Tylko tak myślę, czy może po prostu mi się nie wydaje..

--------edited by emilka-------
temat przeniosłam do odpowiedniego działu i tematu specjalnego
Powrót do góry
pinezka
Gość

PostWysłany: Pon Sie 25, 2008 12:19 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

bol piersi jest czyms normalnym przed okresem. POnad polowa kobiet ma takie objawy PMS. Mysle ze okres nadchodzi malymi kroczkami i lada dzien powinien byc. Nie bylo wytrysku w sordku wiec nie masz sie czym martwic. A 1-2 dni spoznienia to uwierz mi nie jest jeszcze duzo Smile
Powrót do góry
panienka-z-okienka

PostWysłany: Pon Sie 25, 2008 5:14 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

odbiło mi się o uczy, że w płynie preejakulacyjnym nie ma plemników...

a tak właściwie... czy miesiączka całkowicie wyklucza ciąże?
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Pon Sie 25, 2008 10:47 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie całkowicie. tzn to zalezy czy masz normalny obfity okres czy plamienia bo jesl ito pierwsze to raczej powinno wykluczyc...ale testu nie zaszkodzi zrobic.w ciazy zdarzaja sie plamienia ale to jest roznica miedzy tym a tym Wink

Powrót do góry
7luiza7

Ostrzeżeń: 1
PostWysłany: Wto Sie 26, 2008 10:35 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

panienka-z-okienka napisał:
odbiło mi się o uczy, że w płynie preejakulacyjnym nie ma plemników...

a tak właściwie... czy miesiączka całkowicie wyklucza ciąże?

to wkoncu sa w nim plemniki czy tez nie??
Powrót do góry
panienka-z-okienka

PostWysłany: Wto Sie 26, 2008 11:19 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

tyle sie naczytałam , ze juz zgłupiałam.

' okres ' trwał 5 dni . obyło sie bez bólu brzucha... nie musiałam brac tabletki , ani nic. to mnie troszke zdziwiło... ale znalazłam sie w innym klimacie ( wczasy nam morzem ) moze dlatego?? Okres raczej był obfity... piewsze trzy dni... raz w nocy miałam podpaske bez skrzydełek... to krawienie było dość mocno... bo poplamiło mi bielizne... i co dziwne... zauwazyłam skrzepy krwi, których wczesniej nie miałam... ale miesiączka raczej normalna... moje miesiączki trwają od 5 do 6 dni.... w tym 3 dni są obfite... a np. 5 to juz małe ilosci krwi , teraz tez tak było
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 24, 25, 26 ... 40, 41, 42  Następny
Strona 25 z 42