Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
vanillasky
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Wto Gru 30, 2008 1:27 pm Temat postu: petting i ciaza |
|
|
Spóźnia mi się okres cztrey dni, a to jest bardzo rzadkie:/ około tygodnia temu uprawiałam peting z chłopakiem czy to jest możliwe że jestem w ciąży?
---edited by Wind_Of_Hope---
Prosze pisac w specjalnym dziale! temat przenosze w odp. miejsce |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mala_mi Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach
|
Wysłany: Wto Gru 30, 2008 9:47 pm Temat postu: |
|
|
Zalezy co dokladnie robiliscie i czy mialo to miejsce w dni plodne oraz czy byl kontakt ze sprema.... _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
minio1
|
Wysłany: Sro Gru 31, 2008 12:06 am Temat postu: |
|
|
trzy dni po okresie kochałam sie i facet troche za późno wyciągnoł przynajmniej tak mu sie wydaje bo duża czesć spermy wylądowała na łóżku. wogóle jakie to były dni płodne czy niepłodne? odpowiedzcie czy mam sie odawiać? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nowicjuszka Supermoderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach
|
Wysłany: Sro Gru 31, 2008 1:21 am Temat postu: |
|
|
Nie pisz kilku podobnych postów.Forum to nie śmietnik.
A co do pytania o dni płodne czy niepłodne, to zależy od tego ile trwał u Ciebie najkrótszy i najdłuższy cykl w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Jeden cykl trwa od pierwszego dnia miesiączki do dnia poprzedzającego następną.
Jak podasz te informacje będzie można to określić.
----
Zrób test ciążowy po 14 dniach od stosunku. I idź do ginekologa po tabletki skoro nie używacie prezerwatyw. Stosunek przerywany nie jest metodą antykoncepcyjną.
I nie pisz kilku identycznych postów bo zaśmiecasz forum...
troche bałaganu sie zrobiło, ale juz staram sie ogarnać przeniosłam przyłączyłam. emilka _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
vanillasky
|
Wysłany: Sro Gru 31, 2008 12:25 pm Temat postu: |
|
|
Nie no kontaktu ze spermą nie było chyba, ponadto ostatnio mam same napięcia i stresy, więc sama nie wiem ale pierwszy raz od dwóch lat mam taki przypadek i nie wiem co zrobić, bo nigdy nie spóźniał mi się okres:/ |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nowicjuszka Supermoderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach
|
Wysłany: Sro Gru 31, 2008 1:35 pm Temat postu: |
|
|
No to idź do ginekologa... Tak jest najprościej, poza tym wszystko będzie wiadomo od razu:)
Dzięki emilko za zrobienie porządku _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
klakier_lubsko
|
Wysłany: Sro Gru 31, 2008 7:37 pm Temat postu: |
|
|
a dzisiaj dowiedziałem się jeszcze ze miała raz wymioty... błagam powiedzcie ze to nie ciąża... proszeeeeee...... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mala_mi Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach
|
Wysłany: Czw Sty 01, 2009 7:09 pm Temat postu: |
|
|
klakier_lubsko napisał: | Nie było między nami takich sytuacji, że członek wszedł w nią choć mógł się przypadkiem czasem dotknąć ale nie był wilgotny a tym bardziej nie miał na sobie spermy lub tej substancji która się wydobywa przed. proszę o pomoc. |
Klakier powiedz mi w takim razie jak miało dojść do zapłodnienia i czym i gdzie? Skoro wytrysku nie miałeś w ogóle, i członek również był suchy. zastanów się co miało zapłodnic Twoją dziewczynę?
Wymioty mogą być nawet ze stresu i ze zdenerwowania. Radzę spokojnie iść do ginekologa aby przepisał coś na wywołanie miesiączki, bo jej brak napewno wynika z odstawienia tabeletek, a organizm ma problem powrócic do pierwotnego stanu. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
vanillasky
|
Wysłany: Czw Sty 01, 2009 8:53 pm Temat postu: |
|
|
A ja dostałam upragniony okres wraz z kacem noworocznym i nudnościami:/ także lepiej jak go wcale nie było. No ale i tak musze się udać do lekarza, bo strasznie mnie rwie brzuch, że można oszaleć |
|
Powrót do góry |
|
|
|
klakier_lubsko
|
Wysłany: Nie Sty 04, 2009 6:55 pm Temat postu: |
|
|
mala_mi tak właściwie to może i członek wszedł w nią ale wtedy na pewno był w kondonie... a poza tym tylko "trochę" bo nie była na tyle rozluźniona żebym mógł wejść dalej a może mi się tylko wydaje że w nią wszedłem bo jest dziewicą... a opór był spowodowany błoną dziewiczą? a może właśnie była dziewicą... do tego momentu...
co sądzisz..??
jak próbowałem w nią wejść <w kondonie> to praktycznie nie mogłem bo przy każdej próbie bardzo ją to bolało więc od razu przestawałem...
ps. lekarza ma w piątek a wczoraj znowu wymiotowała... to już chyba ze 3 raz
boję się już na maxa... 3x wymioty, czasem nudności i prawie już miesiąc spóźniania się okresu? a do tego mówi, że chyba przytyła 1,5kg... czy to wszystko przez tabletki?
we wtorek postanowiliśmy zrobić test ciążowy... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|