Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy przez peeting może dojśc do zapłodnienia?? (part.3)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
elisa666

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Czw Gru 25, 2008 11:11 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hej, pisalam tu niedawno o moim przypadku, szczerze to sama nie wiem czemu sie az tak tym przejmuje:) ale mam pytanie, moze nieco z innej beczki ale nie mam gdzie zapytac o to.. czy to normalne ze przed okresem mam twarde podbrzusze (troszke napiete) i brak jakiejkolwiek wydzieliny pochwowej?? troche mnie to dziwi.. w sumie jeszcze tak nie mialam.. ale to raczej nie jest zaden objaw ciazy... teoretycznie za kilka dni powinnam miec okres...
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
emilka
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach

PostWysłany: Pią Gru 26, 2008 1:43 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

to są objawy przedokresowe, ale skoro nigdy nie miałaś tak, to dziwne. bo to zależy od organizmu
elisa666

PostWysłany: Pią Gru 26, 2008 2:02 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

moze kiedys mialam ale po prostu nie zwrocilam na to uwagi az tak... mam nadzieje ze w koncu okres sie pojawi xD
Powrót do góry
nevertakeawaymyfreedom

PostWysłany: Pon Gru 29, 2008 8:55 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mam pytanie, czy moge być w ciąży jeśli nie uprawiałam seksu? "zabawiałam" sie z moim chłopakiem owszem, ale nigdy nie doszło miedzy nmi do takiego zbliżenia. moje pytanie wzięło się stad, że od ponad miesiaca nie mam okresu.
Czy istnieje jakies ryzyko że jestem w ciąży, a może przyczyna braku miesiaczki jest inna?

---edited by Wind_Of_Hope---
Prosze pisac w specjalnym dziale! temat przenosze w odp. miejsce Smile

Dodano po 4 godzinach 9 minutach:

a mam pytanie, jak głeboko musi dojsc nasienie zeby doszło do zapłodninia?

i czy najpierw musi byc przerwana błona dziewicza o.O ?
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Pon Gru 29, 2008 8:56 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

i bez przerwania dziewczyna moze zajsc w ciaze.
nie wierz w te mity !
dziewice tez zachodza w ciaze!
wytrysk musi byc w srodku i pełny,wtedy jest najsilniejszy.

Powrót do góry
nevertakeawaymyfreedom

PostWysłany: Pon Gru 29, 2008 9:02 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hmm... czyli mam się bać jak nie mam okresu do miesiaca?
w sumie to wytrysku na pewno nie było!
no chyba ze o czymś nie wiem,. ale nie sadze,
a kolejne pytanie, czy nasienie moze zostac wprowadzone np. palcem?
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Pon Gru 29, 2008 10:37 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

moze ale watpie zeby doszło do zapłodnienia. musiałby miec chyba jakis turbospeed zeby wogole do czegokolwiek doszło Neutral jednak szanse sa...małe ale jednak.
a Ty myslałas ze jak jestes dziewica to nie zajdziesz w ciaze? mimo pełnego stosunku? Rolling Eyes

Powrót do góry
nevertakeawaymyfreedom

PostWysłany: Wto Gru 30, 2008 12:38 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no jestem dziewica i pelnego stosunk przeciez jeszcze nie mam za soba Razz
hmm...mam nadzieje ze masz racje co do tego ze szanse sa niewielkie....

a nasienie znajdujace sie na dloni przez jakis czas wprowadzone potem do pochwy stwarza ryzyko zajscia w ciaze?

moe te pytania ktore zadaje sa glupie, no ale.. Very HappyVery Happy

pozdrawiam
Powrót do góry
klakier_lubsko

PostWysłany: Wto Gru 30, 2008 1:15 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

witam. mam z moją dziewczyną mały problem bo ona już powinna mieć okres od 2 tygodni a leci już 3-ci i nic... Powiem jeszcze, że wcześniej brała tabletki hormonalne na uregulowanie okresu i jej pomagały. Obecnie już nie bierze i jest jak napisałem. Jakoś w listopadzie było między nami parę takich sytuacji, że leżeliśmy koło siebie nadzy i się "stykaliśmy" ale bez żadnego wytrysku czy wprowadzania członka. Nie było między nami takich sytuacji, że członek wszedł w nią choć mógł się przypadkiem czasem dotknąć ale nie był wilgotny a tym bardziej nie miał na sobie spermy lub tej substancji która się wydobywa przed. proszę o pomoc. Co mam jej poradzić? Co prawda ma niedługo wizyte u ginekologa ale lepiej być pewnym wcześniej. A poza tym ostatnimi czasy miała trochę stresu: prawko, kłótnie itd... no i te tablekti a raczej odstawienie... Czy to wszystko może spowodować aż tak duże tj. 3 tygodniowe prawie odchylenie?
Powrót do góry
emilka
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach

PostWysłany: Wto Gru 30, 2008 12:36 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nevertakeawaymyfreedom, to zależy przez jak długi czas było na dłoni

klakier_lubsko, wg mnie to przez odstawienie tych tabletek
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42  Następny
Strona 38 z 42