Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy przez peeting może dojśc do zapłodnienia?? (part.3)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 40, 41, 42  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Kinia_18
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Nie Cze 29, 2008 2:02 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No objawy typu mdłości to chyba za wcześnie, test tak około za tydzien bo wtedy to już miną dwa tygodnie czyli chyba powinnien wykazać. Z objawów to mogł by cię pobolewć brzuch znam durzo kobiet które bardzo szybko praktycznie odrazu miały bóle podbrzusza. No ale każdy organizm jest inny więc lepiej nie brac pod uwage objawów tylko odczekać do testu.
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Nie Cze 29, 2008 2:57 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

lalek napisał:
Ale przez zaden materiał ?

zaden Exclamation Exclamation one przezywaja jedynie w kobiecym śluzie

mewa wg mnie masz koncowke owulacji i stad te kłucia. mdłosci po tygodniu? wiekszych bzdur nie słyszałam. sama to wymysliłas? Razz. wymioty pojawiaja sie ok. 6-8 tyg ciazy.

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
mewa81

PostWysłany: Nie Cze 29, 2008 4:30 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie wymyslilam, po prostu czasem mnie mdli i mam zimne poty, a kluc nigdy wczesniej nie mialam.
Powrót do góry
emilka
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach

PostWysłany: Nie Cze 29, 2008 4:49 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

poty, kłucie jeszcze nic nie znaczy. może to być zagnieżdżanie się zapłodnionego jajeczka ale równie dobrze końcówka owulacji. jak się myśli o takich rzeczach, to wszystko się odczuwa ze zdwojoną siłą nie bądź niecierpliwa i zrób test wtedy, kiedy będzie stosunkowo wiarygodny czyli minimalnie za 7 dni.
mewa81

PostWysłany: Nie Cze 29, 2008 4:56 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dzieki, to chyba bedzie najdluzszy tydzien w moim zyciu, ale musze jakos wytrzymac, najchetnej zrobilabym test juz dzis ale wiem, ze wynik i tak nie bedzie wiarygodny

-------

a czy uczucie rwania w lewej pachwinie to moze byc cos niebezpiecznego? jaka moze byc tego przyczyna??? co to moze byc???

-------edited by emilka------
staraj się nie pisać bezpośrednio pod sobą kilku postów tylko korzystaj z opcji "zmień" w momencie, gdy chcesz coś dodać
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Nie Cze 29, 2008 9:31 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a co ty nas pytasz? my nie jestesmy lekarzami.... zapisz sie na wizyte i sie dowiesz ... Laughing Smile

Powrót do góry
Zibi
Przyjaciel forum

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Pon Cze 30, 2008 12:13 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ciąża przez "gatki i spodnie".

A ) Nie ma maszerujących plemników
B ) Zastanówcie się troszkę nad "tymi sprawami", polecam jakieś książki, encyklopedia seksu może?
C ) Mieliście może w szkole przedmiot biologia?

Czasem to żenujące wręcz
Mad Mad
Powrót do góry
miska007
Gość

PostWysłany: Pon Cze 30, 2008 10:03 am    Temat postu: Palcówka a ciąża Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

słuchajcie mam problem mój chłopak ostatnio zrobił mi palcówkę ... nie było by problemu ... ale parę minut... no z 5 przed tym oddawał mocz i tylko wytarł sobie ręce. czy mogę zajść w ciąże??? Odpiszcie
Sad

---edit by Pituszka
Temat przenosze do odpowiedniego.
Powrót do góry
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

PostWysłany: Pon Cze 30, 2008 11:09 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

miska 007 no a niby skad w moczu plemniki co?? Rolling Eyes proponuje zebys poczytala troche na temat anatomii i fizjologii ....
a jezeli to glupi dowcip to bedzie ostrzezenie - to juz uwaga od moderatora Confused
Powrót do góry
Zibi
Przyjaciel forum

PostWysłany: Pon Cze 30, 2008 10:55 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No i co z tego że sikał? To to że leci woda z kranu to oznacza ze Polki w tym momencie sa w ciąży? Evil or Very Mad Evil or Very Mad
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 40, 41, 42  Następny
Strona 5 z 42