Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy przez peeting może dojśc do zapłodnienia?? (part.3)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 40, 41, 42  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
arturus

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Wto Lip 01, 2008 4:21 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

witam. jeszcze tu zapytam bo nie daje mi spokoju a moze wypowie sie wieksza liczba osob. w okolicy owulacji uprawialem z dziewczyna peeting. na rece miala moje nasienie po czym wziela paczke chusteczek, zostawiajac na nich sperme wyjela zaczela wycierac rece itd. i poszlismy oboje umyc rece. umylismy, ona wyjela kolejna chusteczke z paczki (minelo okolo 3-4 minut) i podtarla sie nia. zakladajac ze na chusteczce moglo sie cos znajdowac (niewiele) czy jest jakies ryzyko? pozdrawiam
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
on

PostWysłany: Wto Lip 01, 2008 5:02 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

witam to znow ja Smile dzis w dobrym humorze ! okres w koncu przyeszedl po 9 dniach nieobecnosci Smile dzieki wam ludziaki !
Powrót do góry
niepewny

PostWysłany: Wto Lip 01, 2008 5:54 pm    Temat postu: zaplodnienie palcem? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

uprawialem peeting z dziewczyna moj penis byl mokry (ale nie bylo wytrysku) czy mozliwe jest to ze doszlo do zaplodnienia jak przypadkiem dotknalem mojego penisa a potem jej pochwy? dwa dni przed tym zajsciem miala okres. prosze o odpowiedzi jak najszybsze

------

przez wlozenie palca do pochwy kobiety z lekko wytartym preejakulatem mozna wywolac ciaze? preejakulat zawiera plemniki?

----------edited by emilka------------
nie zakladaj dwóch podobnych tematow. zostawiłam posta w wydzielonym specjalnie teacie a drugą wypowiedź przyłączyłam
Powrót do góry
Zibi
Przyjaciel forum

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Wto Lip 01, 2008 10:25 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Krótko... Nie Exclamation Exclamation Exclamation
Powrót do góry
tola18

PostWysłany: Wto Lip 08, 2008 1:43 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hej czytajac powyzsze przypadki troche sie uspokajam bo moj jest nieco lepszy...Ropbilam chlopakowi dobrze reka i wydzielil mu sie ten plyn przed wytryskiem raczej nie ubrudzilam sobie rak w tym plynie ...ale zaraz poszlam do lazienki i mylam rece z jakies 5 min w samej wodzie hehe no i zaraz zrobilam siku niby moja reka nie iala bezp[osredniego kontaktu z pochwa ale...co o tym sadzicie?/piszac to samej wydaje mi sie to glupie:)
Powrót do góry
Kinia_18
Przyjaciel forum

PostWysłany: Wto Lip 08, 2008 8:05 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No bo to naprawde jest głupie... Ja czasami sie głęboko zastanawiam się skąd niektórzy biorą takie pomysły. No ale nie mi to oceniać. W twoim wypadku ciąża jest absolutnie nimożliwa.
pinezka
Gość

PostWysłany: Wto Lip 08, 2008 8:05 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no i dobrze Ci sie wydaje. Nie ma mowy o jakiejkolwiek ciazy.
Powrót do góry
kmnop

PostWysłany: Pią Lip 11, 2008 2:15 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mam pytanko... moja dziewczyna powinna mieć teraz okres ale go nie ma, za to boli ją brzuch jak przy okresie. Miesiąc wcześniej raz w czasie okresu a potem w 1,2 i 3 dzień po dotykałem członkiem jej miejsc intymnych... ale to chyba nie mogło spowodować ciąży prawda? wprawdzie możliwe, że się wydzielił preejakulat ale w nim raczej nie ma plemników
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Pią Lip 11, 2008 7:39 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

kmnoppewnie ze nie jest w ciazy. od dotyku sie nie zachodzi. daj spokoj no Razz.
jesli czuje ze okres nadchodzi to tak bedzie. zaufaj nam- kobietom Smile i nie stresuj sie. aha stres opoznia okres wiec niech laska sie zrelaxuje Smile

Powrót do góry
BlueCuracao

PostWysłany: Pią Lip 11, 2008 8:41 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam serdecznie drogie Forumowiczki Smile. Zgodnie z obietnicą dokonuje małego raportu na temat mojego przypadku, jeżeli ktoś by znalazł się w podobnej sytuacji i chciał zasięgnąć informacji jak to było u innych. Generalnie okres nie pojawiał mi się przez trzy miesiące (dokładniej opisana sytuacja pod http://www.biomedical.pl/forum/38-vt6251.html?postdays=0&postorder=asc&start=370 oraz następna strona - wystarczy poszukać mego postu Smile ) . Także po konsultacji z ginekologiem okazało się, że niepotrzebnie z braku miesiączki zaczęłam wmawiać sobie małe absurdy Wink. Ale chyba każdy w pewnych podbramkowych sytuacjach kiedyś tego doświadczy. Otóż byłam na badaniu (dodatkowo od razu na miejscu USG). Okazuje się, że ciążę można już w zupełności wykluczyć (po 3 miesiącach wnikliwe badania lekarskie bynajmniej powinny "coś" pokazać Very Happy ). Coś zaczęło szwankować z hormonami co -jak się okazuje- nierzadko się zdarza Smile. Zwłaszcza przy intensywnym trybie życie. Nie jest to też przyczyna jakichś deformacji w drogach rodnych (tu ponownie przypominam, miałam też USG Cool ). Także Moje Kochane, jeżeli okres spóźnia się Wam przez kilka dni, ba, nawet 2 tygodnie, to nie ma co panikować. Jak widać kiedy przesuwa się to nawet o znacznie dłuższy czas nie musi to wskazywać na niepożądaną ciążę. Przyczynami mogą być stres, życie w biegu, nieregularne odżywianie lub źle dopasowana dieta, jakaś tymczasowa niedoczynność danego organu, bo kiedyś spory czas temu zażywałyście hormony. Co organizm to różne reakcje, a w ciążę (jak to już nie raz padło na tym forum) zajść nie jest tak łatwo. Osobiście zaczęłam się zastanawiać dopiero po 1 miesiącu spóźnienia czy jest to możliwe, bo uwierzcie mi, to, że okres nie przychodzi punkt co do dnia i przesuwa się nawet o tydzień trudno nazwać opóźnieniem, tylko raczej "normą". Tak już jesteśmy zbudowane Smile.
Pozdrawiam serdecznie, mam nadzieję, że moja informacja będzie dla kogoś przydatna, będę starała się pomagać Smile
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 40, 41, 42  Następny
Strona 6 z 42