Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
sb
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Nie Paź 22, 2006 1:37 pm Temat postu: |
|
|
ktos z powyzszych osob juz to wyprobowal i moze potwierdzic skutecznosc?bo mam dzis ochote i czas na taki zabieg.tylko nie chce sie rozczarowac,bo najskuteczniejszym sposobem jest dla mnie golarka jednorazowa,rzeczy typu krem do depilacji jeszcze nigdy nie usunely mi 100% wloskow,zawsze musialam poprawiac
slyszalam kiedys o tej metodzie,ale nie od osob ktore ja praktykowaly.doszly mnie etz sluchy ze garnek po niej jest do wyrzucenia. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
sb
|
Wysłany: Pon Paź 23, 2006 7:12 pm Temat postu: |
|
|
juz drugi raz mi nie wyszlo, uparlam sie i chce uzyskac porzadany efekt najpierw za lepkie(nie odchodzilo od skory) potem za ciemne i narazie stygnie:P czy tlyko ja mam takie 'zdolnosci' czy to kolejny mit? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
KOBIETA
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Pon Paź 23, 2006 8:08 pm Temat postu: |
|
|
Ja jeszcze nie probowalam.Wieczny brak czasu Wszystkie jestesmy ci wdzieczne ze jestes naszym krolikiem doswiadczalnym Trzymam kciuki za efekty |
|
Powrót do góry |
|
|
|
sb
|
Wysłany: Pon Paź 23, 2006 10:07 pm Temat postu: |
|
|
z determinacji bede w to brnac,na pewno dam znac jak w koncu wyjdzie
a wszystko nie trwa dlugo,max 20min gotowania bo potem to sie juz zaczyna przysmazac:P |
|
Powrót do góry |
|
|
|
iwka
|
Wysłany: Sro Lip 25, 2007 12:02 pm Temat postu: Depilacja - Temat zbiorczy |
|
|
Hejcia mam bardzo ciemnie i twardze wloski na nogach golenie zwykla jednorazowka jest bez sensu po dniu znowu odrastaja na kremy jestem uczulona a przy urzyciu elektrycznego depilatora w niejscu wyrwanego wloska pojawia sie czerwony punkt czy ktos zna jakis sposob aby nie bylo tych czerwonych punktow |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Sro Lip 25, 2007 12:25 pm Temat postu: |
|
|
hmmm... no ja tez mam po depilatorze takie punkciki ale one po jakims czasie schodza kiedys tez byly uciazliwe ale teraz az tak mi to nie dokucza... ja mam taki sposob : zawsze przed goleniem wezme umyje pozadnie peelengiem nogi, dokladnie wysusze i ogole depilatorem a potem posmaruje gleboko nawilzajacym balsamem po godzinie kropeczek nie ma .... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Tarlama
|
Wysłany: Sro Lip 25, 2007 12:34 pm Temat postu: |
|
|
Przy twardych i sztywnych wlosach, niestety tak jest
Te czerwone punkciki, to mieszki wypelniajace sie krwia/osoczem. Niekiedy dochodzi do zapalenia mieszka, ktore powinno samo ustapic. Jesli nie - nalezy miejsce urazu przesmarowac np.: woda utelniona lub (jak ja) spirytusem z kitem (propolisem).
Dodoatkwo po kazdej depijacji - depilatorem lub kremem depilujacym - smaruje nogi oliwka, taka najzwyklejsza
Lagodzi podraznienia i unikam prze to zapalnenia mieszkow
Powodzenia
Ostatnio zmieniony przez Tarlama dnia Czw Lip 26, 2007 1:44 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Sro Lip 25, 2007 2:12 pm Temat postu: |
|
|
a może wosk? wtedy też na pewno będą kropki, ale z nimi mozna sobie poradzić tak jak dziewczyny powiedziały. a przynajmniej dość długo nóżki sa gladkie
Dodany: Pią Sie 10, 2007 11:34 pm
od pewnego czasu mam problem z depilacją nóg. zawsze pozbywałam się włosków depilatorem, ale teraz mi się tak osłabiły, są tak jasne i cienkie, że depilator ich nie łapie. a wkurzają mnie, bo się świecą pod słońce :/ maszynka odpada, bo nie chcę, żeby były grube. no i co robić? taki domowy wosk by sobie poradził? czy próbować jakimś kremem do golenia?
----ps. musiałam napisać dwa posty pod sobą, bo inaczej nie byłoby widać, ze się o coś pytam. najwyżej później je scalę Wink _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci"
Ostatnio zmieniony przez emilka dnia Wto Sie 28, 2007 11:07 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Kinia_18 Przyjaciel forum
|
Wysłany: Sob Sie 11, 2007 10:46 am Temat postu: |
|
|
krem raczej nie bo też spowoduje że będą grubsze tak bynajmiej mio się wydaje bo on usuwa je tylko z góry a nie wyrywa więc pewnie by się wzmocniły najlepszy będzie wosk _________________ Wszyscy Ci których dotknie Miłość stają się nieśmiertelni, żyją w sercach tych, którzy tą miłością ich obdarzyli. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pukeko
|
Wysłany: Sob Sie 18, 2007 7:20 pm Temat postu: Depilacja laserowa |
|
|
Czy ktoś próbował depilacji laserowej?Czy jest tak skuteczna jakją reklamują?? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|