Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
nutka87
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sob Maj 30, 2015 11:10 pm Temat postu: |
|
|
w związku z tym, że nie mam ostatnio czasu na kosmetyczki. kupiłam krem do depilacji z veeta, ten nowy, z naturalnymi składnikami. I powiem, że bardzo fajny. skóra po nim jest przyjemna w dotyku.
Tak jeszcze myślę o ich wosku. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Bambien
|
Wysłany: Wto Sie 18, 2015 12:48 pm Temat postu: |
|
|
Najlepszym sposobem na usunięcie jest depilacja laserowa, trochę kosztuje, ale po kilku zabiegach można się pozbyć wszystkich włosów. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
warbar Spamer
Ostrzeżeń: 1
|
Wysłany: Sro Wrz 09, 2015 9:52 am Temat postu: |
|
|
Czy możecie polecić gabinet depilacji laserowej w Gdańsku? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
rocki Spamer
|
Wysłany: Pon Gru 07, 2015 4:18 pm Temat postu: |
|
|
ja po depilacja zawsze mam uczulenie, więc nie laser nie jest dla mnie. poza tym mam problem z włoskami na twarzy, a depilacji laserowej na twarzy bym sie nie poddała. alternatywnie kosmetyczka poleciła mi metodę epilfree, bezpieczna i bezbolesna, okazało się zę dla mnie to najlepsze rozwiązanie. Zabieg jest szybki, nic nie boli i już po pierwszym zabiegu zauważyłam, że moje włoski znacznie wolniej odrastają, co prawda przede mną jeszcze kilka zabiegów, ale motywują mnie do nich efekty. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
PoloniaK Spamer
|
Wysłany: Wto Mar 15, 2016 1:56 pm Temat postu: depilacja |
|
|
Najlepsza jest depilacja laserowa.
Mogę nawet powiedzieć, że jest zdecydowanie najlepsza. Nie tylko nie pojawiają się podrażnienia (tak zwane krostki), ale ogólnie skóra jest zdrowsza i mniej podrażniona.
Taką depilację najlepiej jest wykonać w specjalistycznym gabinecie kosmetycznym. Koszt jest rzecz jasna większy, niż w przypadku inwestycji w zwykłe środki, ale i tak się opłaca.
Dlatego w pierwszej kolejności zainteresuj się tym tematem.
Ostatnio zmieniony przez PoloniaK dnia Pon Cze 06, 2016 9:29 am, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Atletka
|
Wysłany: Sob Maj 21, 2016 8:46 pm Temat postu: |
|
|
Ja zawsze używam plastrów woskowych i u mnie się sprawdza, nawet na twarzy. Mam ten okropny wąsik, który muszę ciągle depilować. Nie mam podrażnień ani krostek itp. Pastą cukrową raz miałam depilowane nogi, bo koleżanka chciała na mnie poćwiczyć. Na pewno było to mniej bolesne i w ogóle przyjemne, ale też zabieg trwał dłużej niż przy użyciu wosku czy pasków/plastrów. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Tinny
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sob Maj 28, 2016 12:47 pm Temat postu: |
|
|
A epilclear nie próbowałaś? Po kilku zabiegach mało co odrasta. Ja miałam naprawdę spory problem z włoskami na twarzy po hormonach i dopiero w ten sposób sobie poradziłam. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Carletka
|
Wysłany: Czw Gru 01, 2016 3:48 am Temat postu: |
|
|
Czym jest ten epilclear?
Ja stosuje wosk, ale marzy mi sie trwalszy efekt. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
yaska
|
Wysłany: Sro Gru 14, 2016 6:50 pm Temat postu: |
|
|
To jest ta sama zasada co u kosmetyczki depilacja metodą epilfree, kojarzysz? Epilclear jest po prostu do użytku domowego. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
anastazja.wojdyga
|
Wysłany: Pią Sty 27, 2017 5:31 pm Temat postu: |
|
|
ja osobiście ze wszytskich rodzajów depilacji polecam depilacje laserową . I ją oczywiscie najlepiej robić w okresie zimowym czyli tak jak jest teraz . Ja miałam robioną depilacje laserem vectus w klinice Miracki w warszawie . Ogólnie musi byc 4-5 powtórzeń . Dlatego ,ze przy pierwszym razie usuwanie jest tylko 30 % włosków ze względu na nierównomierne rozłozenie |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|