Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
nojje
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Czw Gru 04, 2008 10:19 pm Temat postu: |
|
|
Cześć, w temacie globułek mam trochę doświadczenia.
Użwyaliśmy "Patentex Oval".
Ogólnie jest to fajna sprawa.Najwazniejsze, to wcześniej dokładnie zapoznaj się z ulotką. Trzeba dobrze "zaplanować" wszystko, bo globułki mają ograniczony czas działania
Jak już gdzies pisałam, tak zwani długodystansowcy zmuszeni są spoglądać na zegarek, czy nie nadszedł już czas zastosowania nowej globułki
Mały minus podczas uprawiania miłości francuskiej. Glicerynowy posmak na języku partnera (Twoim też), nie jest zbyt zachęcający.
Dla przykładu opowiem jak kiedys po seksiku z globułką zachecielismy jeszcze popieścić się ustami.... Równoczesnie zaczęlismy pluć i biegiem do łazienki wypłukac z buzi posmak gliceryny
Jest też jedna duża zaleta - globułka doskonale nawilża!
Hmm co jeszcze? Jest troszkę przeciwskazań do stosowania globułek - ale o tym poczytaj na ulotce.
Ogólnie, podsumowując jest na plus! Nawet jeśli nie przekonacie się do nich, myślę że warto wydać te 20-parę zł (nie wiem ile kosztują obecnie), żeby przynajmniej spróbowac i poeksperymentować
Powodzenia |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Buczek
|
Wysłany: Pią Gru 05, 2008 7:10 pm Temat postu: |
|
|
Dziękuję za porady:_) A jak jest z zabezpieczeniem? To jednak jak każde zabezpieczenie ma plusy i minusy:) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nojje
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
eyesonfire Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 21 podziękowań w 21 postach
|
Wysłany: Sob Mar 07, 2009 10:59 am Temat postu: |
|
|
ja mam brata po globulkach dlatego jak mama je u mnie znalazła, kazała leciec do gina po tabsy _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
babcia
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach
|
Wysłany: Nie Mar 08, 2009 1:35 pm Temat postu: |
|
|
Oops... a ja im kiedyś bardzo ufałam.
Dobrze, że przeszłam na tabletki!
Globulek nie polecam miłośnikom orala. Ten tłusty posmak na języku zniechęca do wszystkiego _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Nie Mar 08, 2009 10:52 pm Temat postu: |
|
|
a fUU heheh ostro... to co nie zadziałały ze braciszek powstał? a moze bylo za pozno Eye? na interwencje... kurde robic sie offtopik ale jestem ciekawa
Dodano po 27 sekundach:
mnie nie zawiodły ale to było z 5 lat temu,teraz "prawie" wogole nie zabezp. sie. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
nowicjuszka Supermoderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach
|
Wysłany: Nie Mar 08, 2009 10:53 pm Temat postu: |
|
|
Heh...Może długodystansowcy
Powiedzmy że nie zwrócę uwagi za off'a...Sama jestem ciekawa _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
eyesonfire Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 21 podziękowań w 21 postach
|
Wysłany: Nie Mar 08, 2009 10:56 pm Temat postu: |
|
|
no cóż, mama stwierdziła, że nie lubi gumek, a tato przeżywa druga młodość, czasem mam wrażenie, że oni mają wiecej sily na seks niż ja
byc moze dlugodystansowcy, jakos nie staralm sie nigdy podsluchiwac, jak juz slyszalam to ostentacyjnie szlam do lazienki trzaskajac drzwiami (teraz juz wiem, ze nie za uprzejmie to bylo
ale braciszek jest, 3 lata skonczyl, co prawda przejscia przy porodzie byly bo to 4 dziecko, ale to prawie jak "moje"
koniec offtopa. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
kasiulekkk
|
Wysłany: Sob Sie 01, 2009 1:51 pm Temat postu: Globulka - fakty? |
|
|
a co sadzicie o globulce? slyszalam przerozne opinie o niej : jedni mowia ze jest okropnie bo wyplywa, piecze i niewiadomo co jeszcze, a drudzy ze jest super, fajnie nawilza i wg. a co wy mozecie o niej powiedziec? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nowicjuszka Supermoderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach
|
Wysłany: Sob Sie 01, 2009 9:31 pm Temat postu: |
|
|
Generalnie to samo.
Sama musisz spróbować. Nikt Ci nie powie jak Ty na nią zareagujesz
Ja nie narzekam na globulki Aczkolwiek bałabym się stosować je jako jedyne zabezpieczenie... _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|