Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
kasiulekkk
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sob Sie 01, 2009 11:57 pm Temat postu: |
|
|
ojjj nie, samej napewno nie ;) mysle ze razem z tabsami anty, bo chociaz tabsy to niby najskuteczniejsza ochrona to jednak przez chlopaka zaczelam sie bac ze moze jednak ja bede ta jedna z nielicznych ktore pomimo zazywania tabletek zajda w ciaze ;P |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nowicjuszka Supermoderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach
|
Wysłany: Nie Sie 02, 2009 10:27 pm Temat postu: |
|
|
Takie przypadki zdarzają się gdy tabletki są źle dobrane, lub któraś tabletka została pominięta lub przyjęta z dużym opóźnieniem. _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
kasiulekkk
|
Wysłany: Nie Sie 02, 2009 11:02 pm Temat postu: |
|
|
czyli jak zawsze bede je brac o czasie i beda dobrze dobrane to mam niemal 100% pewnosc tak? ;) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Wysłany: Nie Sie 02, 2009 11:03 pm Temat postu: |
|
|
Tak _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
kasiulekkk
|
Wysłany: Pią Wrz 25, 2009 9:25 pm Temat postu: |
|
|
wczoraj kochalam sie z chlopakiem i uzywalismy tych globulek, a ze mnie jeszcze dzis troszeczke tego wyplywalo.. czy to normalne? i czuje lekkie swedzenie w pochwie czy to jakas infekcja czy po prostu kolejny skutek uboczny patentexu ? dodam ze to byl nasz pierwszy raz :) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Wysłany: Pią Wrz 25, 2009 10:06 pm Temat postu: |
|
|
To że wypływało to norma. To że swędzi to skutek uboczny. Wystarczy przeczytać ulotkę informacyjną _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Czarna-Jagoda
Wysłał podziekowań: 3 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Czw Paź 08, 2009 12:07 pm Temat postu: |
|
|
Te globułki sa nie skuteczne, ja jestem tego zywym dowodem, mama mi mowila i ostrzegla zebym ich nigdy nie stosowala bo jak widac zbyt dobre nie sa, aczkolwiek mama sie cieszy,ze urodzila sie wkoncu corke, wiec kobietki uwazajcie na ten srodek, jesli nie chcecie jeszcze malenstwa |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Wysłany: Czw Paź 08, 2009 9:43 pm Temat postu: |
|
|
To nie jest tak ze nie są skuteczne. Zdarza się tak, ze kobiety zbyt szybko się go pozbywają, po stosunku, lub stosunek trwa zbyt długo. wtedy dochodzi do ciąż.
Uważać trzeba, oczywiście, tak samo jak przy każdym innym środku antykoncepcyjnym. _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
kasiulekkk
|
Wysłany: Sro Sty 13, 2010 12:13 pm Temat postu: |
|
|
witam :) chcialam zapytac czy globulki stracily swoje dzialanie jesli polozylam opakowanie w poblizu kaloryfera i odrobinke sie rozpuscily? nie cale, tylko dokola globulki lekko sie stopilo.. ? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mala_mi Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach
|
Wysłany: Sro Sty 13, 2010 12:58 pm Temat postu: |
|
|
Mogły.... chociaż pierwszy raz z czymś takim się spotykam... może lepiej kupic nowe i nie ryzykować. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|