Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Imię dla synka :)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następny
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Dziecko
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Czw Kwi 05, 2007 10:08 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

to nazwij synka imieniem tatusia - wtedy napewno bedziesz zadowolona i mały juniorek tez hehe Laughing Razz

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
karioka
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach

PostWysłany: Czw Kwi 05, 2007 11:16 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Bo ludzie czasem nie myślą przy nadawaniu imion... A potem dzieci się męczą przez całe życia... Confused I mamy na przykład ośmioletnią Mirosławę, Mieszka, Gniewka, albo Bożydara...
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Czw Kwi 05, 2007 11:23 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

uuuu ja bym nigdy nie skrzywdzila mojego dzicka nadajac mu takie imie Confused a potem od najmlodszych lat w szkole sie wysmiewaja Confused
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Czw Kwi 05, 2007 12:18 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

$wieta racja Wink lepiej 3 razy pomyslec niz potem ma dziecko miec nieprzyjemnosci

Powrót do góry
Aga xs
Przyjaciel forum

Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Czw Kwi 05, 2007 2:02 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

zgadzam sie,niektorzy bez pomyslunku nadaja dzieciom imiona,choc przewaznie i tak wiekszosc osob jest nie zadowolona z wlasnego imienia nawet jesli jest to normalne,nie wyszukane imie.ja np.nie lubie swojego imienia.
Powrót do góry
karioka
Przyjaciel forum

Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach

PostWysłany: Czw Kwi 05, 2007 11:33 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A ja swoje lubię... Smile Ale mama chciała mnie nazwać Anastazja... Very Happy Dzięki tato! Razz
emilka
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach

PostWysłany: Pią Kwi 06, 2007 3:31 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mi się podoba Fryderyk, Antek, Krzysztof, Marek.... ale z zagraniczynych, to nie mam pojęcia... z takich mniej popularnych, to ja nie znam np. zadnego Norberta...

karioka ja znam rodziców którzy nazwali swoje dzieci po kolei: Lubomir, Dobrusia, Jarusia, Świętopełek Shocked
dramat.. ja współczuje tym dzieciom
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Pią Kwi 06, 2007 3:47 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

kurde ale numer... ci rodzice to chyba nie pomysleli Confused
Swietopelek ?? co to za imie Shocked

a co do tego czy lubimy swoje imiona to ja swoje lubie - Paulinka czyz nie cudnie Wink hehe
Powrót do góry
mimi

PostWysłany: Sro Kwi 11, 2007 1:46 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witajcie...
Mój synek ma na imię Filip a inne imiona które zawsze mi sie podobały to Dominik, Igor i Eryk a to raczej nie są polskie imiona. Mężowi przed narodzinami synka tłukł się po głowie Iwo...ale u mnie nie przeszło Laughing

Pozdrawiam
Powrót do góry
Aga xs
Przyjaciel forum

PostWysłany: Sro Kwi 11, 2007 2:18 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dominik sliczne imie,moj synek ma tak na drugie.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Dziecko Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następny
Strona 2 z 6