Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Imię dla synka :)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następny
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Dziecko
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Justysiaaa

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Nie Lis 16, 2008 12:25 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam Smile Mi od zawsze podobały się mało popularne imiona Smile Jedynym takim częściej spotykanym jest Sebastian Smile A z tych nieoklepanych to Marcel, Wiktor, Kacper, Tobiasz, Ervin Smile To bardzo ładne imiona Smile
Aneta11

PostWysłany: Sob Gru 06, 2008 7:18 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja dałam na imię mojemu synkowi Maksymilian, bardzo mi się podobało i nadal podoba Smile ale zastanawiałam się też nad imieniem Dawidek.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Sob Gru 06, 2008 9:40 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

bardzo ładne ...ja osobiscie nic nie mam do imienia Max Smile ale bedac w przychodzi słyszałam niemiła uwage.. jakas babka powiedziala do innej babki ze ta dała mu imie jak dla psa.. psa mozna wołac max a nie dziecko..
ja tam sadze inaczej Smile głupie sa te stare baby Neutral

Powrót do góry
Aneta11

PostWysłany: Wto Gru 09, 2008 2:20 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wiesz co, jak moja babcia się dowiedziała, że ja daje mojemu synkowi na imię Maks, to powiedziała, ze się na mnie obrazie. J dlaczego? Bo jej sąsiadka ma psa o imieniu Maks. Ja się wtedy do niej uśmięchnełam i powiedziałam, że liczy się to co ja czuję i myślę. A babcie w końcu przeszło. W końcu to nie moja wina, że ludzie dają zwierzętom imienia ludzkie - jak np. koń baśka Very Happy
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Wto Gru 09, 2008 8:47 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hehe racja. nie ma co sie przejmowac.ja słyszłam jak babka na pieska woła Kuba albo Kamil hehehe Wink

Powrót do góry
nojje

PostWysłany: Wto Gru 16, 2008 3:34 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Słyszałam, że w USA obecnie rekordy popularności bije imię Barack Mr. Green

A ja chcę w przyszłości synka Bartka i córeczkę Anię Smile
Powrót do góry
nowicjuszka
Supermoderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach

PostWysłany: Sro Gru 17, 2008 12:45 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Smile Mnie się podoba wiele imion. Ale wybraliśmy z narzeczonym w sumie 6 imion bo jeszcze nie wiedzieliśmy czy będzie chłopiec czy dziewczynka: Sebastian, Artur, Michał, Wioletta, Julita, Inga. Postanowiliśmy zostawić sobie ostateczny wybór na po porodzie, jak już zobaczymy maluszka...

Ale niestety imionka będą musiały jeszcze długo poczekać... Sad
metis

Wysłał podziekowań: 7

Ostrzeżeń: 1
PostWysłany: Pon Gru 29, 2008 8:18 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

może Sławomir, Dariusz, Tomasz, Wojciech, Jakub, Michał, Juliusz, Kazimierz Smile itp.
Anna, Adrianna, Małgorzata, Katarzyna, Maria itp.
jest tyle rodzimych imion! tylko usiąść i szukać Smile choć nie popadajmy w przesadę Wink, jakoś ta "moda" na typowo zagraniczne imiona mi się nie podoba ale jeśli ktoś by chciał to tutaj taka strona w internecie --- ojjj nie wiesz ze umieszczanie linkow innych niz z Bio M. jest zabronione? nie? to juz wiesz. link usuwam. prosze takie info. podawac konkretnej osobie na PM Smile pzdr ---edited by Wind_Of_Hope---
Powrót do góry
costa23

Wysłał podziekowań: 9
Otrzymał 3 podziękowań w 3 postach

PostWysłany: Sro Gru 31, 2008 4:49 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jak dla mnie
dla dziewczynki-Oliwia, Wiktoria, Jenny(Jennifer), Ada, Kinga, Pati
dla chłopczyka-Nataniel, Rysiek, Radziu, Franek (to po dziadku:)), Tadeusz, Michał, Bartek, Oliwier czy Kaziu:P
Nie są może modne ale obciachu tez nie robiąSmile
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Sro Gru 31, 2008 5:35 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no nie wiem.. Rysio w 21 wieku? Razz mi sie kojarzy z tym z "Klanu",.chociaz..kazdy nazywa tak jak mu sie podoba Wink a dziecko.. jak dorosnie i uzna ze nie podoba mu sie imie to zawsze moze zmienic. Wink

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Dziecko Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następny
Strona 4 z 6