Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
agawka
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Wto Gru 29, 2009 7:17 pm Temat postu: |
|
|
dziekuje:)
a czy Nervosol wpływa?
i mam pytanie nautry czysto teoretycznej: łącze opakowania i gdy zaczynam opakowanie to jestem jakby hmmm w przerwie z poprzedniego(wiec zabezpieczenie zostaje?!) a jednoczesnie jestem w 1wszym tygoniu nowego opakowania.
czy jezeli przez ten tydzien zalozmy mialabym biegunke,wymiotowala czy zazywala wplywajace na dzialanie leki to czy ryzyko ciazy by sie zmniejszylo?
wybaczcie glupote ale serio jestem ciekawa:) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nowicjuszka Supermoderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach
|
Wysłany: Sro Gru 30, 2009 9:15 pm Temat postu: |
|
|
Zabezpieczenie w przerwie jest tylko wtedy, gdy przyjmujesz kolejne opakowanie tabletek. Nie ma znaczenia czy przedłuzasz stosowanie i bierzesz 2 opakowania pod rząd czy robisz 7 dni przerwy i zaczynasz kolejne opakowanie. zabezpieczenie jest takie samo. Więc jak najbardziej będzie zmniejszone...To jest logiczne...Zabezpieczenie sie nie sumuje _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
agawka
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Gru 30, 2009 10:21 pm Temat postu: |
|
|
ok no w sumie masz racje ze to logiczne ale jakos tak sobie pomyslalam echh sorki |
|
Powrót do góry |
|
|
|
fasolka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 9 podziękowań w 9 postach
|
Wysłany: Sro Gru 30, 2009 10:48 pm Temat postu: |
|
|
czesc : )
czy mydocalm ( tolperisoni hydrochloridum ) ma wpływ na dzialanie tabletek anty? _________________ Serce kobiety jest na kształt róży, którą każdy kochanek po listku odkrywa, tak, że dla męża tylko cierń pozostaje... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nowicjuszka Supermoderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach
|
Wysłany: Czw Gru 31, 2009 1:50 pm Temat postu: |
|
|
Przy stosowaniu tego leku, mogą wystąpić wymioty czasami biegunki, lub oba na raz, więc to może obniżać skuteczność tabletek. _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
fasolka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 9 podziękowań w 9 postach
|
Wysłany: Czw Gru 31, 2009 3:10 pm Temat postu: |
|
|
no wczoraj od nich tak mnie glowa bolala i tak mnie mdlilo ze poszlam spac na panadolach i jak sie obudzilam to znowu musialam brac bo dalej bolalo
ale juz wszystko ok, dziekuje :* _________________ Serce kobiety jest na kształt róży, którą każdy kochanek po listku odkrywa, tak, że dla męża tylko cierń pozostaje... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nulka
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Sty 13, 2010 1:02 pm Temat postu: |
|
|
witam wszystkich mam takie pytanie: od jakiegoś czasu boli mnie gardło bardzo, brat też był chory i dostał od lekarza tabletki do ssania Homeogene 9 Boiron. Niestety wyrzucił ulotkę i nie wiem czy mogę je brać? czy on obniżają skuteczność tabletek antykoncepcyjnych? proszę o jakąś odpowiedz i z góry dziękuje |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mala_mi Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach
|
Wysłany: Sro Sty 13, 2010 1:19 pm Temat postu: |
|
|
Nie sadze zeby to w jakikolwiek sposob obniżało skutecznosć tabletek. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gosia85 Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 117 podziękowań w 117 postach
|
Wysłany: Sro Sty 13, 2010 4:28 pm Temat postu: |
|
|
nulka poszukaj na necie- musi być ulotka informacyjna.
poza tym - nawet jeśli obniżają skuteczność to zabezpieczaj się dodatkowo. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Crispy
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Wto Lut 02, 2010 7:54 pm Temat postu: Yasminelle a Nolicin |
|
|
Hej Pojawiam się z pytaniem, czy mogę przyjmować lek na zapalenie pęcherza Nolicin podczas przerwy między tabletkami anty? Wiem, że lek nie obniża skuteczności Yasminelle, ale zastanawiam się jak to jest podczas przerwy...
Dziękuję za odpowiedź, pozdrawiam Cripsy
----edited by emilka-----
przenieosłam do odp tematu zbiorczego |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|