Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Powerade
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sob Wrz 30, 2006 12:21 pm Temat postu: Jak doprowadzić dziewczyne do orgazmu? |
|
|
Na filmach i z zwierzeń czytelniczek Twojego Weekendu i innych ciągle widać i słychać że gdy partner wkracza języczkiem do działania na łechtaczce to partnerka krzyczy z rozkoszy i osiąga orgazm.....
nic podobnego, raz nawet przez godzine jej robiłem jęczyczkiem a potem rączką i paluszkiem a nawet i to i to naraz i nic ona ma 18 lat.
Niby wie że orgazmu dziewczyna sie uczy itd, nigdy sie nie masturbowała a jak jej mówiłem żeby sprubowała to mówiła że jej to nie sprawia przyjemności jak sama to robi. Mimo wszystko gdy rozmawiamy o stosunku to wyczuwam w jej mowie że liczy na orgazm podczas niego a przecież to nie takie proste skoro nawet po francusku nie może go osiągnąć, boje sie że jak nie poczuje nic fajnego podczas stosunku to sie zniechęci i przestanie mnie kochać
ponadto zasugerowała że słyszała że podczas 1 razu to chłopcy szybko kończą i wtedy dziewczyna wogóle nie ma przyjemności i mnie tym totalnie dobiła mimo że nawet tego jeszcze nie prubowaliśmy |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Paweł Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Sob Wrz 30, 2006 1:33 pm Temat postu: |
|
|
Spokojnie, ona nie jest z Tobą dla łóżka, na pewno.
Więc wcale nie przestanie Cie kochać.
A co do orgazmu musi sama poznać swoje ciało. Sama to nie znaczyć zawsze samotnie, możę być to z twoją pomocą.
Musisz dać jej troche czasu zanim zauważy co jej sprawia przyjemność a co nie. Jak narazie jest to dla niej jednakie, za jakiś czas jednak będzie rozrużniać wrażenia bardzo silnie (jeszcze będziesz chciał jej powiedzieć "facet nie królik, potrzebuje odpoczynku").
Nie przejmuj sie tym ze nie wygląda to ja na filmach xxx.
One są kręcone bo normalnych orgazmów każdy ma po tąt, chce zobaczyć coś co nie jest osiągalne w żeczywistości a było by bardzo miłe.
Nie ma co sie wzorować na tym. Jedna wielka lipa, lepiej przytul sie do niej, pogłaszcz ją, posmyraj od czasu do czasu. Nie tak żeby mogła dojść tylko od tak, zostaw na chwile smyraj niby od tak wcale nic nie kończące sie.
Porozmawiaj z nią wysłuchaj, niech zaśnie na twojej klatce (uwaga techniczna, w razie twardego snu należy ją "zrzucić" z siebie, tak sie tylko zasypia, no chyba ze chcesz przejść wielką katusze), ale zazwyczaj sama gdy uśnie to cofnie głowe na poduszke.
Sprawisz jej tym przyjemność, a to najważniejsze żeby czuć sie dobrze ze sobą nawzajem. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gość
|
Wysłany: Nie Paź 01, 2006 12:11 am Temat postu: |
|
|
Ona jest jescze mloda i nie wie co to prawdziwy orgazm.Wiem to poniewaz sama to przezylam.
----------edit by kobieta----------
Prosze nie pisac calych postow duzymi literami. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
comet
|
Wysłany: Pon Paź 02, 2006 1:24 am Temat postu: za bardzo się tym przejmujesz |
|
|
Uspokój się, z dużej chmury mały deszcz!
Niepotrzebnie tyle o tym gadacie, lepiej to zróbcie.
Pierwszy raz (pewnie i dla ciebie) nie musi być tym ostatnim.
Seksu jak wszystkiego trzeba się nauczyć.
Wspólne doświadczenia na pewno was zbliżą.
Kolejny raz, będzie już łatwiejszy. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Yalissea Przyjaciel forum
|
Wysłany: Pon Paź 02, 2006 6:53 am Temat postu: |
|
|
Paweł napisał: | Spokojnie, ona nie jest z Tobą dla łóżka, na pewno. |
Nie chcę się wtrącać do Waszego związku, ani kwestionować Waszych uczuć... ale Pawle, nie możesz sądzić za kogoś. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
agusia39
|
Wysłany: Czw Paź 05, 2006 1:00 pm Temat postu: |
|
|
Anonymous napisał: | Ona jest jescze mloda i nie wie co to prawdziwy orgazm.Wiem to poniewaz sama to przezylam.
|
fakt bycia młodym nie oznacza braku wiedzy na temat orgazmu - nie jest powiedziane ze 50 letnia kobieta z poteznym doswiadczeniem wiec z czym ma doczynienia. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Paweł Przyjaciel forum
|
Wysłany: Czw Paź 05, 2006 4:07 pm Temat postu: |
|
|
aguś lecz większe prawdopodobieństwo jest że kobieta 50 letnia zna swoje ciało nieco lepiej niż 16 letnia Poprostu dłużej jest wstanie testować bodźce
To kwestia wprawy pisząc kolokwialnie |
|
Powrót do góry |
|
|
|
agusia39
|
Wysłany: Czw Paź 05, 2006 6:49 pm Temat postu: |
|
|
tu można długo polemizować - nie jest powiedziane też ze 50 letnia kobieta miała wielu partnerów a 16 - stki obecnie zdazaja sie baaaaaardzo doświadczone |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Powerade
|
Wysłany: Czw Paź 05, 2006 7:56 pm Temat postu: |
|
|
[quote:d482b209f0="agusia39"]tu można długo polemizować - nie jest powiedziane też ze 50 letnia kobieta miała wielu partnerów a 16 - stki obecnie zdazaja sie baaaaaardzo doświadczone | ja znam i młodsze z bagażem doświadczenia świat schodzi na psy |