Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Jak doprowadzić dziewczyne do orgazmu?

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3  Następny
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Sprawy łóżkowe
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
agusia39

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Pon Paź 09, 2006 7:17 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

może zamiast skupić sie nad własnymi odczuciami myśli o czymś innym i to niepozwala jej dojśc do rozkoszy.

Popróbujcie też różnych pozycji Smile
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
comet

Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Czw Paź 12, 2006 10:12 pm    Temat postu: ? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Co to jest "pomiziam"?
Czyżby znowu orgazm łechtaczkowy?
Jeżeli chodzi o to?
To można dodatkowo stymulować łechtaczkę za pomocą dłoni. Zaproponuj to partnerce. Może się wstydzi?

W Egipcie wiedzą co robić.
Wycinają tą małą rzecz i kobieta może mieć rozkosz tylko z mężczyzną.
Powrót do góry
niezaspokojone
Gość

PostWysłany: Sob Paź 14, 2006 11:41 am    Temat postu: orgazm Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jak osiągnąć orgazm...? To zależy przede wszystkim od osobowości...nie trzeba sie wstydzic przy stosunku...poniewaz wtedy nie mozna sie odpowiednio skupic...nie jest powiedziane,ze za kazdym razem mozna dojsc do orgazu...mezczyzni maja mniejszy problem,natomiast kobieta potrzebuje okreslonego czasu...niektore wola dluzej..inne zas krocej...takze...partnerzy powinni sie bardziej zgrac...mężczyzna powinien wprowadzic dluzsza gre wstepna...a kobieta wczuc sie w role kochanki:)...nie gwarantujemy,ze w ten sposob mozna zawsze dojsc...ale wystarczy troche nad tym popracowac i otworzyc sie przed soba...trzeba sie odpowiednio skupic... My lubimy..gdy mezczyzna przy stosunku delikatnie nas dotyka po calym ciele...czasem lubimy tez bardziej drastycznie... Laughing czasem nawet gdy nie mamy orgazmu to przechodzimy taka przyjemnosc..ze nawet tego nie potrzebujemy...bo sama ta przyjemnosc...dotyk...pocalunki...pieszczoty...wywoluje dreszczyk emocji:) Embarassed Very Happy Także nie ma sie co martwic...bo mozna tak urozmaicic stosunek...ze nawet bez orgazmu wydaje sie byc niezapomnianym Cool Smile Pozdrawiamy[/b]
Powrót do góry
KOBIETA

PostWysłany: Sob Paź 14, 2006 10:28 pm    Temat postu: Re: ? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

comet napisał:

Szkoda ze nigdzie nie obcinaja lap facetom zeby tez mogli miec rozkosz tylko z kobieta Razz Comet wez sie czasem chlopcze zastanow Wink
Powrót do góry
Powerade

PostWysłany: Sob Paź 14, 2006 10:31 pm    Temat postu: Re: ? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

[quote:e66e2ad7b5="KOBIETA"][quote:e66e2ad7b5="comet"]

Szkoda ze nigdzie nie obcinaja lap facetom zeby tez mogli miec rozkosz tylko z kobieta Razz Comet wez sie czasem chlopcze zastanow Wink
ten człowiek czasami wygaduje takie rzeczy że ręce opadają, i nietylko ręce Razz
Powrót do góry
comet

PostWysłany: Nie Paź 15, 2006 1:50 pm    Temat postu: Że co? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Powerde, masz coś do mnie?
To jest forum, a nie klepanie czyjejś dupci!
Mam chyba prawo do wyrażenia swoich poglądów?
Zwróciłem uwagę tylko na pewien fakt historyczny i czy się komuś to podoba, czy nie, nic to nie zmieni.
Widać była taka potrzeba, aby przywiązać kobietę do mężczyzny!
Tym bardziej w dobie emancypacji kobiet i zniewieścienia mężczyzn, czasami trzeba wylać kubeł zimnej wody, aby pomóc odnaleźć miejsce w życiu.
Ja moje pierwsze doświadczenia seksualne mam już za sobą i patrząc na nie z perspektywy czasu wiem, że jak jesteś odbierany, zależy od stopnia zaangażowania w związek kobiety, jej chwilowego nastawienia, fazy cyklu miesiączkowego itd.. Niektóre z nich są zimne jak lód, gdyż nie mogą wyzwolić się nad swoją psychikę, bojąc się śmieszności. Inne są znakomitymi aktorkami. Mężczyzna gra tu drugie skrzypce i musi dopasować się do orkiestry.
Dlatego radziłbym dobierać partnera również pod tym kontem, nie patrząc tylko na względy estetyczne, czy intelektualne.
Bo niedopasowanie partnerów prędzej, czy później wytworzy pewną pustkę i stanie się powodem niewierności.
Powrót do góry
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Nie Paź 15, 2006 4:32 pm    Temat postu: Re: ? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

comet napisał:
Co to jest "pomiziam"?
Czyżby znowu orgazm łechtaczkowy?
Jeżeli chodzi o to?
To można dodatkowo stymulować łechtaczkę za pomocą dłoni. Zaproponuj to partnerce. Może się wstydzi?

huh, kurcze .... niektore kobiety maja orgazmy tylko podczas stymulacji lechtaczki... nie ma to jak prawidlowe podejscie hehe... lechtaczka to najlepsa czesc organizmu kobiety ( jezeli chodzi o orgazm) to twoje stwierzdenie bylo troche samolubne i wogole...ale szanuje twoje zdanie Rolling Eyes
Powrót do góry
Paweł
Przyjaciel forum

PostWysłany: Nie Paź 15, 2006 9:19 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Powerde, i coment spokojnie Wink co jak co ale o orgazm sie kłucić Razz
Powrót do góry
scarlett

Ostrzeżeń: 1
PostWysłany: Pon Paź 16, 2006 9:00 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a ja szcztuje kiedy moj partner piesci moje piersi.... ale nigdy nie mialam orgazmu lechtaczkowego czy pochwowego... no i co ja mam zrobic... Glupio mi bo moj partner bradzo, ale to bardzo sie stara
Powrót do góry
drapaka
Przyjaciel forum

Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach

PostWysłany: Pon Paź 16, 2006 9:23 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a jak można szczytowac nie mając nigdy orgazmu?? AA ok już rozumiem poprostu masz orgazm tzw sutkowy. Mają go często kobiety karmiące piersiąSmile
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Sprawy łóżkowe Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3  Następny
Strona 2 z 3