|
Wysłany: Nie Paź 15, 2006 1:50 pm Temat postu: Że co? | |
Powerde, masz coś do mnie?
To jest forum, a nie klepanie czyjejś dupci! Mam chyba prawo do wyrażenia swoich poglądów? Zwróciłem uwagę tylko na pewien fakt historyczny i czy się komuś to podoba, czy nie, nic to nie zmieni. Widać była taka potrzeba, aby przywiązać kobietę do mężczyzny! Tym bardziej w dobie emancypacji kobiet i zniewieścienia mężczyzn, czasami trzeba wylać kubeł zimnej wody, aby pomóc odnaleźć miejsce w życiu. Ja moje pierwsze doświadczenia seksualne mam już za sobą i patrząc na nie z perspektywy czasu wiem, że jak jesteś odbierany, zależy od stopnia zaangażowania w związek kobiety, jej chwilowego nastawienia, fazy cyklu miesiączkowego itd.. Niektóre z nich są zimne jak lód, gdyż nie mogą wyzwolić się nad swoją psychikę, bojąc się śmieszności. Inne są znakomitymi aktorkami. Mężczyzna gra tu drugie skrzypce i musi dopasować się do orkiestry. Dlatego radziłbym dobierać partnera również pod tym kontem, nie patrząc tylko na względy estetyczne, czy intelektualne. Bo niedopasowanie partnerów prędzej, czy później wytworzy pewną pustkę i stanie się powodem niewierności. |
Wysłany: Nie Paź 15, 2006 4:32 pm Temat postu: Re: ? | |||
huh, kurcze .... niektore kobiety maja orgazmy tylko podczas stymulacji lechtaczki... nie ma to jak prawidlowe podejscie hehe... lechtaczka to najlepsa czesc organizmu kobiety ( jezeli chodzi o orgazm) to twoje stwierzdenie bylo troche samolubne i wogole...ale szanuje twoje zdanie |
Wysłany: Nie Paź 15, 2006 9:19 pm Temat postu: | |
Powerde, i coment spokojnie co jak co ale o orgazm sie kłucić |
Wysłany: Pon Paź 16, 2006 9:00 pm Temat postu: | |
a ja szcztuje kiedy moj partner piesci moje piersi.... ale nigdy nie mialam orgazmu lechtaczkowego czy pochwowego... no i co ja mam zrobic... Glupio mi bo moj partner bradzo, ale to bardzo sie stara |
Wysłany: Pon Paź 16, 2006 9:23 pm Temat postu: | |
a jak można szczytowac nie mając nigdy orgazmu?? AA ok już rozumiem poprostu masz orgazm tzw sutkowy. Mają go często kobiety karmiące piersią _________________ miłość uskrzydla, uczy latać |
Wszystkie czasy w strefie EET (Europa) |
||