Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Jak doprowadzić dziewczyne do orgazmu?

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Sprawy łóżkowe
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
scarlett

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

Ostrzeżeń: 1
PostWysłany: Pon Paź 16, 2006 9:36 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

tylko,ze ja nie karmie piersia... nie jestem tez matka... ale on robi to w taki sposob, ze ja odplywam... tylko jak mam sie nauczyc, tych pozostalych orgazmow???
Powerade

Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pon Paź 16, 2006 10:45 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a mogła byś przybliżyć w jaki sposób? bo ja prubowałem mojej ale jakoś nie przynosi to takich efektów
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
KOBIETA

PostWysłany: Pon Paź 16, 2006 10:54 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Po prostu kazdy ma te strefy najczulsze w troche innym miejscu i inne rzeczy lubi. Wg mnie orgazm sutkowy jest w porzadku. Najwazniejsze jest ze obojgu seks daje satysfakcje.
Powrót do góry
agusia39

PostWysłany: Wto Paź 17, 2006 7:10 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

scarlett orgazmu nie da sie nauczyc - czesto dopiero po kilku latach kobieta zaczyna odczuwac inne orgazmy Smile

dodatkowo dochodzi jeszcze jeden po porodzie ze wzgledu na obnizenie sie narzadu płciowego - zewnetrznego Smile
Powrót do góry
helloween
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 2
Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach

PostWysłany: Pią Paź 20, 2006 10:03 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Zaczyna mnie to bawic powerade w innym temacie pisze ze jeszzcze sie z nia nie kochali a tu [yta jak ja doprowadzic do orgazmu hehehehe:P A co do tematu jestesmy inni i na kazdego dzial co innego sprobuj szybkich pieszczot nie da nic sproboj powolnych.. Na jedne dziala jezyk na inne nie.. Na jedne dziala paluszek na inne nie.. wiele zalezy od kobiety<i wiele od Ciebie>Very Happy
Powrót do góry
Powerade

PostWysłany: Pią Paź 20, 2006 5:43 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

skoro zaczyna Cie to bawić to może naciśnij taką opcje na górze po prawej &quot;Wyloguj&quot; bo to forum jest by pomagać a nie by sie z kogoś naśmiewać...
W wątku pytam jak doprowadzić dziewczyne do orgazmu przez pieszczoty językiem bądź ręką, lub piersi nie wspomniałem nic o sexie. Tacy ludzie jak Ty to zło
Powrót do góry
KOBIETA

PostWysłany: Pią Paź 20, 2006 7:47 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Spokoj! Takie teksty to sobie mozecie na privie rzucac. Albo sobie podajcie numery gadu. Tu sie dyskutuje a nie udowadnia innym czy sa cacy czy fee.
Powrót do góry
gosik77

PostWysłany: Pią Paź 20, 2006 8:00 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Powerrade a nie jest czasem spowodowane to tym że własnie jeszcze nie mieliscie pierwszego razu i ona jest spieta sytuacją? moze czuje sie niekomfortowo.. spieta.. lub zawstydzona.. To wszystko moze wpływac na to że nie moze przezyc orgazmu.. zresztą kobiety które nie maja orgazmów mówia że seks i bez orgazmu moze byc cudowny.. przede wszystkim nie nalezy sie skupiac na tym by ten orgazm był.. ma byc miło i przyjemnie.. a napewno predzej czy pozniej orgazm sie pojawi Smile
Powrót do góry
helloween
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 2
Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach

PostWysłany: Pią Paź 20, 2006 11:04 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Spokojnie Powerrade nie spinaj sie tak Very Happy naopisalem to dla zartu.. Ale reszta mojej wypowiedzi odnosi sie do was!! i zartem juz nie jest.. Sproboj szybkich pieszczot jezykiem albo powolnych tak samo ręką.. musisz po prostu sprawdzic co na nia najbardziej dziala.. Wiem cos o tym Very Happy sam zaczalem za osro i nie udalo sie ale potem probowalem na rozne sposoby i teraz jest ok :d Wiec bez pospiechu macie czas zeby siebie poznac co na Was działa
Powrót do góry
Sanderejszyn

Ostrzeżeń: 2
PostWysłany: Czw Lut 22, 2007 1:33 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tak za pierwszym razem to stres dużo psuje...potem to juz tylko z górki,uprawianie seksu to w pewnym stylu sztuka,trzeba sie tego nauczyć,a jak już dojdzie co do czego to niech dziewczyna sama sobie dyktuje rytm,będzie wiedziała kiedy dobrze Jej a kiedy jeszcze lepiej. Very Happy
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Sprawy łóżkowe Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3
Strona 3 z 3