Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Magdzia87
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Kwi 16, 2008 3:13 pm Temat postu: Jak doszło do WPADKI Zaprasam do opisywania swoich pzypadków |
|
|
Zapraszam do opisywania swoich przypadków wpadek lub nie koniecznie oczekiwanej ciąży by były one przestrogą dla innych kochających się osób. Aby wiedziały w jakich sytuacjach może do tego dojść. Mam nadzieję że ten temat się przyda i da do myślenia nim popełni się błąd nim będzie za późno. Stworzyłam go z myślą lepiej zapobiegać niż płakać po fakcie. Dziękuje wszystkim którzy sie tu zechcą dołączyć, wypowiedzieć i opisać swoje doświadczenia które mogą sie innym przydać |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Sro Kwi 16, 2008 7:55 pm Temat postu: |
|
|
wg mnie nic to nie da bo 3/4 par najpierw robi a potem mysli... nic na to nie poradzisz...szkoda tylko tych dzieci,ktorych matka sama jest dzieckiem .. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Yalissea Przyjaciel forum
|
Wysłany: Sro Kwi 16, 2008 8:43 pm Temat postu: |
|
|
cicho wind
pomysł mi się podoba |
|
Powrót do góry |
|
|
|
karioka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach
|
Wysłany: Sro Kwi 16, 2008 9:59 pm Temat postu: |
|
|
A ja już tu nawet przypadek swojej głupoty i jakoś to nie zmniejszyło ilości pytań "czy jestem w ciąży" _________________ I'm your little butterfly... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Magdzia87
|
Wysłany: Czw Kwi 17, 2008 12:08 am Temat postu: |
|
|
Dzieki Yalissea mi też się pomysł podoba i już dawno chciałam stworzyć taki temat postu tylko szkoda że nikt tu jeszcze nie chce opisywać swoich sytuacji które mogły by być przestrogą dla innych czy na tym forum są tylko ludzie którzy zadają pytanie "czy jestem w ciąży?" a jak już dowiedzą się że są to zapominają o forum i o tych którzy udzielali im kiedyś rad i wspierali ich co za niewdzięczność... Ale mam nadzieję że znajdzie sie pierwszy taki który opowie coś o sobie i może taka sytuacja będzie ostrzeżeniem i uchroni choć jedną osobę od popełnieniu błędu Bo jak osobiście słucham niektórych wypowiedzi i widząc moje koleżanki z byłej szkoły które same są jak dzieci a w wózku prowadzą takiego malucha to mi ręce opadają (przypadek z mojej byłej klasy 12 dziewczyn i już dwie mamusie... autentyczna historia dziewczyna w wieku 17 lat spała jeszcze z lalkami dziś już oprowadza 2 letniego synka... jednym słowem tragiczna sytuacja dla dziecka i jego przyszłości) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Czw Kwi 17, 2008 8:57 am Temat postu: |
|
|
Yalissea napisał: | cicho wind
|
oj dobra nooo ale jak narazie nikt nic nie pisze a dzial czy jestem w ciazy nadal powieksza sie... _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
pinezka Gość
|
Wysłany: Czw Kwi 17, 2008 12:35 pm Temat postu: |
|
|
moim dzaniem ciekawy temat ;] tylko czy ludzie beda chcieli si wypowiadac... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Yalissea Przyjaciel forum
|
Wysłany: Czw Kwi 17, 2008 12:48 pm Temat postu: |
|
|
jak ktoś wpadł - pierwsza reakcja: fuck!! ( bo po co teraz, bo czas nie ten...) a jak się urodziło? ooo jejku, jakie śliczne oo jak super
więc teraz dawno zapomniał o tym co było i może ze spokojem się wypowiedzieć o wpadce... chyba
chyba... nie wiem zresztą |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Magdzia87
|
Wysłany: Czw Kwi 17, 2008 1:45 pm Temat postu: |
|
|
Yalissea no dokładnie też tak myślę tylko ludzie po wpadce zapominają chyba o forum i zajmują się dzidzią i dlatego brak tu takich historii ...a mogły by być dobrą lekcją... i chwilą zastanowienia "skoro ona tak wpadła to ja tak nie będę robiła" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
domi24d
|
Wysłany: Czw Kwi 17, 2008 8:30 pm Temat postu: |
|
|
witam
ja właśnie zaliczyłam taką wpadkę, ale musze ochłonąć bo dowiedziałam się dzisiaj. Różne myśli chodzą po głowie, nie wiem czy mam płakać czy się cieszyć. Mój chłopak się cieszy i to mi dodaje troche otuchy. Napisze tylko jedno, nigdy przenigdy nie wieżcie w metody naturalne, nie mieżcie temperatury, nie patrzcie na śluz itp to nic nie daje i nie kochajcie się bez zabezpieczenia nawet gdy chłopak wychodzi przed końcem.
Pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|