Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Czw Kwi 17, 2008 8:33 pm Temat postu: |
|
|
to jak ochłoniesz, to napisz dokładnie w którym dniu cyklu, przy jakich cyklach, jakim sposobem aha, no i gratuluję _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pinezka Gość
|
Wysłany: Czw Kwi 17, 2008 9:05 pm Temat postu: |
|
|
domi24d a skad wiesz ze wpadlas przeciez w Twoim wypadku za wczesnie na test wiec skad ta pewnosc |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
|
Wysłany: Czw Kwi 17, 2008 9:11 pm Temat postu: |
|
|
pinezka może dzisiaj domi zrobiła test i wyszedł pozytywny?
to ja tak w temacie powiem, że moja koleżanka wpadła w ten cudowny sposób, że zapomniała wziąć jednej tabletki na początku opakowania tabletek antykoncepcyjnych i skutkiem była ciąża i to w dodatku... bliźniacza _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Czw Kwi 17, 2008 9:46 pm Temat postu: |
|
|
domi24d napisał: | witam
nigdy przenigdy nie wieżcie w metody naturalne, nie mieżcie temperatury, nie patrzcie na śluz itp to nic nie daje i nie kochajcie się bez zabezpieczenia nawet gdy chłopak wychodzi przed końcem.
|
ja sie nie zgodze od dawien dawna stosuje i obserwacje sluzu i stosunek przerywany i do konca ( w dni niepłodne ) i nie narzekam ,ale cieszyłabym sie gdyby zawiodły...a narazie?... jest wszystko ok.
emilka napisał: | skutkiem była ciąża i to w dodatku... bliźniacza |
bo własnie tabsy to do siebie maja, ze wiekszosc "wapdek" to przewaznie ciaza mnoga _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Magdzia87
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Czw Kwi 17, 2008 10:00 pm Temat postu: |
|
|
domi24d fajnie ze sie odezwałaś i chetnie przeczytamy twoja historie bo tym co napisałas troszke mnie zszokowałaś (i jeszcze przestane sie kochac ) ale przyznam że też tego troszkę nie rozumię pisałaś że 1 marca dostałaś okres za tydzień czyli 7 dni się kochałas tu jest ok ale następnie że to już było dzień po owulacji.... Czy to możliwe żeby 7 dnia cyklu było już po owulacji?? bo ja bym przypuszczała że ona dopiero mogła się zaczynać chyba że się mylę... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
domi24d
|
Wysłany: Pią Kwi 18, 2008 7:26 am Temat postu: |
|
|
witam
ja sama już nie wiem a może to było dzień przed owulacją? wiem tylko tyle,że miesiączke miałam 1 marca cykle mam równo (a raczej miałam) co 25 dni i trwają 5 dni.
chłopak wieczorem kupił test ( taki o każdej poże dnia można robić) zrobiliśmy i wyszedł pozytywnie. Ja wbecz, on się cieszy, a ja mam ochote go zatłuc-on ma już w głowie cały plan ułożony, a ja z miłą chęcią cofnełabym czas(oczywiście wszystko ładnie pisze chociaż w głowie to klne na cały świat). Wiecie jak to jest, dziewczyna myśli koleżanka wpadła ale mnie to nie dotyczy, ja uważam, chłopak mnie zapewnia że wszystko jest ok,że uważa, o wpadce nie ma mowy, a tak naprawde każdego to może spotkać, chwila nie uwagi, uniesienia,itp.
Ja was przepraszam, ale mam tysiąc myśli na minute, nie wiem co robić. Zaczełam nową pracę, i to moja pierwsza w życiu, studiuje, nie mam mieszkania, ale mam za to wspaniałego chłopaka a nie długo i męża (ślub planowany na czerwca)i tak wiecie co jak tak pisze to mi się już nawet i płakać już nie chce pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Pią Kwi 18, 2008 10:07 am Temat postu: |
|
|
domi test wykonujesz najwczesniej po 12 dniach od stosunku. wczesniej pokaze nieprawde... takze radze powtorzyc. byc moze to pomyłka. doszlo do wytrysku w srodku? _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
domi24d
|
Wysłany: Pią Kwi 18, 2008 11:05 am Temat postu: |
|
|
chłopak twierdzi że wyszedł w ostatnim momęcie
ale test mi odrazu pokazał dwie kreski już po pół minucie i tak zostało do końca
wiesz co mi chłopak dzisiaj powiedział-cytuje:"a jednak nie mam piasku w worku haha, a tak poważnie powinnaś się cieszyć że będziemy mieli dziecko, jest tyle par co chcą a nie mogą, i zamiast płakać i narażać się na niepotrzebne stresy to ciesz się że masz pod swoim serduchem małą istotke która będzie cię kochać bezgranicznie i już niedługo bedzie wołać mama,to najpiękniejsze co mogło nas spotkać"
może i ma racje,może on bardziej niż ja dojrzał do ojcostwa,
acha zapisał mnie na poniedziałek do ginekologa mam na godzine 18 wszystko będzie wiadomo
pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
|
Wysłany: Pią Kwi 18, 2008 2:29 pm Temat postu: |
|
|
wind_of_hope napisał: | domi test wykonujesz najwczesniej po 12 dniach od stosunku. wczesniej pokaze nieprawde... takze radze powtorzyc. byc moze to pomyłka. doszlo do wytrysku w srodku? |
wind, wcześniejszy wynik pozytywny jest prawdziwy a negatywny może jeszcze nie być wiarygodny. tak więc na pomyłkę raczej małe szanse. _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
janetta99
|
Wysłany: Sro Maj 14, 2008 10:31 am Temat postu: |
|
|
moja wpadka ? hmm... po prostu mnei zgwałcili ... |