Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Jak doszło do WPADKI Zaprasam do opisywania swoich pzypadków

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3  Następny
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
emilka
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach

PostWysłany: Czw Kwi 17, 2008 8:33 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

to jak ochłoniesz, to napisz dokładnie w którym dniu cyklu, przy jakich cyklach, jakim sposobem Wink aha, no i gratuluję
pinezka
Gość

PostWysłany: Czw Kwi 17, 2008 9:05 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

domi24d a skad wiesz ze wpadlas Question przeciez w Twoim wypadku za wczesnie na test wiec skad ta pewnosc Rolling Eyes
Powrót do góry
emilka
Przyjaciel forum

PostWysłany: Czw Kwi 17, 2008 9:11 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

pinezka może dzisiaj domi zrobiła test i wyszedł pozytywny?

to ja tak w temacie powiem, że moja koleżanka wpadła w ten cudowny sposób, że zapomniała wziąć jednej tabletki na początku opakowania tabletek antykoncepcyjnych i skutkiem była ciąża i to w dodatku... bliźniacza Very Happy
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Czw Kwi 17, 2008 9:46 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

domi24d napisał:
witam
nigdy przenigdy nie wieżcie w metody naturalne, nie mieżcie temperatury, nie patrzcie na śluz itp to nic nie daje i nie kochajcie się bez zabezpieczenia nawet gdy chłopak wychodzi przed końcem.

ja sie nie zgodze Smile od dawien dawna stosuje i obserwacje sluzu i stosunek przerywany i do konca ( w dni niepłodne ) i nie narzekam Smile,ale cieszyłabym sie gdyby zawiodły...a narazie?... jest wszystko ok.

emilka napisał:
skutkiem była ciąża i to w dodatku... bliźniacza Very Happy

bo własnie tabsy to do siebie maja, ze wiekszosc "wapdek" to przewaznie ciaza mnoga Razz

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Magdzia87

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Czw Kwi 17, 2008 10:00 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

domi24d fajnie ze sie odezwałaś i chetnie przeczytamy twoja historie bo tym co napisałas troszke mnie zszokowałaś Wink (i jeszcze przestane sie kochac Wink ) ale przyznam że też tego troszkę nie rozumię pisałaś że 1 marca dostałaś okres za tydzień czyli 7 dni się kochałas tu jest ok ale następnie że to już było dzień po owulacji.... Czy to możliwe żeby 7 dnia cyklu było już po owulacji?? bo ja bym przypuszczała że ona dopiero mogła się zaczynać chyba że się mylę... Rolling Eyes Question
Powrót do góry
domi24d

PostWysłany: Pią Kwi 18, 2008 7:26 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

witam
ja sama już nie wiem a może to było dzień przed owulacją? wiem tylko tyle,że miesiączke miałam 1 marca cykle mam równo (a raczej miałam) co 25 dni i trwają 5 dni.
chłopak wieczorem kupił test ( taki o każdej poże dnia można robić) zrobiliśmy i wyszedł pozytywnie. Ja wbecz, on się cieszy, a ja mam ochote go zatłuc-on ma już w głowie cały plan ułożony, a ja z miłą chęcią cofnełabym czas(oczywiście wszystko ładnie pisze chociaż w głowie to klne na cały świat). Wiecie jak to jest, dziewczyna myśli koleżanka wpadła ale mnie to nie dotyczy, ja uważam, chłopak mnie zapewnia że wszystko jest ok,że uważa, o wpadce nie ma mowy, a tak naprawde każdego to może spotkać, chwila nie uwagi, uniesienia,itp.
Ja was przepraszam, ale mam tysiąc myśli na minute, nie wiem co robić. Zaczełam nową pracę, i to moja pierwsza w życiu, studiuje, nie mam mieszkania, ale mam za to wspaniałego chłopaka a nie długo i męża (ślub planowany na czerwca)i tak wiecie co jak tak pisze to mi się już nawet i płakać już nie chce pozdrawiam
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Pią Kwi 18, 2008 10:07 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

domi test wykonujesz najwczesniej po 12 dniach od stosunku. wczesniej pokaze nieprawde... takze radze powtorzyc. byc moze to pomyłka. Smile doszlo do wytrysku w srodku?

Powrót do góry
domi24d

PostWysłany: Pią Kwi 18, 2008 11:05 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

chłopak twierdzi że wyszedł w ostatnim momęcie
ale test mi odrazu pokazał dwie kreski już po pół minucie i tak zostało do końca
wiesz co mi chłopak dzisiaj powiedział-cytuje:"a jednak nie mam piasku w worku haha, a tak poważnie powinnaś się cieszyć że będziemy mieli dziecko, jest tyle par co chcą a nie mogą, i zamiast płakać i narażać się na niepotrzebne stresy to ciesz się że masz pod swoim serduchem małą istotke która będzie cię kochać bezgranicznie i już niedługo bedzie wołać mama,to najpiękniejsze co mogło nas spotkać"
może i ma racje,może on bardziej niż ja dojrzał do ojcostwa,
acha zapisał mnie na poniedziałek do ginekologa mam na godzine 18 wszystko będzie wiadomo
pozdrawiam
Powrót do góry
emilka
Przyjaciel forum

PostWysłany: Pią Kwi 18, 2008 2:29 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wind_of_hope napisał:
domi test wykonujesz najwczesniej po 12 dniach od stosunku. wczesniej pokaze nieprawde... takze radze powtorzyc. byc moze to pomyłka. Smile doszlo do wytrysku w srodku?

wind, wcześniejszy wynik pozytywny jest prawdziwy a negatywny może jeszcze nie być wiarygodny. tak więc na pomyłkę raczej małe szanse.
janetta99

PostWysłany: Sro Maj 14, 2008 10:31 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

moja wpadka ? hmm... po prostu mnei zgwałcili ... Sad Embarassed
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3  Następny
Strona 2 z 3