Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Jak doszło do WPADKI Zaprasam do opisywania swoich pzypadków

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Tvisha
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sro Maj 14, 2008 10:54 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

moj kuzyn byl w seminarium duchownym ... nauki, modlitwy, gloszenie slowa, spotakania w oazie ... ciotka byla zrozpaczona ze jedyne dziecko ... poszla do wrozki i ta jej przepowiedziala ze bedzie miec trojke wnukow ... Wracajac do domu cieszyla sie i kiedy syn wrocil powiedziala mu ze bedzie babcia a on jej odpowiedzial skad sie dowiedzialas?

Obecnie razem ze swoja zona ktora poznal w oazie nadal sa bardzo religijni i jak sie dowiedzialam na dniach bedzie rodzic ... swoje piate dziecko Wink
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Kinia_18
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 0

PostWysłany: Sro Maj 14, 2008 11:48 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wow to naprawde niezła akcja Smile Smile No ja narazie się niemam co wypowiadac poczekam do @ i się okaże. Staram się byc dobraej myśli, ale stres robi swoje Wink
Kinia17

PostWysłany: Czw Maj 15, 2008 6:45 pm    Temat postu: Mam 17 lat i będę miała dziecko :(:( Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Hejka! Mam na imię Kinga [ Kinia ] i mam 17 lat ... Mam też chłopaka który ma 19 latek. Uczę się w Liceum- profil humanistyczny. Opowiem wam moją historie... Miałam urodzinki i był u mnie tylko mój chłopak ! Byliśmy sami No i zdecydowaliśmy się na PIERWSZY RAZ Embarassed Kilka tygodni później zaczął spóźniać mi się okres Confused Nie wiedziałam co się dzieje! Zaniepokoiło mnie to i powiedziałam o wszystkim Danielowi [ mojemu chłopakowi ]- POSTANOWILIŚMY to sprawdzić... Kupiłam w aptece test ciążowy No i przyjechał do mnie Daniel podczas gdy rodziców nie było w domu Crying or Very sad Weszłam do łazienki iiiii. . . Kazałam Danielowi czekać Bałam się zrobić ten test ale po jakiś 25 minutach w końcu go zrobiłam Wynik był pozytywny Bardzo się ucieszyliśmy Smile Z radością uszczęśliwieni że nie będziemy mieli dziecka Smile Jednak za jakieś dobre 2 tygodnie znów coś mnie zaniepokoiło Okres nadal się spóźniał, rano było mi niedobrze, miałam swoje humorki i jadłam dziwne wynalazki takie jak np ZIEMNIAKI Z CZEKOLADĄ Neutral feee... ! " i co najgorsze zaczął powiększać mi się brzuszek Znów powiedziałam o wszystkim Danielowi Sad POSTANOWILIŚMY iść razem do ginekologa Kiedy czekaliśmy tak na swoja kolejkę byliśmy oboje cali w nerwach I W KOŃCU ! Weszliśmy- opowiedzieliśmy całą historię a lekarz mnie zbadał Sad Okazało
się że jestem w 1 miesiącu ciąży :(ZAŁAMAŁAM sie !! Rodzice wyrzucili mnie z domu ... Po jakimś czasie się pozbierałam i żyliśmy dalej tyle tylko że z ciążą. Daniel pracował i zarabiał na naszą rodzinę
A ja chodziłam do szkoły a nawet z dużym brzuszkiem- NIE WSTYDZIŁAM SIĘ TEGO ŻE BĘDĘ MIAŁA DZIECKO chociaż ciężko było się z tym pogodzić NAWET NIE BYŁO MOWY O ABORCJI !! Uczyłam się a teraz siedzę w domku i czekam na ROZWIĄZANIE- dokładnie 2 czerwca PLANOWANY PORÓD hehe Smile) Powiem wam że warto było sie poświęcić dla takiej rodziny jaką daje mi Daniel Smile) Nawet te straszne chwile ... On daje mi najlepszą opiekę Pracuje I opiekuje się NAMI chodzi ze mną na USG i razem cieszymy się tym że będziemy mieli wspaniałą rodzinę Smile Poradzimy sobie bez rodziców a ponieważ Daniel jest z domu dziecka UMIE SOBIE DOSKONALE RADZIĆ bardzo się kochamy TYLKO BOLI NAS TO ŻE NASZE DZIECKO PRZYJDZIE NA ŚWIAT- kiedyś bardzo nie chciane :(Myślę że da się żyć z dzieckiem w wieku 17 lat jeśli ma się tak wspaniałego chłopaka Smile Zorganizował wszystko Smile) aaaa... w sierpniu bierzemy ślub Smile KOŚCIELNY Tak że dziewczyny które mają podobną sytuacje TO NIE KONIEC ŚWIATA MIEĆ DZIECKO W WIEKU
17 CZY 18 LAT Smile) żyjemy dalej ... Tylko że z dzidziusiem Ja już kocham NASZĄ Oliwie bo tak będzie miała na imię Smile) PISAĆ JAK MACIE PODOBNY PROBLEM postaram się dobrze doradzić !!!! [/b]

---edited by Wind_Of_Hope---
Prosze pisac w specjalnym dziale! temat przenosze w odp. miejsce Smile

----------edited by yalissea---------
Prosze nie używać nadmiernej ilości emotów, ponieważ z tekstu tworzy się obrazek. Część emotów usunęłam.
Kolor czerwony jest dla moderatorów.
Powrót do góry
Magdzia87

PostWysłany: Czw Maj 15, 2008 7:23 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hej kinia 17 no powiem ci że Twoja wypowiedz bardzo mnie zaskoczyła podziwiam Ciebie i Twojego chłopaka bo widzę,że świetnie sobie z tym poradziliście bo ja mając lat 20 boję sie że nie dała bym sobie z tym wszystkim rady... Życzę wszystkiego dobrego dla całej szczęśliwej rodzinki nio i jak już urodzisz dzidzię to może pomyśl o tabletkach albo innym dobrym zabezpieczeniu bo z dwójką dzieci było by wam napewno dużo ciężej nio a myślę że macie na to jeszcze czas by powiększać rodzinkę. Pozdrawiam
Powrót do góry
Kinia_18
Przyjaciel forum

PostWysłany: Czw Maj 15, 2008 8:30 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No naprawde szacunek dla was. Widac że jesteś bardzo dojrzała Smile Gratuluje ci. Jedyne czego ci współczuje to rodziców źle się zachowali. No ija mam 19 lat i tez miała bym problem z tym żeby sobie poradzić, chociarz mój luby bardzo by chciał dziecko. Ja teraz czekam na @ z utęsknieniem jak nie nadejdzie to też będe mamą, no a jak nadejdzie to chyba pójde po tabletki. 3mam kciuki za lekki porodzik . Buziaki
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Czw Maj 15, 2008 9:08 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

kinia SUPER! bardzo mi zaimponowaliscie , ciesze sie ze wszystko sie dobrze ulozylo Smile GRATULUJE! zycze wam szczescia i duzo zdrowka dla maluszka Smile
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Czw Maj 15, 2008 9:34 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

w 1szym m-cu ciazy nie rosnie brzuch- no bez przesady Smile co najwyzej 4,5 Wink ale 1 nie uwierze. Smile dobrze ze sie tak ułozyło ale jestes niepełnoletnia.. Rolling Eyes dobrze ze facet ma 19 lat bo co by sie stalo z malenstwem... Rolling Eyes powodzenia zycze!
ps- myslałas ze dziewica nie moze zajsc w ciaze? to juz wiesz ze to mit Smile Cool

Powrót do góry
kaarina

PostWysłany: Pon Maj 26, 2008 10:54 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie mow ze nie rosnie bo moze byc tak ze rosnie np ja mam problemy z przydatkami i mi strasznie z tego co mowi gin puchna wiec brzuch mam nabrzmialy/ tak jakby urusl...Moja historia jest taka ze moj facet wyjezdza zagranice wrocuil w weekend i oczywiscie spedzilsimy go razem kochalismy sie w kazdy mozliwy sposob fakt nie spuszczal sie we mnie ale biorac pod owage ze to bylo same epicentrum dni plodnych i robilismy to wiele razy bez gumy (tabletki odstawiłam pol miesiaca wczesniej bo strasznie zle sie po nich czulam)to bylo do przewidzenia a weic bedziemy rodzicami cobaczymy jak to bedzie ale jakos damy rady byly pomysly o usunieciu ze za mlodzi jestesmy (19-25)ale nie ma mowy nie dam sie...
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Wto Maj 27, 2008 11:39 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

kaarina widze ze stosujesz przerywańca. z własnych doswiadczen powiem ze małe szanse sa na ciaze, przeciez wiadomo jak dochodzi do zapłodnienia. no chyba ze:
bedziesz miala owulacje i facet nie poczuje ze cos kapło- wtedy ok. a tak?
nie rozumiem 1 rzeczy:
piszesz ze szaleliscie, bez zabezp. i w dni płodne - ok. a potem piszesz ze była mysl o usunieciu?
obejrzyj sobie dzisiejsze rozmowy w toku to zobaczysz jak sie czuja kobiety ktore poddały sie aborcji Neutral.
wiec po co zrezygnowaliscie z gumki skoro nie jestescie gotowi na bycie rodzicami? Neutral bez sensu....

Powrót do góry
pinezka
Gość

PostWysłany: Wto Maj 27, 2008 5:36 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Kinia17 brawo! Naprawde i ja jestem pod wrazeniem .Ale pamietaj ze nie kazda dziewczyna ma takie szczecie jak Ty..Przeczytajk sobie na forum u nas wypowiedz takiej dziewczyny co chlopka sie do niej nie chce przynzac bo zaszla w ciaze Rolling Eyes porazka Mad ale dobrze ze Wam sie ulozylo Smile powodzenia Smile i daj znac jak dzidzia sie ma jak juz bedzien na swiecie. no lwasnie a bylas dziewica jak kochalas sie wtedy ze odrazu wpadka?
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3
Strona 3 z 3