Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
DoOod
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Cze 05, 2006 7:30 pm Temat postu: |
|
|
racja _ . ale mozna poprzez stosowanie sioe do penych regul skutecznie zrzucic zbedne kg i tyczy sie to wszystkich_. wiem o czym pisze ... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Freya
|
Wysłany: Pon Cze 05, 2006 8:07 pm Temat postu: |
|
|
nie kwestionuje Twoich słów..
niemniej jednak, ja również wiem o czym pisze :]
stosowałam się to "tych" rad i zaden efekt |
|
Powrót do góry |
|
|
|
DoOod
|
Wysłany: Pon Cze 05, 2006 8:18 pm Temat postu: |
|
|
moze po prostu zaniedbalas inne ... nie da sie zachowyuwac tych zasad przy tym jesc tak jak na diecie tzn po 18 - 0 pokarmu i nie schudnac ... jest to nie mozliwe a jak wiadomo jedzac na noc mozemy tylko dodac nam kg |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Freya
|
Wysłany: Sro Cze 07, 2006 10:30 pm Temat postu: |
|
|
Nie twierdzę , że nie masz racji..
Niemniej jednak nie znasz mojej sytuacji
oraz nawyków żywieniowych |
|
Powrót do góry |
|
|
|
exullt Przyjaciel forum
|
Wysłany: Nie Sie 05, 2007 10:08 pm Temat postu: Ciagly problem z waga... |
|
|
Witam wszystkich.Chcialam poruszyc pewien problem i mam nadzieje ze pomozecie mi go rozwiazac.Mam 168cm wzrostu i waze 70kg.Staralam sie juz zrzucic swoje waleczki na milion sposobow.Laczylam diete niskoweglowodanowa z cwiczeniami na silowni,plywaniem,dodatkowo jezdze konno a dokladnie jestem instruktorem tego sportu,to meczaca fizycznie praca a moja waga ani drgnie.No najwyzej o 2-3kg ale potem wraca mimo tego ze nie przestaje stosowac diety i cwiczyc...Chcialabym zrzucic 10 kilo ale nie jest to chyba mozliwe w moim przypadku.. blagam pomocy!!!
---edit by emilka---
temat przyłączam do tematu "jak schudnąć" i apeluje o rozglądnięcie się najpierw podczas zakładania nowego tematu, czy przypadkiem nie istnieje już o podobnej problematyce;) pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Kinia_18 Przyjaciel forum
|
Wysłany: Nie Sie 05, 2007 10:29 pm Temat postu: |
|
|
jeśli naprawde nic niepomaga to może zgłoś się do lekarza on napewno doradzi ci jakąś diete itd. to chyba najlepsze rozwiązanie albo spróbuj jakiejś drastycznej diety doprowadz ją do końca i zobacz czy waga spadnie , ale i tak mysle że powinnaś pogadać najlepiej z dietetykiem on dostosuje diete odpowiednio do twojego organizmu i trybu życia _________________ Wszyscy Ci których dotknie Miłość stają się nieśmiertelni, żyją w sercach tych, którzy tą miłością ich obdarzyli. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
helloween Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach
|
Wysłany: Pon Sie 06, 2007 4:22 pm Temat postu: |
|
|
Kinia_18 napisał: | jeśli naprawde nic niepomaga to może zgłoś się do lekarza on napewno doradzi ci jakąś diete itd. to chyba najlepsze rozwiązanie albo spróbuj jakiejś drastycznej diety doprowadz ją do końca i zobacz czy waga spadnie , ale i tak mysle że powinnaś pogadać najlepiej z dietetykiem on dostosuje diete odpowiednio do twojego organizmu i trybu życia |
najklepiej sie wyniszczyc..
jak masz tak radzic lepiej nie radz..
A teraz do autorki postu - stosowalas diete nisokweglowodanowa ? opisz prosze jak bo na razie nie spotkalem sie z osoba na ktora ta dieta nie dziala
ps badania hormonalne zwlaszcza tarczyca zrobione ? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
happyslim
Ostrzeżeń: 1
|
Wysłany: Wto Wrz 18, 2007 2:04 pm Temat postu: polecam |
|
|
dla wszystkich odchudzajacych sie lub planujacych podjac taka decyzje proponuje przedtem poczytac strone link usuwam - to nie miejsce na reklame - helloween znajdziecie tam mase przydatnych informacji, wypowiedzi lekarzy specjalistow, liste lekarzy w Waszym miescie (mozna sie skonsultowac bezposrednio) i wiele innych. ja skorzystalam, mam nadzieje, ze i Wam sie przyda.
pozdrawiam i zycze sukcesow:) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Mroczna
|
Wysłany: Sob Wrz 29, 2007 1:44 pm Temat postu: |
|
|
Cześć. Sama ''odchudzam się''.
Więc powiem wam jak to robię aby schudnąć, oczywiście działa.
Jem często i mało, bardzo dużo warzyw i owoców, dużo wody, herbata zielona ( 1 lub 2 razy dziennie) i do tego ćwiczenia. No i słodycze na bok, od miesiąca ich nie tykam. I to wszystko. Prosta recepta.
Życzę wszystkim, którzy chcą pozbyć się zbędnych kg wytrfałości w dążeniu do celu. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mikmik
Ostrzeżeń: 2
|
Wysłany: Sob Wrz 29, 2007 3:24 pm Temat postu: |
|
|
odchudzanie sie to nie jest epizodycznie ograniczenie cukru czy tłuszczu to jest sposób na życie..
najprostrzy najbardziej banalny i najmniej ograniczający sposób na schudnięcie ===werble---> zwiększyć zapotrzebowanie energetyczne organizmu tz, jeść tyle samo a zacząć uprawiwać sport;] łątwiej sie chyba nie da;]
pozdrawiam
nie zapominajmy że każda kolejna "epizodyczna dieta" jest trudniejsza bo organizm przyzywczaja sie do pracy na niskich obrotach i nie jest potem tak łatwo już
ps. ja jem dużo słodyczy, mustwo mięsa, z owocami różnie, i wszystko inne po trochu za wyjątkiem chleba bo nie lubię ew, razowy no i oczywiscie świeże bułeczki;) i mam z 10 kg niedowagi:D ma 2 metry i ważę 72kg :PPPPP |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|