Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

jak schudnac?

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4  Następny
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Dieta i odchudzanie
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
DoOod

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pon Cze 05, 2006 7:30 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

racja _ . ale mozna poprzez stosowanie sioe do penych regul skutecznie zrzucic zbedne kg i tyczy sie to wszystkich_. wiem o czym pisze ...
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Freya

PostWysłany: Pon Cze 05, 2006 8:07 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie kwestionuje Twoich słów..
niemniej jednak, ja również wiem o czym pisze :]
stosowałam się to "tych" rad i zaden efekt
Powrót do góry
DoOod

PostWysłany: Pon Cze 05, 2006 8:18 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

moze po prostu zaniedbalas inne ... nie da sie zachowyuwac tych zasad przy tym jesc tak jak na diecie tzn po 18 - 0 pokarmu i nie schudnac ... jest to nie mozliwe a jak wiadomo jedzac na noc mozemy tylko dodac nam kg
Powrót do góry
Freya

PostWysłany: Sro Cze 07, 2006 10:30 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie twierdzę , że nie masz racji..
Niemniej jednak nie znasz mojej sytuacji
oraz nawyków żywieniowych
Powrót do góry
exullt
Przyjaciel forum

PostWysłany: Nie Sie 05, 2007 10:08 pm    Temat postu: Ciagly problem z waga... Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam wszystkich.Chcialam poruszyc pewien problem i mam nadzieje ze pomozecie mi go rozwiazac.Mam 168cm wzrostu i waze 70kg.Staralam sie juz zrzucic swoje waleczki na milion sposobow.Laczylam diete niskoweglowodanowa z cwiczeniami na silowni,plywaniem,dodatkowo jezdze konno a dokladnie jestem instruktorem tego sportu,to meczaca fizycznie praca a moja waga ani drgnie.No najwyzej o 2-3kg ale potem wraca mimo tego ze nie przestaje stosowac diety i cwiczyc...Chcialabym zrzucic 10 kilo ale nie jest to chyba mozliwe w moim przypadku..Sad blagam pomocy!!!

---edit by emilka---
temat przyłączam do tematu "jak schudnąć" i apeluje o rozglądnięcie się najpierw podczas zakładania nowego tematu, czy przypadkiem nie istnieje już o podobnej problematyce;) pozdrawiam
Powrót do góry
Kinia_18
Przyjaciel forum

PostWysłany: Nie Sie 05, 2007 10:29 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jeśli naprawde nic niepomaga to może zgłoś się do lekarza on napewno doradzi ci jakąś diete itd. to chyba najlepsze rozwiązanie albo spróbuj jakiejś drastycznej diety doprowadz ją do końca i zobacz czy waga spadnie , ale i tak mysle że powinnaś pogadać najlepiej z dietetykiem on dostosuje diete odpowiednio do twojego organizmu i trybu życia
helloween
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 2
Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach

PostWysłany: Pon Sie 06, 2007 4:22 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Kinia_18 napisał:
jeśli naprawde nic niepomaga to może zgłoś się do lekarza on napewno doradzi ci jakąś diete itd. to chyba najlepsze rozwiązanie albo spróbuj jakiejś drastycznej diety doprowadz ją do końca i zobacz czy waga spadnie , ale i tak mysle że powinnaś pogadać najlepiej z dietetykiem on dostosuje diete odpowiednio do twojego organizmu i trybu życia

najklepiej sie wyniszczyc..

jak masz tak radzic lepiej nie radz..

A teraz do autorki postu - stosowalas diete nisokweglowodanowa ? opisz prosze jak bo na razie nie spotkalem sie z osoba na ktora ta dieta nie dziala

ps badania hormonalne zwlaszcza tarczyca zrobione ?
Powrót do góry
happyslim

Ostrzeżeń: 1
PostWysłany: Wto Wrz 18, 2007 2:04 pm    Temat postu: polecam Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dla wszystkich odchudzajacych sie lub planujacych podjac taka decyzje proponuje przedtem poczytac strone link usuwam - to nie miejsce na reklame - helloween znajdziecie tam mase przydatnych informacji, wypowiedzi lekarzy specjalistow, liste lekarzy w Waszym miescie (mozna sie skonsultowac bezposrednio) i wiele innych. ja skorzystalam, mam nadzieje, ze i Wam sie przyda.
pozdrawiam i zycze sukcesow:)
Powrót do góry
Mroczna

PostWysłany: Sob Wrz 29, 2007 1:44 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Cześć. Sama ''odchudzam się''. Very Happy
Więc powiem wam jak to robię aby schudnąć, oczywiście działa.
Jem często i mało, bardzo dużo warzyw i owoców, dużo wody, herbata zielona ( 1 lub 2 razy dziennie) i do tego ćwiczenia. No i słodycze na bok, od miesiąca ich nie tykam. I to wszystko. Prosta recepta.
Życzę wszystkim, którzy chcą pozbyć się zbędnych kg wytrfałości w dążeniu do celu.
Powrót do góry
mikmik

Ostrzeżeń: 2
PostWysłany: Sob Wrz 29, 2007 3:24 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

odchudzanie sie to nie jest epizodycznie ograniczenie cukru czy tłuszczu to jest sposób na życie..
najprostrzy najbardziej banalny i najmniej ograniczający sposób na schudnięcie ===werble---> zwiększyć zapotrzebowanie energetyczne organizmu tz, jeść tyle samo a zacząć uprawiwać sport;] łątwiej sie chyba nie da;]
pozdrawiam

nie zapominajmy że każda kolejna "epizodyczna dieta" jest trudniejsza bo organizm przyzywczaja sie do pracy na niskich obrotach i nie jest potem tak łatwo jużRazz

ps. ja jem dużo słodyczy, mustwo mięsa, z owocami różnie, i wszystko inne po trochu za wyjątkiem chleba bo nie lubię ew, razowy no i oczywiscie świeże bułeczki;) i mam z 10 kg niedowagi:D ma 2 metry i ważę 72kg :PPPPP
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Dieta i odchudzanie Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4  Następny
Strona 2 z 4