Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Jak to jest z tymi szwami grrr

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4  Następny
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Chirurgia
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
karakan(ja)
Gość

PostWysłany: Nie Cze 18, 2006 1:34 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

pomocy! durna pielęgniarka normalnie na ranę ze szwami zakleila zwykłym plastrem bez tej gąbki takiej, ani tu odkleić tego bo boje sie coś tam że uszkodze w tej ranie albo szwy pękną czy coś. poprostu normalny taki zwykły plaster przyklejony na rane no nie no, co mam robić? czym to zwilży ć by lepiej zeszło?
Powrót do góry
anetka
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 6 podziękowań w 5 postach

PostWysłany: Nie Cze 18, 2006 4:39 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Zwliz woda utleniona, oliwka lub zwykla woda, moze tez byc jakim srodkiem odkazajacym. Porzadnie zmocz i odklej, ale nie wiem po co to robisz, przeciez jutro masz isc to zdjac:)

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Gość

PostWysłany: Nie Cze 18, 2006 5:17 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wszystko ładnie pięknie ale to boli jak odklejam a wiem jak ostro niektóre pielęgniarki odklejają...
Powrót do góry
anetka
Przyjaciel forum

PostWysłany: Nie Cze 18, 2006 6:06 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Bardzo delikatny jestes, troche poboli i przestanie. W zyciu jeszcze bedziesz mial chwile ktore naprawde beda bolec:)

Powrót do góry
Gość

PostWysłany: Nie Cze 18, 2006 7:23 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

moze tak moze nie a przyznam jestem delitkatny i wrażliwy Twisted Evil
Powrót do góry
Gość

PostWysłany: Pon Cze 19, 2006 3:41 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

było miło Very Happy rzeczywiscie nie ma czego sie bać, najgorszy był dren i po narkozie a reszta to pfffffff Cool
Powrót do góry
anetka
Przyjaciel forum

PostWysłany: Pon Cze 19, 2006 5:06 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No widzisz, strach ma wielkie oczy!!! Zdrowka zycze Smile

Powrót do góry
TarkinInsideYou

Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sro Lip 25, 2007 10:28 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jak to 5 do 7 dni ???? !!!!!!

Ja mam swoje ponad 2 miesiące, po zabiegu zostałem poinformowany że same odpadną. Jak dotąd jeden tak jakby zmarniał pozostałe 8 trzyma się dobrze.
To co mam iść do lekarza?

są koloru niebieskiego na oko tak maja z 0,40 mm
Powrót do góry
szfa

Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sob Maj 10, 2008 2:21 pm    Temat postu: wspomuzcie mnie wiedza bo wymiekam i nie wiem co robic Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mialem zabieg stulejki.
dzis jest 10 dzien po zabiegu. No i szfy mam na penisie mam je sam zdiac.
Jak sie to robi w tym wrazliwym miejscu.
Tak lekaz mi sammu zdiac kazal.
Robilem to wasnie przed chiwla i krew mi poszka wystraszylem sie.
pomocy pwoedzcie co rtobic
Powrót do góry
anetka
Przyjaciel forum

PostWysłany: Sob Maj 10, 2008 3:42 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Idz do lekarza. Powinien to zobaczyć lekarz i nastepnie zdjąć..

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Chirurgia Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4  Następny
Strona 2 z 4