Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
ClaudiaKn
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Czw Kwi 23, 2009 7:24 pm Temat postu: |
|
|
Bo sie wlasnie nad nim zastanawialam czy warto zakupic czy nie, czy to nie jest to samo. To tez go kupie, ostatnio jak bylam w aptece, to mi go pani polecala, ale chcialam jeszcze sprawdzic opinie w necie, no i same pozytywne |
|
Powrót do góry |
|
|
|
jareliee
|
Wysłany: Czw Kwi 23, 2009 7:27 pm Temat postu: |
|
|
Mam podobny problem.
Moja skóra na twarzy od dwóch dni się zmieniła. Jest strasznie szorstka, gorąca, jak dotykam to boli i piecze. Jest też delikatnie zaczerwieniona i napięta a występuje to w okolicy ust, na policzkach i wokół oczu.
Jeśli chodzi o nowości wśród moich kosmetyków, to kremu używam cały czas tego samego, dwa razy użyłam żelu na wągry z Clearskin z Avonu.
Kiedy nałożę krem (Komfort i Odżywienie, Garnier) to skóra natychmiast zaczyna strasznie piec... Nie mam pojęcia co to może być. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
masia21
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Pią Kwi 24, 2009 11:01 am Temat postu: |
|
|
Moim zdaniem bez watpienia masz wrazliwa cere. Mam podobny problem , moja skora czesto staje sie napieta, zaczerwieniona, zle reaguje na nowe kosmetyki.Osobiscie uzywam tylko i wylacznie kosmetyków z firmy Ziaja , z nagietka gdyz jest on wlasnie stworzony do cery wrazliwej, naczynkowej. Uzywam kremu, toniku , mleczka.Ostatnio jednak znalazłam specjalny płyn do demakijazu oczu z Ziaji, takie niebieskie male opakowanie. Polecam Ci te kosmetyki , sa naprawde delikatne i nie stwarzaja problemow. ! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Liljana
|
Wysłany: Pią Kwi 24, 2009 8:33 pm Temat postu: |
|
|
Moim zdaniem warto zakupic oba, bo maja inne zastosowanie i inne skladniki, keranorm ma dzialanie zapobiegajace luszczeniu sie skory i powstawaniu zrogowacen. bedziesz go stosowac przez tydzien i bedziesz miala stopki jak niemowlak |
|
Powrót do góry |
|
|
|
ClaudiaKn
|
Wysłany: Pią Kwi 24, 2009 9:34 pm Temat postu: |
|
|
Ja też jestem przciwna wizytom u kosmetyczki. Czasami przez takie zabiegi można sobie znacznie pogorszyć cerę. Ja jak miałam skórę odwodnioną i z AZS to zanim znalazłam odpwoiednie kosmetyki to musiałam wiele przejsć. No i pomogła mi pani a aptece polecając mi dermokosmetyki (cała seria: Nanobase, Lipobase i Keranorm). Są jak dla mnie jakości Vichy, tylko o połowę taniej, wiec jestem super zadowolona:) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
ewelina15253
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Sob Kwi 25, 2009 12:09 pm Temat postu: |
|
|
A te kosmetyki o ktorych mowisz to sa tylko na odwodniona cere? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Liljana
|
Wysłany: Nie Kwi 26, 2009 12:28 am Temat postu: |
|
|
Ja juz od dluzszego czasu jestem wierna tym kosmetykom i polecilam go juz polowie rodziny i przyjaciolek i wszystkie sa zadowolone, nikt nie przyszedl z reklamacja i moim zdaniem one sie nadaja do kazdego rodzaju skory, jest kilka kosmetykow tej serii, z tego co wiem, to nanobase jest do codziennej pielegnacji, ja stosuje keranorm do bardzo suchej skory. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Saraa
|
Wysłany: Pon Kwi 27, 2009 7:08 am Temat postu: |
|
|
a gdzie i za ile mozna kupic ten keranorm? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Liljana
|
Wysłany: Pon Kwi 27, 2009 7:11 am Temat postu: |
|
|
Za tubke o objetosci 125 ml musisz zaplacic okolo 30 zl, krem jest bardzo wydajny. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
leila
|
Wysłany: Czw Kwi 30, 2009 12:29 am Temat postu: |
|
|
Liljana napisał: | Ja juz od dluzszego czasu jestem wierna tym kosmetykom i polecilam go juz polowie rodziny i przyjaciolek i wszystkie sa zadowolone, nikt nie przyszedl z reklamacja i moim zdaniem one sie nadaja do kazdego rodzaju skory, jest kilka kosmetykow tej serii, z tego co wiem, to nanobase jest do codziennej pielegnacji, ja stosuje keranorm do bardzo suchej skory. |
Wydaje mi sie ze lipobase jest do codziennej pielegnacji, te pozostale chyba duzo tlustsze. Ale nie jestem pewna. Kiedys go mialam, faktycznie fajny kremik. Ladnie nawilza i dziala naprawde kilka dni . |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|