Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Krew (?) podczas stosunku

Idź do strony 1, 2, 3, 4  Następny
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Sprawy łóżkowe
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
introligator

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pon Cze 09, 2008 2:39 pm    Temat postu: Krew (?) podczas stosunku Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Podczas uprawiania pettingu z moją dziewczyną pojawiła się nagle brunatna wydzielina, myślę, że to może być krew. Okres skończył jej się 30 maja, więc krwawienie miesiączkowe to nie jest.

Czy możliwe jest, żeby w przypadku zbyt intensywnego pettingu doszło do jakiegoś skaleczenia, które spowodowałoby krwawienie?

Co to może w ogóle być jeżeli nie krew?

Bardzo proszę o szybką odpowiedź, bo się trochę zestresowaliśmy.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Pon Cze 09, 2008 9:15 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a duzo bylo tej wydzieliny?? bo faktycznie to jest mozliwe ze byly intensywne pieszczoty i doszlo do skaleczenia....
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Pon Cze 09, 2008 10:17 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

skaleczenia? Shocked w srodku? czym niby? Twoim...no wiadomo czym? Razz słabiutko. a moze to owulacyjne plamienie...w ktorym jest teraz dniu cyklu?
moze to byc rowniez nadżerka lub torbiel... ja bym to zbadała.. Rolling Eyes ciaza niemozliwa

Powrót do góry
pituszka

PostWysłany: Pon Cze 09, 2008 11:11 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wind do skaleczen w pochwie moze dojsc nawet przez udrapniecie paznokciem... sciana pochwy jest bardzo ukrwiona i delikatna... spotkalam sie z tym nie raz Smile
ale masz racje zbadac nie zaszkodzi...
Powrót do góry
introligator

PostWysłany: Wto Cze 10, 2008 12:19 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wind_of_hope napisał:
skaleczenia? Shocked w srodku? czym niby? Twoim...no wiadomo czym? Razz (...) ciaza niemozliwa

Palcem Smile Mówiłem, że o petting chodziło w tym wypadku.

I w sumie nie sugerowałem, że to może być ciąża, ale jeżeli już się taka opcja pojawiła, to wykluczone żeby to był jakiś objaw ciąży? W sumie w pełni robiliśmy to tylko raz, z gumką i przerywaniem naraz, ale kiedy widzę słowo "ciąża", coś mnie skręca w żołądku i mam apokaliptyczne wizje.
Powrót do góry
Kinia_18
Przyjaciel forum

PostWysłany: Wto Cze 10, 2008 11:43 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A tam ciąża napewno nie, mi się wydaje że masz za bardzo długie paznokcie albo poszarpane i ją skaleczyłeś, tyle że ona by to napewno poczuła a jak nie to lepiej się do gina wybrac
pituszka

PostWysłany: Wto Cze 10, 2008 12:52 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie no poczuc to nie zawsze mozna Wink
ale wizyta u gina mile widziana Smile
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Wto Cze 10, 2008 7:38 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no dobra macie racje Smile
introligator jesli sytuacja sie powtorzy tzn te krwawienie to wyslij panne do gina... Wink

Powrót do góry
introligator

PostWysłany: Wto Cze 10, 2008 11:07 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Krwawienie się powtórzyło na następny dzień, mimo tego, że powstrzymaliśmy się od wszelkiej aktywności.

Płyn ma ponoć taką konsystencję, wygląd i zapach, jak podczas krwawienia miesiączkowego. Ostatnie skończyło się rano 30 maja.

Moja dziewczyna przechodziła ostatnio masę stresujących sytuacji, naprawdę bardzo stresujących. Poza tym ma 16 lat. Czy jest możliwe na przykład, żeby był to przyspieszony okres, spowodowany nadmiernym stresem?
Powrót do góry
pituszka

PostWysłany: Wto Cze 10, 2008 11:21 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie no drugi okres po 11 dniach to wydaje mi sie ze odpada, bardziej mi to na owulacje wyglada ale w takim wypadku ze to sie powtorzylo wyslalabym twoja dziewczyne do ginekologa....
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Sprawy łóżkowe Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony 1, 2, 3, 4  Następny
Strona 1 z 4