Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
anioolek_15
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Cze 30, 2008 6:34 pm Temat postu: |
|
|
Chodzi o to, że we wrześniu będe ostatecznie pełnoletnia. Teraz musiałabym iść z rodzicem, a to dla mnie wielki kłopot. nie dogaduję się z nimi tak wspaniale, żebym mogła im o takich sprawach mówić...
Kurde, aż mnie przestraszyliście... Chyba jednak spróbuję iść do ginekologa, może mnie wpuszczą bez rodziców _________________ Weronika |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Pon Cze 30, 2008 7:34 pm Temat postu: |
|
|
idz prywatnie...zoabczysz jaka roznica bedzie...a tak pojdziesz do panstwowego i co? złe wrazenia pozostana.
my nie straszymy- taka prawda. zaniedbasz teraz to potem moze byc tylko gorzej. a po co ci to.? młoda jestes. i chcesz pewnie byc matka _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Kinia_18 Przyjaciel forum
|
Wysłany: Pon Cze 30, 2008 7:49 pm Temat postu: |
|
|
Ale ja sie zastanawiam od kiedy trzba iść do gina z rodzicami? Ja szłam jak miałam 16lat sama i to państwowo i jakoś nikt mnie o rodziców niepytał _________________ Wszyscy Ci których dotknie Miłość stają się nieśmiertelni, żyją w sercach tych, którzy tą miłością ich obdarzyli. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Pon Cze 30, 2008 9:26 pm Temat postu: |
|
|
heh kinia bo takie jest własnie myslenie nastolatek, nasłuchaja sie kolezanek i wierza w te głupoty... _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
anioolek_15
|
Wysłany: Pon Cze 30, 2008 9:52 pm Temat postu: |
|
|
Pewnie macie i rację. Bardzo dziękuję za szczerą odpowiedź. Pozdrawiam. _________________ Weronika |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Magdzia87
|
Wysłany: Wto Lip 01, 2008 10:06 pm Temat postu: |
|
|
od kiedy to żeby iść samemu do lekarza trzeba być pełnoletnim co za pomysły mają te młode dziewczyny to przerażające. Nie słuchaj koleżanek czy czyiś głupot zapisz się idź w tej chwili nie ważne czy prywatnie czy nie ważne aby szybko a ta pierwsza wizyta wcale nie jest taka zła jak ci się wydaje też tak myślałam do póki nie poszłam są w życiu gorsze rzeczy a taki lekarz widzi takich jak ty dziewczynek ze 20 więc to dla niego nie ma znaczenia czy to ty czy inna. Jak wyjdziesz z gabinetu to będziesz się cieszyła ze wiesz co ci jest a ze strachu który miałaś będziesz się śmiała Mówię to z własnego doświadczenia i pewnie każda to powie która już była w końcu takie badania w życiu kobiety to standard wiec wrzuć na luz i idź zapisz sie tak całkiem przypadkiem przechodząc koło gabinetu jak ja a nie siedz i myśl w domu może pójdę dziś może jutro a wkońcu nie pójdziesz zrób to spontanicznie |
|
Powrót do góry |
|
|
|
anioolek_15
|
Wysłany: Sro Lip 02, 2008 11:13 am Temat postu: |
|
|
Stwierdziłam, że ostatecznie dzisiaj pójdę się na wizytę zapisać. Macie rację, nie ma co zwlekać, wkońcu w przyszłości marzę o dzieciach, i nie darowałabym sobie gdybym nie mogła mieć dzieci przez własną głupotę. _________________ Weronika |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Sro Lip 02, 2008 5:18 pm Temat postu: |
|
|
no teraz to mi sie podoba Twoje myslenie powodzenia _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
anioolek_15
|
Wysłany: Czw Lip 03, 2008 8:10 pm Temat postu: |
|
|
Aż wam się pochwalę wkońcu poszłam do ginekologa, przełamałam lody, nie było tak strasznie jak myślałam
W momencie gdy lekarz powiedział, że nadżerki nie mam, to poczulam taką ulgę jak nigdy! Mimo to stwierdził, że mam pogrubiałe jajniki, i dostałam skierowanie na usg. Za tydzień mam usg, i się okaże wszystko.
Dziękuuuuuuuuuuję Wam! Gdyby nie Wy, to pewnie bym nie poszła dalej :*:*[/url] _________________ Weronika |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Czw Lip 03, 2008 8:56 pm Temat postu: |
|
|
aniołek super! gratki. ciesze sie ze odwazyłas sie i przynajmniej wiesz co jest nie tak i jak leczyc bedzie dobrze tylko dbaj o to zebys chodzila do gina co 6m-cy zrob cytologie raz do roku i bedzie gicior _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|