Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Sro Cze 11, 2008 3:08 pm Temat postu: |
|
|
no ! i to szybko...tak jak mowiłam trzeba wykluczyc nazderke,torbiele i inne chorobstwa...nie zwlekajcie... przeciez to dla jej zdrowia _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
anioolek_15
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Nie Cze 29, 2008 1:49 pm Temat postu: Krew. |
|
|
Wczoraj w nocy sie kochałam z chłopakiem, i po raz pierwszy zdarzyło mi się że po stosunku "wypłynęła" ze mnie krew.. to nie było plamienie, krwi było bardzo dużo, jakbym nagle okres dostała. Tyle że okres skonczył mi trzy dni temu, a miałam go 7 dni. W ogóle nie czułam bólu, nic mnie nie bolało. Skąd te zmiany? _________________ Weronika |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Kinia_18 Przyjaciel forum
|
Wysłany: Nie Cze 29, 2008 2:07 pm Temat postu: |
|
|
No dosyć dziwne ale tak jak wyżej pisała wind krwawienie podczas stosunku może być wywołane nadżerką albo innymi schorzeniami. Ale naprawde tej krwi było aż tak durzo ile miejwięcej? _________________ Wszyscy Ci których dotknie Miłość stają się nieśmiertelni, żyją w sercach tych, którzy tą miłością ich obdarzyli. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
anioolek_15
|
Wysłany: Nie Cze 29, 2008 2:18 pm Temat postu: |
|
|
Opiszę to tak.. weźmy balon średnio nadmuchany z wodą i niech on pęknie.. tak moge porównać to, mniej więcej tyle krwi było, później stopniowo ubywało krwi, nawet teraz mam plamki na wkładce, znacznie mniejsze niż wczoraj, ale jednak są. Bardzo nas to przeraziło. _________________ Weronika |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Nie Cze 29, 2008 2:51 pm Temat postu: |
|
|
aniolek a moze torbiel masz ktory własnie pekł? nie zwlekaj i pedz jutro do gina - migiem!!! bez zadnego ale... _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
anioolek_15
|
Wysłany: Nie Cze 29, 2008 3:13 pm Temat postu: |
|
|
ale żeby on pękł podczas stosunku? czy to realne? Przecież mnie nic nie boli... nic a nic...
Mogę dodać jeszcze, że jak z chłopakiem petting uprawiamy, to on mi mówi że w środku czuje taką małą kulkę, która z wzrostem podniecenia się zwiększa.. to chyba jest normalnie prawda? _________________ Weronika |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Nie Cze 29, 2008 9:32 pm Temat postu: |
|
|
ja ci mowie ze to torbiel moze byc... własnie ta gulka...a jak rosnie ..to juz wogole niebezpieczne... idz do lekarza i nie zastanawiaj sie wogole nad tym. chyba nie chcesz sie wykrwawic przez własna głupote?
ps- byłas wogole u ginekologa? _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
anioolek_15
|
Wysłany: Pon Cze 30, 2008 5:50 pm Temat postu: |
|
|
Nie byłam jeszcze nigdy w życiu, we wrześniu mam zamiar ostatecznie iść po raz pierwszy. Dzisiaj już nie krwawię, może to dobry znak? _________________ Weronika |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Kinia_18 Przyjaciel forum
|
Wysłany: Pon Cze 30, 2008 6:09 pm Temat postu: |
|
|
Ty chyba sobie żarty robisz tak? Bo jak masz zamiar czekać do września to zdąrzysz się przekręcić. Marsz do gina ja rozumiem że zbagatelizowała byś gdzyby było tego troche ale jak dalmnnie to jest ogromna ilość. Pędz czym prędzej. _________________ Wszyscy Ci których dotknie Miłość stają się nieśmiertelni, żyją w sercach tych, którzy tą miłością ich obdarzyli. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Pon Cze 30, 2008 6:17 pm Temat postu: |
|
|
własnie...wiedzialam ze nie byłas u gina...widac na kilomeTr!
rob jak uwazasz- chcesz to nie idz . ale nie wiadomo czy dozyjesz wrzesnia..a z tego co wiem 1wsza wizyta jest najstraszniejsza i zawsze sie ja odkłada na potem wiec te potem moze byc dla Ciebie za pozno.... twoj wybor. prosze nie poruszac wiecej tego tematu. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|