Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Krew (?) podczas stosunku

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4  Następny
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Sprawy łóżkowe
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Sro Cze 11, 2008 3:08 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no ! i to szybko...tak jak mowiłam trzeba wykluczyc nazderke,torbiele i inne chorobstwa...nie zwlekajcie... przeciez to dla jej zdrowia Confused

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
anioolek_15

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Nie Cze 29, 2008 1:49 pm    Temat postu: Krew. Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wczoraj w nocy sie kochałam z chłopakiem, i po raz pierwszy zdarzyło mi się że po stosunku "wypłynęła" ze mnie krew.. to nie było plamienie, krwi było bardzo dużo, jakbym nagle okres dostała. Tyle że okres skonczył mi trzy dni temu, a miałam go 7 dni. W ogóle nie czułam bólu, nic mnie nie bolało. Skąd te zmiany? Sad
Kinia_18
Przyjaciel forum

PostWysłany: Nie Cze 29, 2008 2:07 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No dosyć dziwne ale tak jak wyżej pisała wind krwawienie podczas stosunku może być wywołane nadżerką albo innymi schorzeniami. Ale naprawde tej krwi było aż tak durzo ile miejwięcej?
anioolek_15

PostWysłany: Nie Cze 29, 2008 2:18 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Opiszę to tak.. weźmy balon średnio nadmuchany z wodą i niech on pęknie.. tak moge porównać to, mniej więcej tyle krwi było, później stopniowo ubywało krwi, nawet teraz mam plamki na wkładce, znacznie mniejsze niż wczoraj, ale jednak są.Sad Bardzo nas to przeraziło.
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Nie Cze 29, 2008 2:51 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

aniolek a moze torbiel masz ktory własnie pekł? nie zwlekaj i pedz jutro do gina - migiem!!! bez zadnego ale... Twisted Evil Twisted Evil

Powrót do góry
anioolek_15

PostWysłany: Nie Cze 29, 2008 3:13 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ale żeby on pękł podczas stosunku? czy to realne? Przecież mnie nic nie boli... nic a nic...
Mogę dodać jeszcze, że jak z chłopakiem petting uprawiamy, to on mi mówi że w środku czuje taką małą kulkę, która z wzrostem podniecenia się zwiększa.. to chyba jest normalnie prawda?
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Nie Cze 29, 2008 9:32 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja ci mowie ze to torbiel moze byc... własnie ta gulka...a jak rosnie ..to juz wogole niebezpieczne... idz do lekarza i nie zastanawiaj sie wogole nad tym. chyba nie chcesz sie wykrwawic przez własna głupote? Rolling Eyes

ps- byłas wogole u ginekologa? Rolling Eyes

Powrót do góry
anioolek_15

PostWysłany: Pon Cze 30, 2008 5:50 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie byłam jeszcze nigdy w życiu, we wrześniu mam zamiar ostatecznie iść po raz pierwszy. Dzisiaj już nie krwawię, może to dobry znak? Wink
Kinia_18
Przyjaciel forum

PostWysłany: Pon Cze 30, 2008 6:09 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ty chyba sobie żarty robisz tak? Bo jak masz zamiar czekać do września to zdąrzysz się przekręcić. Marsz do gina ja rozumiem że zbagatelizowała byś gdzyby było tego troche ale jak dalmnnie to jest ogromna ilość. Pędz czym prędzej.
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Pon Cze 30, 2008 6:17 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

własnie...wiedzialam ze nie byłas u gina...widac na kilomeTr!
rob jak uwazasz- chcesz to nie idz . ale nie wiadomo czy dozyjesz wrzesnia..a z tego co wiem 1wsza wizyta jest najstraszniejsza i zawsze sie ja odkłada na potem wiec te potem moze byc dla Ciebie za pozno.... Neutral twoj wybor. prosze nie poruszac wiecej tego tematu. Exclamation

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Sprawy łóżkowe Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4  Następny
Strona 2 z 4