Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Krew w stolcu, z odbytu, śluz itp / zbiorczy

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Gastrologia
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
wirginia7

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sob Lut 07, 2009 12:37 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

karol123 napisał:
A lekarz to do jakiego mam się najlepiej udać bo mam skierowanie od rodzinnego lekarza na rektoskopie i USG brzucha.

Mój ojciec miał skierowanie na podobne badanie (kolonoskopia) i robił mu je chirurg.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Gosia85
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 2
Otrzymał 117 podziękowań w 117 postach

PostWysłany: Sro Kwi 01, 2009 10:34 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ostatnio zauważyłam u siebie dziwne objawy:
najpierw przez kilka dni miałam biegunkę i tzw. ołówkowy stolec.
myślałam, że to może od zjedzenia czegoś albo od czopków które ostatnio przyjmowałam.
dziś rano, wieczorem też zauważyłam tzw. smoliste stolce. czyli inaczej mówiąc- są całe czarne.
dodam, że nie przyjmuję żadnych NLP ani preparatów żelaza, nie biorę też innych witamin.
nie wiem czy zwrócić się z tym problemem do lekarza czy lepiej poczekać.
dodam jeszcze że właśnie mam kolejny rzut choroby Plamicy. mam skierowanie do szpitala, ale czekam aż ponownie pojawią mi się wybroczyny skórne - bo aktualnie ich brakuje, więc chyba nie mam po co jechać na dermatologię.
co o tym myślicie?
mam poczekać i nadal obserwować czy lepiej zgłosić się do lekarza/ szpitala?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Gastrologia Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5
Strona 5 z 5