Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Kropelkowanie- pytania

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 24, 25, 26 ... 40, 41, 42  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
ania___21

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Wto Cze 16, 2009 3:34 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no tak aedd masz rację ale w sumie temperaturę miałam obniżoną do 36 stopni 12 dnia plus śłuz bardzo płodny + plamienie(do15) + ból w jajniku. więc chyba to wystarczająco żeby przypuszczać że jednak tego 14 lub 15 dnia owulacja się odbyła?? ja nie mówię,że wy to macie wiedziec bo każda kobieta ma inaczej i różne rzeczy wpływają, ale chciałąm się dowiedzieć czy na podstawie tych informacji słusznie przypuszczam mozliwy dzien owulacji?? jak myślicie?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
aedd

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Wto Cze 16, 2009 3:46 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

może być owulacja ale nie musi Smile ja miałam te same obajwy co Ty i owulacji nie mialam Smile
Powrót do góry
ania___21

PostWysłany: Wto Cze 16, 2009 5:01 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

o kurcze to rzeczywiście Smile no dobra tylko czekac na okresi sie wszystko okaże Smile
Powrót do góry
akatsuki

PostWysłany: Pon Lip 20, 2009 8:25 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mam jedna watpliwosc:
stosunek przerywany, ja (facet) nie skonczylem a dziewczyna siusiała po tym Razz (mocz zabija plemniki? Razz)
ale chodzi o to ze czytalem o kropelkowaniu w ten sposob, ze przy przedluzaniu stosunku i chwili do orgazmu mezczyzny, sperma moze takze sie przedostac (jej mala ilosc przy skurczu).. i chodzi o to ze widzialem na czlonku biale cos czy jest sie czym martwic?
Powrót do góry
nowicjuszka
Supermoderator

Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach

PostWysłany: Pon Lip 20, 2009 8:35 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mocz zabija plemniki ale to nie dotyczy kobiet...Bo cewka moczowa nie jest połączona z pochwą...

Co do drugiego pytania...Przy stosunku przerywanym zawsze jest jakieś zagrożenie zwłaszcza jeśli kobieta ma akurat okres płodny.
akatsuki

PostWysłany: Pon Lip 20, 2009 9:21 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hmm upewnie sie i zapytam dziewczyny..

jednakże z tego co czytam nie ma sie czego bać, jedynie zaintrygowała mnie biała plama..
Powrót do góry
pinezka
Gość

PostWysłany: Pon Lip 20, 2009 9:25 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

stosunek przerywany jest niebezpieczny wiec ryzyko bedzie zawsze. chyba ze dziewczyna ma regularne cykle. to wtedy przed okresem napewno nie zajdzie w ciaze. mam na mysli 4-5 dni przed samym okresem. w innym przypadku balabym sie sotoswac te metode..
Powrót do góry
akatsuki

PostWysłany: Pon Lip 20, 2009 9:50 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dziewczynie skończył się okres 13 ma raczej nieregularny (robilismy to 19) ale niezależnie czy miałaby 26 czy 30 dniowy nie była płodna dobrze myśle?

rozumiem swoj blad Smile
Powrót do góry
pinezka
Gość

PostWysłany: Pon Lip 20, 2009 10:06 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

skoro ma nieregularne cykle to skad wiesz kiedy przypadaja dni plodne? Przed samym wytyskiem pojawiaja sie plemniki i chlopak ich czasem nie czuje. Moga przetrwac w sluzie do owulki. Mysle ze bedzie ok bo pelnego stosunku nie bylo z wytryskiem do srodka ale ryzyko istnieje. A to biale cos to pewnie byl sluz Twojej dziewczyny Smile poczekaj na wypowiedz innych osob jeszcze.
Powrót do góry
akatsuki

PostWysłany: Pon Lip 20, 2009 10:18 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ok poczekam.
czy warto w takiej sytuacji zasignąć po pigule 72h.. moze jestem przewrazliwiony.. dodam ze przerywany praktykujemy okolo 4 miesiace ale po prostu zaintrygowala mnie ta biala plama.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 24, 25, 26 ... 40, 41, 42  Następny
Strona 25 z 42