Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
ania___21
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Lip 27, 2009 7:55 am Temat postu: |
|
|
witam...mam pytanko i przepraszam,że psize tutaj ale bardzo mnie nurtuje pytanie a chciałąbym znać jak najszybciej dpowiedx..otóż czy mając grzybice pochwy temperatura w niej bedzie inna niż zwykle?? prosze o odpowiedź..z góy dzięki.. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
misia500
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Sie 03, 2009 10:44 am Temat postu: |
|
|
cześć wszystkim mam takie pytanko i mam nadzieję,że mi pomożecie otóż..czy wiarygodne będzie już test,a właściwie dwa testy które zrobiłam 18 dni po stosunku??(wyszły negatywnie) dodam,że 14 dni przed tym jak robiłam test dostałam okresu,ale trwał tylko 4 dni i był słabszy niż poprzednie więc postanowiłam zrobić jeszcze te testy. no i sądzicie że to już wiarygodny wynik?? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
alex:))
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach
|
Wysłany: Pon Sie 03, 2009 10:55 am Temat postu: |
|
|
Tak.
Dodano po 44 sekundach:
Tak. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
misia500
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Czw Sie 06, 2009 9:27 am Temat postu: |
|
|
to "tak" było odpowiedzią na moje pytanie czy poprzednie???? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
alex:))
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach
|
Wysłany: Czw Sie 06, 2009 9:50 am Temat postu: |
|
|
Na Twoje pytanie. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
sasha
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sob Sie 15, 2009 2:01 am Temat postu: |
|
|
Witajcie! Mam takie pytanie. Dzisiaj pieściłam się z chłopakiem. Doszło do bardzo krótkiej, kilkusekundowej penetracji. Było to jakieś 5 minut przed wytryskiem, który nastąpił na zewnątrz. Mam teraz końcówkę dni płodnych, jutro powinien byc ostatni dzień płodny. On mówi, że napewno nic się nie wydobyło w czasie penetracji. Czy myślicie, że szanse zajścia w ciążę są duże? Dodam, że ocierałam się swoimi narządami o jego członka i jakieś dwie minuty przed wytryskiem pocierał mi łechtaczkę członkiem. Odczuwam teraz kłucie w prawym boku i podbrzuszu. Ostatnia mieśiączka pojawiła się 30 lipca, mam regularnie co 28 dni. Jak myślicie, czy mam się czego bać? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mala_mi Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach
|
Wysłany: Sob Sie 15, 2009 10:18 am Temat postu: |
|
|
Jezeli wytrysk nastapil na zewnatrz i nie bylo to "na styk" ze wyszedl z Ciebie i zaraz wytrysk to szans na ciaze nie ma. Czekaj spokojnie na okres, bo napewno sie pojawi - a stres moze jedynie go opoznic.
Co do bólu w prawym boku i podbrzuszu to zapewne Cię jajnik boli, bo masz owulację. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
ZbuntowanyAnioł
|
Wysłany: Pon Wrz 07, 2009 11:43 am Temat postu: |
|
|
Przeczytałam cały wątek, ale na swoje pytanie nie znalazłam odpowiedzi, a dokładniej nie było takiego przypadku jak mój...
Opisze moją sytuację a raczej mój problem i mam nadzieję, ze uzyskam fachową odpowiedź... z czego będe bardzo wdzięczna!
W drugim dniu zaczynających się dni płodnych odbyłam stosunek z "kochankiem", był to stosunek przerywany, do wytrysku w środku nie doszło, choć kilka razy wszedł we mnie, wykonał kilka ruchów i wyszedł po czy zakończyliśmy tą przyjemność w środku i zakończyliśmy całą zabawę na zwykłych pieszczotach, wytrysk był po ok 5 minutach na zewnątrz.
Następnego dnia kochałam się z moim chłopakiem i tu juz był wytrysk w środku. Defacto o dziecko staramy sie od roku i do tej pory "nic niewyskoczyło" a nie robilismy sobie badań czy obydwoje jesteśmy płodni.
Na chwilę obecna spóźnia mi sie okres tydzień, nie robiłam sobie żadnego testu i też jeszcze nie umówiłam sie na wizyte u lekarza.
Jedyne co niepokojącego zauważyłam to, to że zawsze przed okresem miałam plamienie koloru brązowego a wcześniej śluz byl normalny, natomiast po tym calym zajściu śluz był koloru biało-kremowego, o dziwnym i slinym zapachu, taki jak bym to okresliła jak niedogotowane białko od jajka, a od dwóch dni mam plamienie koloru różowego przypominające jakby okres, lecz plamienie nie jest silne...
Głównie denerwuje sie tym, ze moge być w ciązy z kochankiem, poniewaz z moim facetem to raczej nie skoro tak długi czas nic nie było...
co mam zrobić? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mala_mi Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach
|
Wysłany: Pon Wrz 07, 2009 12:46 pm Temat postu: |
|
|
ZbuntowanyAnioł jeżeli wytrysk nie nastapił w tobie podczas stosunku z "kochankiem" a jego wytrysk nastapil jakis czas pozniej (nie zara zpo wyjsciu z Ciebie), to nie ma szans na ciaze.
O wiele bardiej prawdopodobna jest ciaża z Twoim chłopakiem.
Objawy które opisujesz mogą swiadczyc o tym że jesteś w ciazy. Pytasz co robić więc:
a) zrób test dostępny w aptece lub test z krwi który mozna zrobić w lab. medycznym koszt ok. 30 zl
b) jezeli test bedzie pozytywny - jak najszybciej idz do lekarza ginekologa
c) Jezeli nie jestes pewna co do tego kto bylby ojcem dziecka - mozesz zrobic badania genetyczne po narodzinach. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
anulka87
|
Wysłany: Pon Wrz 07, 2009 2:58 pm Temat postu: |
|
|
hej. mam pytanko; kochałam się z chłopakiem w dni płodne, nie skończył we mnie ( od razu jak wyszedł) ale zastanawiam się jakie jest prawdopodobieństwo zajścia z ciąże???? bo słyszałam że jakieś jest tylko chce wiedzieć dokładnie jakie:) pomóżcie:) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|