Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Kropelkowanie- pytania

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 29, 30, 31 ... 40, 41, 42  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
nowicjuszka
Supermoderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach

PostWysłany: Pon Wrz 07, 2009 7:50 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Policz sobie jeśli potrafisz...

Który to był dzień cyklu? Było zabezpieczenie? Jak długie masz cykle?
anulka87

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Wto Wrz 08, 2009 3:32 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hej to był 15 dzień cyklu, nie zabezpieczamy się.moje cykle trwają 30 dni
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
mala_mi
Przyjaciel forum

Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach

PostWysłany: Wto Wrz 08, 2009 4:14 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no to wg mnie ciazy wykluczyc 100% nie mozna biorąc pod uwagę że były to faktycznie dni płodne, zabezpieczenia nie bylo, a wytrysk nastapil zaraz po wyjsciu z Ciebie... .
Zrób test 14 dni po stosunku, w razie gdyby miesiaczka sie spozniala.
a) test dostepny w aptece
b) test z krwi - do zrobienia w lab. medycznym, koszt okolo 30 zl

PostWysłany: Nie Paź 04, 2009 8:32 pm    Temat postu: Witam! Mam pytanie dotyczące kropelkowania. Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A więc.. Kochałem się z kobietą. Nie spuscilem się i wszedłem w nią tylko 1/3 dlugosci penisa. Nie mialem tez kropelkowania (bynajmniej takie odniosłem wrazenie bo mój penis był suchy). Moja kobieta ma cykle 28 dniowe. Kochalem sie z nią 21 dni po ostatnim okresie. I moje pytanie jest nastepujące. Czy moze byc w ciazy?
Powrót do góry
tosia81
Moderator

Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach

PostWysłany: Pon Paź 05, 2009 7:38 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jeśli nie było wytrysku to ciąży nie będzie.
Zajrzyj na początek tematu
http://www.biomedical.pl/forum/1-vt5899.html?postdays=0&postorder=asc&start=0
--- pytanie przeniesione do odpowiedniego tematu---tosia81

Powrót do góry
mario000

PostWysłany: Pon Paź 05, 2009 9:33 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nawet jesli byl to ostatni z dni plodnych?
Powrót do góry
mala_mi
Przyjaciel forum

PostWysłany: Pon Paź 05, 2009 9:39 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Przy 28 dniowych cyklach 21 dzien cyklu jest dniem niepłodnym. Spij spokojnie.

PostWysłany: Wto Paź 06, 2009 1:07 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dzieki wielkie Smile Chociaz mam wrazenie ,ze byl to ostatni dzien plodny bo miala jeszcze śluz (na podobienstwo kurzego jaja) a na nastepny dzien juz normalny wodnisty.
Powrót do góry
mala_mi
Przyjaciel forum

PostWysłany: Wto Paź 06, 2009 3:33 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ale to i tak a skoro wytrysku nie bylo w partnerce ani zaraz po wyjsicu z niej to ciaza wykluczona.

PostWysłany: Czw Paź 08, 2009 7:12 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hej. czy jest możliwe zajście w ciąże kiedy chlopak dotyka okolic rodnych członkiem nie wkładając go??? to znaczy czy jakims sposobem nie dostanie sie do pochwy płyn bo raczej nie sperma gdyż wytrysk nie następuje blisko okolic rodnych??????

Dodano po 2 minutach:

i jeszcze jedno pytanie... od pewnego czasu mam powiększone jajniki i napęcznialy brzuch... co może być przyczyną tego???? niepokoi mnie to bardzo bo nie wiem co się dzieje..... proszę o pomoc!!!!!

Dodano po 37 minutach:

okolic i intymnych
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 29, 30, 31 ... 40, 41, 42  Następny
Strona 30 z 42