Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Thor
Wysłał podziekowań: 3 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Sro Gru 30, 2009 11:31 am Temat postu: |
|
|
Zrob test, i wszystko sie wyjasni. Nie powinno byc z tego dzidzi, nie bylo wytrysku to nie ma dzidzi. Spokojnie |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mala_mi Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach
|
Wysłany: Sro Gru 30, 2009 11:41 am Temat postu: |
|
|
Potwierdzam slowa Thora, jesli nie czules ze dochodzisz i ze wytrysk bedzie to spokojnie ciazy nie bedzie. Tak latwo w ciaze sie nie zachodzi Aczkolwiek radze uwazac ze stosunkiem przerywanym bo nie jest to dobra "metoda" antykoncepcji, chwila nie uwagi i becikowe gotowe:D _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Thor
Wysłał podziekowań: 3 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Sro Gru 30, 2009 12:19 pm Temat postu: |
|
|
A ja nadal nie wiem jak z tym kropelkowaniem, gdzies czytalem ze kropelkowanie poprzedza wytrysk, ale tylko wtedy kiedy wytrysk nastapi, a jezeli nei bylo wytrysku w ogole, a bylo do niego blisko to kropelkowanie wtedy nie wystepuje.
A tutaj ktos napisal, ze jak jest blisko do wytrysku to kropelkowanie wystepuje, niezaleznie czy jest wytrysk czy nie |
|
Powrót do góry |
|
|
|
tosia81 Moderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach
|
Wysłany: Sro Gru 30, 2009 2:04 pm Temat postu: |
|
|
No niby tak jest ,że kropelkowanie występuję zawsze tuż przed wytryskiem. Nie jest jednak powiedziane ,że w takich przypadkach zawsze dojdzie do zapłodnienia. Nie wiadomo do końca czy w tym płynie są zawsze plemniki i u każdego mężczyzny. Artykuły medyczne zawierają różne dane. Tak czy inaczej lepiej dmuchać na zimne i przyjąć ,że jednak zawsze jest kropelkowanie i zawiera plemniki _________________ Jestem mamą ))
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
ooaa
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pią Sty 08, 2010 9:53 pm Temat postu: ;) |
|
|
Wiem, że głupie pytanie.. Sama w to nie wierze.. Ale..
Leżałam na moim chłopaku bez majtek on również nie miał majtek.. i Ocierał się o mnie, ale ani przez sekunde nie był on w mnie w środku, ani także nie doszedł.. Poprostu się ocierał o mnie.. . Czy istnieje jakaś możliwość, że będę w ciąży? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Pią Sty 08, 2010 11:53 pm Temat postu: |
|
|
ooaa nie ma szans na ciaze! _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
arbi
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sob Sty 09, 2010 5:38 pm Temat postu: |
|
|
Hej
Chciałem podsumować rozwiązanie mojej historii, tak na przyszłość jak ktoś będzie czytał watek. Dziś moja partnerka dostała okres także wszytko wyszło po myśli. Dziękuje wszystkim za fachową poradę i wiedzę która w tej dziedzinie bardzo mi się powiększyła. Pozdrawiam i życzę wszytki sukcesów. A wasze forum uważam za grupę życzliwych i pomocnych osób. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
puszek12
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Wto Sty 26, 2010 12:06 am Temat postu: czy po pierwszym wytrysku plemniki zostaja w penisie? |
|
|
witam!
niedawno współżyłam z chłopakiem kochalismy sie raz z zabezzpieczeniem a drugi raz chwilke bez po czym zabezpieczenie bylo..
ii mam takie pytanie czy jesli wytrysk byl pierwszym razem czy zostalo cos w penisie i gdy robilismy to przez chwile czy plemniki mogly sie dostac do komorki..
ps ;pilne!
----Pisz w odpowiednich tematach. Poczytaj najpierw zanim napiszesz. Regulamin---tosia81 |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Wto Sty 26, 2010 12:17 am Temat postu: |
|
|
jasne ze tak!...
jesli nie umył sie i nie oddał moczu to na 100% zostały.
miałas dni płodne? jak to to migiem do po escapelle...
tyle jest postow na ten temat.. czy nie mozna siąść i poczytac? _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
mala_mi Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach
|
Wysłany: Wto Sty 26, 2010 12:33 am Temat postu: |
|
|
Zgadzam sie z wind! Jesli mialas dni plodne a nie minely 72h od stosunku lec do ginekologa po tabletke po bo to sie moze skonczyc ciaza! _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|