Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Kropelkowanie- pytania

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 35, 36, 37 ... 40, 41, 42  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
aniaaaaa

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pon Lut 01, 2010 5:12 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mam takie pytanie.Uprawiałam peeting tzn on dotykał moich narządów ja jego.Skonczył sam w łazience.Problem w tym,że po tym wszytstkim poszedł się umyć,i po jakieś 2h dotykał dotykał swoim penisem moich narządów.Dni miałam wtedy płodne.Czy jest jakaś mozliwość zajścia? Miesiączke miałam dostać wczoraj jak na razie nie mam,ale bolą mnie piersi tak jak przed każdym okresem.Z góry dzięki
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Gosia85
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 2
Otrzymał 117 podziękowań w 117 postach

PostWysłany: Pon Lut 01, 2010 7:52 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

aniaaaaa czy oddawał mocz? jeśli nie to plemniki w cewce moczowej przeżyły.
Powrót do góry
aniaaaaa

PostWysłany: Pon Lut 01, 2010 10:52 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tak oddał.Jak to możliwe ze mozna zajść w ciązę,dotykając dosłownie kilka raz(otarł 2-3 razy i tyle) ani nie włozył do środka po prostu dotykał w okolicy łechtaczki. Czyli kąpiąc się nie giną plemniki?
Powrót do góry
Gosia85
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 2
Otrzymał 117 podziękowań w 117 postach

PostWysłany: Wto Lut 02, 2010 4:06 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

aniaaaaa
tak. plemniki w kontakcie z wodą i np mydłem - giną.
jednak jeśli nie oddałby moczu to plemniki znajdujące się w cewce moczowej przeżyłyby i mogły by Cię zapłodnić. przecież kąpiąc się nie wymyje sobie cewki moczowej, nie?
stąd moje pytanie czy chłopak się wysikał.
ps. do zapłodnienia czasem wystarczy kilka sekund...
Powrót do góry
aniaaaaa

PostWysłany: Wto Lut 02, 2010 4:35 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Aha! dziękuję za odpis Wink dziś zrobiłam test wyszedł negatywny wiec może po prostu spoźnia mi się ze stresu Wink Pozdrawiam
Powrót do góry
nie_ma_nicka

PostWysłany: Nie Lut 14, 2010 11:29 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mam pytanie .. moze glupie ale sie martwie..
sytuacja wyglada tak:
on byl we mnie , dochodzil gdy go wyciagnal i wtedy sie spuscil, ja mam okres nieregularnie, cykl czasami trwa nawet 32 dni, wiec ciezko stwierdzic czy mialam dni plodne czy nie, na pewno gdy byl we mnie nie doszlo do wypuszczczenia plemnikow ale czy np wydzielina ktora sprawia ze penis jest wilgotny, czy ona zawiera plemniki i czy moglo dojsc do zaplodnienia. ?
bardzo prosze o odpowiedz.
Powrót do góry
nowicjuszka
Supermoderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach

PostWysłany: Nie Lut 14, 2010 8:05 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

W preejakulacie mogą znajdować się plemniki, ale są one niezdolne do zapłodnienia. Ale skoro Twój partner od razu doszedł po tym jak wyszedł z Ciebie, to jest duze prawdopodobieństwo, ze plemniki zdolne do zapłodnienia sie w preejakulacie znalazly.

Ile trwał u Ciebie najkrótszy i najdłuższy cykl z ostatnich dwunastu?W którym dniu cyklu miał miejsce stosunek?
nie_ma_nicka

PostWysłany: Pon Lut 15, 2010 4:13 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

w 23 dniu.
najkrotszy to 25 dni.
nadluzszy : 42 dni

dziękuję za odpowiedz.
Powrót do góry
nowicjuszka
Supermoderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach

PostWysłany: Pon Lut 15, 2010 11:18 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dni płodne przypadają u Ciebie od 5 do 31 dnia cyklu, więc współżyłaś w okresie płodnym.

Prawdopodobieństwo zajścia w ciąże istnieje.
fckf

PostWysłany: Pon Mar 01, 2010 1:21 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam
Ja mam takie jedno pytanie przed stosunkiem z moją dziewczyną pojawia się śluz w prezerwatywie od podniecenia najprawdopodobniej jest to kropelkowanie i właśnie nie wiem czy powinienem zmienić prezerwatywę czy nie przejmować się i robić dalej to co do mnie należy ?
Z Góry Dziękuje Rolling Eyes
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 35, 36, 37 ... 40, 41, 42  Następny
Strona 36 z 42