Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
helloween Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach
|
Wysłany: Pon Kwi 02, 2007 10:38 pm Temat postu: |
|
|
Powiem tak 1 zbieg okolicznosci to zbieg okolicznosci dwa to szczescie 3 to lut szczescie 5 to cud a zeby one dostaly sie do pochwy i Ci kobiete zaplodnily musialby nastapic cud cudow a kto dzis w cuda wierzy ?
A na powaznie.. Slyszalem ze plemniki sa silne ale bez przesady..bzdura i powaznie Ci tak gin powiedzial ? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
drapaka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach
|
Wysłany: Pon Kwi 02, 2007 11:45 pm Temat postu: |
|
|
a ile chłopczyku miałes wtedy lat? Ktoś ci bajke powiedział a ty nie miałeś odpowiedniej wiedzy żeby w to nie uwierzyć _________________ miłość uskrzydla, uczy latać |
|
Powrót do góry |
|
|
|
domofon123
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Wto Kwi 03, 2007 1:34 am Temat postu: |
|
|
Nie wiem dokładnie, w jakich warunkach plemniki, są zdolne do przeżycia więcej niż 2 min, poza organizmami. Czy jest potrzebna do tego wilgotność? Np. Czy bez płynu ejakulacyjnego, same są w stanie przeżyć? Co z nimi się dzieje?
Czy jest możliwe kropelkowanie bez wytrysku?
z gróry prosze o wyrozumiałość ekspertem chyba nie będę w tych dziedzinach. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Wto Kwi 03, 2007 11:41 am Temat postu: |
|
|
same nigdy nie przezyja .... juz ci gdzies to pisalam chyba |
|
Powrót do góry |
|
|
|
luuuki
|
Wysłany: Sob Kwi 21, 2007 9:51 pm Temat postu: |
|
|
witam. dzisiaj po raz pierwszy kochalem sie ze swoja dziewczyna. ona dziewica - ja prawiczek no ale mniejsza o to. robilismy to bez zabezpieczenia ale metoda przerywana chociaz i to nawet nie do konca bo wyszedlem z niej i nie dokonczylem tego co mialem zrobić w sensie pozniej sam poszedlem do lazienki i sam to skonczylem. jaka jest szansa ze bedzie w ciazy. wiecie jak to jest pierwszy raz... i straszna mielismy ochote bo nie widzielismy sie miesiac i jakos tak wyszlo.. no ale tak jak mowie wyszedlem z niej jak juz czulem ze jest blisko a potem sam poszedlem do lazienki i dokonczylem odpowiedzcie mi czy mam sie czym stresować...? nie wiem czy ma dni płodne ale chyba tak dlatego ze pierwszy dzień ostatniej miesiaczki to byl 10 kwietnia. dzisiaj jest 21. jej cykl trwa 28 dni. z gory dziekuje za odpowiedz |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Sob Kwi 21, 2007 10:52 pm Temat postu: |
|
|
no tak wypada ze ma dni płodne,ale jesli tak jak piszesz nie skonczyles w niej to nie ma powodu do obaw. plemniki z łazienki nie przeskocza hehe _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
luuuki
|
Wysłany: Wto Kwi 24, 2007 12:27 am Temat postu: |
|
|
na wszelki wypadek dzisiaj o 16 czyli po 50h zaaplikowalismy Postinor (antykoncepcja po) wiec wszystko powinno byc w najlepszym porządku i juz wiecej nie powtorzymy swojej glupoty... A JA NAPEWNO |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Wto Kwi 24, 2007 9:58 am Temat postu: |
|
|
zwłaszcza, że postinor nie jest najzrowszy, bo paraliżuje cały układ hormonalny, więc lepiej uważać _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
luuuki
|
Wysłany: Wto Kwi 24, 2007 3:29 pm Temat postu: |
|
|
ale jak myslicie nie mam sie czym martwic juz teraz? bo i tak mam jakiegos wewnetrznego doła i strasznie sie martwie caly jestem rozbity... a tu matura za pasem a ja sie skupić nie potrafie |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Wto Kwi 24, 2007 3:43 pm Temat postu: |
|
|
moim zdaniem mozesz spac spokojnie
nie bylo wytrysku wewnatrz i jezeli bylo daleko do neigo to plemniki nie dostaly sie do drog rodnych... a jeszcze wziela postinor wiec juz zadnego niebezpieczenstwa nie ma ale tak na przyszlosc sie zabezpieczajacie, pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|