Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Kropelkowanie- pytania

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 40, 41, 42  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Nie Maj 13, 2007 1:12 pm    Temat postu: Re: OjOj Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nieustraszona napisał:
Witam wszystkich. Mam pytanie i mam nadzieje ze mi pomozecie masturbowalam sie ostatnio kielbasa i kawalek jej utknał we mnie nei wiem jak mam ją wyciagnac i gdzie sie udać?? pomocY!!! Embarassed Embarassed

sluchaj albo pedz do lekarza albo sama sobie "to" wyciagnij.... rozluznij sie, wstadz dwa paluchy i juz.....
swoja droga to glupota ale ja nic nie mowie Rolling Eyes
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
karioka
Przyjaciel forum

Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach

PostWysłany: Nie Maj 13, 2007 7:42 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A nie przyszło nikomu do głowy, że to jakaś prowokacja jest? Razz
st_jakub

Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Nie Maj 13, 2007 9:06 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

karioka napisał:
A nie przyszło nikomu do głowy, że to jakaś prowokacja jest? Razz

Co ma być prowokacją?
Powrót do góry
karioka
Przyjaciel forum

Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach

PostWysłany: Nie Maj 13, 2007 9:47 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Najpierw dziewczyna pisze, że kawałek kiełbasy jej utknął, za chwilę mowa jest o tym, ze jej mężczyzna ma członka długości 4 cm. Po prostu przyszło mi do głowy, że chce sprawdzić reakcje forumowiczów. Wink
Jeżeli tak nie jest, to współczuję, zwłaszcza z powodu pierwszego problemu.
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Nie Maj 13, 2007 11:49 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

karioka tez tak pomyslalam ale wiesz jak dziewczyna "serio" ma takie problemy to mozna odpisac hehe Wink
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Pon Maj 14, 2007 11:24 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja tez tak pomyslałam i nawet chciałam zamknac temat bo wydawało mi sie zartem,ale lepiej 2 razy pomyslec niz pohopnie zadziałac Wink

Powrót do góry
stefan_89

PostWysłany: Pon Maj 14, 2007 2:55 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam wiem ze juz pewnie odpowiadaliscie na takie pytania ale chciałbym zapytac jeszcze raz:(Sad Włozyłem członka w moja partnerke 2 razy tak na 5 sekund podczas 9 dnia cyklu i dużo jeszcze brakowało do orgazmu czy duża jest szansa zajscia w ciąże prosze odpowiedzcie bo juz nie moge zyć Sad
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Pon Maj 14, 2007 3:06 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

rozumiem ze bez prezerwatywy? Rolling Eyes
Mysle ze jesli nie bylo wytrysq to nie masz sie co zamartwiac Laughing
Jak długie ma cykle Twoja dziewczyna??? bo mogł to byc juz poczatek dni płodnych Wink Ale pozostaje zdania ze ciazy nie bedzie. 3m sie pzdr. Razz

Powrót do góry
stefan_89

PostWysłany: Pon Maj 14, 2007 3:08 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

cykl ma 28 dniowy Wytrysku wogole nie było i jeszcze dużo do niego brakowało .Dziekuje za szybką odpowiedz
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Pon Maj 14, 2007 3:15 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie ma za co..jesli cykl 28dniowy to dni płodne przypadaja na 10-18Maj,ale nie masz sie co zamartwiac bo nie było wytrysku. Bez niego zajscie w ciaze jest niemozliwe Laughing napewno o tym wiesz ,ale nerwy robia swoje Smile 3m sie pozdrawiam Exclamation Razz

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 40, 41, 42  Następny
Strona 9 z 42