Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Kropelkowanie- pytania

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 40, 41, 42  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Pon Maj 14, 2007 3:33 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

zgadzam sie z Wind Smile
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
stefan_89

Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pon Maj 14, 2007 4:10 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Powiem tak Smile DZIĘKUJE WAM BARDZO szczerze to ja o tym wszystkim wiem , bo nie jestem człowiekiem który robi coś nie mając o tym żadnego pojęcia i macie racje ze nerwy biorą góre nad wszystkim , dlatego chciałem sie upewnić na 100% dziękuje jeszcze raz odrazu troszkę ulżyło
Powrót do góry
mala_mi
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach

PostWysłany: Czw Cze 07, 2007 8:11 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam
Mam takie male pytanko ... w zasadzie czysto teoretyczne i moze glupie ale czytałam troche informacji na forum i juz mam metlik w glowie...
Jeżeli facet sie podnieci... wyplywa mu plyn z prostaty i tam teoretycznie nie ma plemnikow...
i jest cos takiego jak kropelkowanie i to pojawia sie przed wytryskiem... (i zawiera plemniki). Moje pytanie jest takie... jezeli facet mocno sie podnieci jest blisko dojscia ale nie dojdzie do wytrysku (wcale) to czy moga pojawic sie plemniki, pomimo tego ze nie bylo wytrysku?
Przepraszam jesli to zawile napisalam ale mysle ze bedziecie wiedzieli o co mi chodzi... Z gory dzieki za odpowiedz Smile
Powrót do góry
shaezar

PostWysłany: Czw Wrz 20, 2007 4:18 pm    Temat postu: Kropelkowanie? Jest się czego bać? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Z racji iż jestem mało doświadczony i z racji wypicia dosyc duzej ilości alkoholu, podczas 'zabawy' z dziewczyną dopuściłem się niebezpiecznej sytuacji. Otóż w wyniku podneicenia moj czlonek pokryl sie plynem. W przerwie musialem wyjsc do ubikacji i wytarłem ten płyn ręką, zapominajac potem umyc rece, nie spoidziewalem sie, ze potem bede wkładał rękę do pochwy dziewczyny. Od wytarcia, do zagłębienia się w partnerke minęło jakies 20 minut i na pewno reka zdazyla uschnac, a i wytarłem ją na pewno kilka razy (w ogole o tym nie myslac) o ubrania. Czy mam się czego bać? Ręka niby była sucha, natomiast nawilzyla sie sluzem z pochwy.. Czy plemniki sa az tak wytrzymale? Dodam jeszcze, ze dziewczyna wg moich obliczen miała okres ostatnio 3 września. Czy zatem pare dni temu miała dni płodne?

------edited by emilka------
temat przenioslam do działu "Objawy ciąży" i został przyłączony do tematu, dotyczącego kropelkowania
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Czw Wrz 20, 2007 4:29 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

w tym płynie nie ma plemnikow ,pojawiaja sie dopiero przed wytryskiem Smile mysle ze mozesz byc spokojny...ale...alkohol dziala na niekorzysc Confused czasem faceci nie czuja..mysle ze to skrajne przypadki. badz dobrej mysli Smile
a co do dni płodnych to nie napisałes ilodniowy ma cykl,bez tego ciezko powiedziec czy byly płodne czy tez nie..

Ostatnio zmieniony przez wind_of_hope dnia Czw Wrz 20, 2007 4:30 pm, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Zibi
Przyjaciel forum

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Czw Wrz 20, 2007 4:30 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Plemniki giną !!! Nie wytrzymają 20 minut! A pojawiają się tuz przed wytryskiem i w czasie niego.
Powrót do góry
shaezar

PostWysłany: Czw Wrz 20, 2007 4:35 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

cykl ma taki, jak wiekszosc kobiet.. Nie znam sie na szczegółach Smile
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Czw Wrz 20, 2007 4:37 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

shaezar hmm roznie to kobietki maja..jedne 28 inne 30,34 ,..roznie..ale napisz jeszcze kiedy ta sytuacja miala miejsce,to Ci powiem jakie miała dni Smile. pzdr. Cool

Powrót do góry
shaezar

PostWysłany: Czw Wrz 20, 2007 4:39 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

w zeszłą sobotę.
Załóżmy, że ma 28-dniowy.
Spytam jeszcze, czy kobieta jest płodna 2 dni po miesiaczce?
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Czw Wrz 20, 2007 4:48 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

shaezar jesli okres miała 3 Wrzesnia, a sytuacja miała miejsce 15 Wrzesnia to były jej dni płodne.. Sad . 2 dni po okresie to niepłodne (jeszcze). oczywiscie mowie o cyklu 28dniowym. No ale spokojnie Smile. Nie doszedłes w niej,a przez palce nie zajdzie sie w ciaze..chyba ze bedzie mnostwo spermy i super speed w palcach Razz

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 40, 41, 42  Następny
Strona 10 z 42