Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
pinezka Gość
|
Wysłany: Czw Sie 28, 2008 9:25 pm Temat postu: |
|
|
ja uwazam ze przy tyludniowych cyklach nie jest to mozliwe. Sama kochalam sie w 4 i 5 dc do konca i tez mialam okres jeszcze i nie zaszlam w ciaze. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
ela17
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Nie Wrz 07, 2008 1:53 pm Temat postu: dziwna syt. |
|
|
Mam pytanie co sadzicie o mojej sytuacji. Kochalam sie z chlopakiem w przed ostatni dzien okresu z prezerwatywa, trzy dni pozniej dostalam sluzu plodnego, w drugiej polowie cyklu zaczelo mi dokuczac zmeczenie ,sennosc i wymioty (zdarzylo sie 2 razy). teraz dostalam okresu o jeden dzien za wczesnie, byl bardzo obfity i bolesny , ale trwal tylko 3 dni, jest mozliwosc ze jestem w ciazy? prosze o szybka odpowiedz z gory dziekuje |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Nie Wrz 07, 2008 5:23 pm Temat postu: |
|
|
raczej nie
była gumka przecież. jeżeli nie pękła i się nie zsunęla, to małe szanse na zaciązenie
jak Cię to dręczy, to zrób test - będzie już wiarygodny _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
ela17
|
Wysłany: Nie Wrz 07, 2008 7:06 pm Temat postu: thx |
|
|
wielkie thx, sprawdzona wszystko w czasie i po bylo ok;D widocznie chyba jakies zminy homonalne mam, zobacze czy nadal bede miala jakies "obiawy" jeszcze raz wielkie dzieki za tak szybka odpowiedz
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Kinia_18 Przyjaciel forum
|
Wysłany: Wto Wrz 09, 2008 5:52 pm Temat postu: |
|
|
LUSTFUL Tak ponieważ w ciąży nie wystepuje jako taki normalny okres tylko raczej plamnienia. W twoim wypadku miesiączka była normalna. Wogóle zapłodnienie przez peeting jest mało prawdopodobne musieli byście na palcach przenieść odpowiednią ilość spermy do pochwy i trafić na dni płodne i oczywiście mieć mega pecha. W twpim wypadku ciąży niema i masz racje to prawdopodobnie zatrucie pokarmowe _________________ Wszyscy Ci których dotknie Miłość stają się nieśmiertelni, żyją w sercach tych, którzy tą miłością ich obdarzyli.
Ostatnio zmieniony przez Kinia_18 dnia Wto Wrz 09, 2008 5:58 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
|
|
lustful
|
Wysłany: Wto Wrz 09, 2008 5:55 pm Temat postu: |
|
|
mój przypadek jest podobny aczkolwiek nie do końca. więc streszczę co i jak i będę wdzięczna jeśli ktoś w miare kompetentny mi odpisze.
z chłopakiem wiele razy uprawialiśmy petting... jest możliwość, chociaż minimalna(!), że coś tam mogło się przenieść np. przez palce... okres mam dość nieregularny, ale długość i 'natężenie' zawsze takie samo. Ostatnia miesiączka zaczęła się 30 sierpnia i skończyła się 6 sierpnia. [8 dnia takie właściwie plamienie, ale tak jak zwykle]. jednak w ten sam dzien było mi nie dobrze... a następnego dnia, w niedziele... było mi słabo.. [prawie zemdlałam], miałam rozwolnienie i znow mi było nie dobrze.. w koncu zmusiłam się do wymiotowania i było lepiej... natomiast wczoraj zostałam w domu byłam osłabiona i mało jadłam [bo może to zatrucie]... było mi trochę nie dobrze ale raczej bardziej z głodu... dzisiaj też było mi nie dobrze, ale zastanawiam się czy to już nie z nerwów, bo wróciłam do domu.. zjadłam. odpoczęłam i wydaje się ok...
więc zastanawiam się czy w moim przypadku okres wyklucza ciąże?
hihi. wklejam to znów tu żeby było widać, czego tyczy się odpowiedz... myślałam, że nie tu gdzie trzeba prosiłam o rade.
a no i bardzo bardzo dziękuje za odpowiedź ; *. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pinezka Gość
|
Wysłany: Sob Wrz 13, 2008 10:44 am Temat postu: |
|
|
moim zdaniem okres wyklucza ciaze a te objawy to z nerwow a nie z ciazy. Sperma na palcach wysycha w ciagu kilku sekund a plemniki traca swoja zywotnosc. Mozesz sie przejsc do ginekologa i pogadac z nim o objawach ktore Cie mecza. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wawka
|
Wysłany: Pon Wrz 22, 2008 5:15 pm Temat postu: |
|
|
Hej.
Uprawiałam wielokrotnie stosunek przerywany (skutecznie- do wytrysku nie doszło wewnątrz) w dni płodne. Póżniej okres bardzo mi się spóźnił - przyszedł w 40 dniu cyklu. Z tej radości że w ogóle jest nie zwróciłam uwagi ile trwał - ale wydaje mi się że krócej niż zwykle, był za to bardziej obfity. I byłoby po sprawie, gdyby nie to, że mam od jakiegoś czasu "balon" w podbrzuszu. Uczucie jest takie jakbym trzymała mocz kilka dni i nie szła się wysiusiać, ale czuję wyraźnie że jest to powiekszona macica (ma to miejsce od "góry wzgórka" do pępka mniej więcej). Nie mija mi to już od jakiegoś tygodnia gdy zwróciłam na to uwagę. (To byłby 9 tydzień ciąży). Miewam też mdłości.
Czy ten objaw może być spowodowany jakas chorobą? Miałam ostatnio grzybice pochwy. Czy podejrzewać ciążę? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Tvisha Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Wto Wrz 23, 2008 9:45 am Temat postu: |
|
|
"skutecznie" skuteczny sposob zabezpieczenia. Pierwsza klasa jesli nie chcesz miec dziecka
Obecnie ciazy nie ma co podejrzewac. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Aga299
|
Wysłany: Pon Wrz 29, 2008 10:07 pm Temat postu: |
|
|
Witam
Jestem tu nowa i mam małe pytanko.
Od stosunku z chłopakiem robi mi się nie dobrze. Dostałam miesiaczki i już myślalam że nie jestem w ciązy (ale to nie była misiaczka jak moje wszystkie. nic mnie nie bolało jak zawsze). Po miesiączce znowu mi jest codziennie nie dobrze i dowiadujac sie o tym ze mozna byc w ciazy i miec miesiaczke zastanawiam sie czy jestem czy poprostu cos z moim organizmem nie tak.
Pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|