Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Pon Wrz 29, 2008 11:35 pm Temat postu: |
|
|
jedyne wyjście to zrobienie testu. aczkolwiek jak było normalne krwawienie to wątpię żebyś była w ciąży _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mała Gosia
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Paź 22, 2008 4:01 pm Temat postu: !!!! |
|
|
kochałam się bez zabezpieczenia w 10 dniu cyklu(we wrześniu), cykl trwa 26 dni, pózniej normalnie wystąpił okres trwał jeden dzieńkrócej niż zwykle, a teraz czekam na ok 2dni i nic!!!!!!!!! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
natusiak
|
Wysłany: Pon Paź 27, 2008 10:57 pm Temat postu: |
|
|
Czesc wszystkim:-)
Mam takie pytanko...nie kochalam sie juz ze swoim narzeczonym 1,5 miesiaca,mialam juz 2 okresy (z tym ze te okresy byly inne niz zwykle, ten ostatni okres byl taki jasnoczerwony i bardziej to wygladalo jakby to byl sluz z krwia i trwal 2 dni, pozniej na dzien zanikl i znowu zaczela wyplywac krew z ogromnym bolem)caly czas mam stan podgoraczkowy czasami zbiera mnie na wymioty i mam powiekszony brzuch, nie tylko w okolicach pepka ale takze i powyzej pepka a ponizej piersi i jest taki twardszy....Robilam test ale wyszedl negatywnie.... Powiedzcie prosze, czy moge byc w ciazy?? Nigdy jeszcze takiego brzuszka nie mialam...Z gory dziekuje za odpowiedz |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mewa81
|
Wysłany: Sro Paź 29, 2008 5:51 pm Temat postu: |
|
|
Witam.
Obawiam sie ze moge byc w ciazy, ale juz sama nie wiem. Uprawialm stosunek przerywany w 15 dniu cyklu (chyba nie doszlo do wytrysku, ale nie jestem 100% pewna), w 32 dniu cyklu dostalam okres, wydaje mi sie, ze byl normalny, trwal 4 dni. Okres sie skonczyl, a ja dostalam zapalenia pecherza, wyleczylam sie juz co prawda z tego Uroseptem, ale od tego czasu strasznie mnie boli podbrzusze, a wlasciwie to uczucie "ciagniecia", ktore promieniuje do pachwin. Nie jest bardzo bolesne (bez tabletek przeciwbolowych sie obedzie). Na dodatek mam mdlosci i straszna ochote na batony snickersy
Jesli bylaby to ciaza to bylby to 4 tydzien. Powinnam zrobic test? Sa to objawy ciazy, mimo, ze mialam okres? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
malutka23
|
Wysłany: Sro Paź 29, 2008 6:15 pm Temat postu: |
|
|
mewa81 jesli masz jakies watpliwosci to zrob test ciazowy albo badanie krwi ( bardziej wiarygodne) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mewa81
|
Wysłany: Sro Paź 29, 2008 6:27 pm Temat postu: |
|
|
Dzieki malutka23.
Jutro rano chyba zrobie test, chociaz mam watpliwosci, czy mozna miec okres i byc w ciazy. Podobno takie przypadki sie zdarzaja, wiec moze ja jestem jednym z nich.... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
malutka23
|
Wysłany: Sro Paź 29, 2008 7:09 pm Temat postu: |
|
|
Moja ciocia przez cala ciaze miala okres, o tym, ze jest w ciazy dowiedziala sie podczas rutynowej kontroli u ginekologa |
|
Powrót do góry |
|
|
|
niusska
|
Wysłany: Czw Paź 30, 2008 11:59 pm Temat postu: |
|
|
witam..i prosze o pomoc bo juz nie wiem sama co mam o tym wszystkim myslec...staramy sie z moim M o dzidzie staramy w sumie nie staramy od 3 miesiecy kochamy sie bez zabezpieczen do konca..jednak ostatnio od ponad tygodnia zle sie czuje chodze czesto siku mam wzmozony apetyt i bole w podbrzuszu jednak sęk w tm ze okresu dostalam 2 dni po terminie z tym ze przez 2 pierwsze dni bylo to raczej plamienie bardzo skape krwawienie (a zawsze przez 3 dni sie ze mnie strasznie "leje") a potem do poludnia krwawilam po poludnu nie i taki dziwny ten okres ( bardziej przypominal śluz zabarwiony na czerwono) tylko jeszcze co mnie martwi razem z tym byly skrzepy a nawet kawalki "mięsa" wiem ze to zluszczajacy sie naskorek..dzis 4 dzien jak mi ciagnie sie ten niby okres i juz sama nie wiem zrobilam dzis rano test po przepisowych 3 minutach byla jedna kreska a po 5 byla delikatna druga...nie wiem moze sie z tym testem pospieszylam ale naprawde czuje sie inaczej i nie wiem czy to mozliwe abym jednak byla w ciazy...ech sto mysli w glowie... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mewa81
|
Wysłany: Pią Paź 31, 2008 12:20 am Temat postu: |
|
|
Skoro pojawila sie druga kreska to moze byc ciaza. Poczekaj kilka dni i zrob kolejny test, albo test z krwi na obecnosc hormonu ciazowego. Powodzenia |
|
Powrót do góry |
|
|
|
kw
|
Wysłany: Pią Paź 31, 2008 10:44 am Temat postu: |
|
|
witam. Kochałem sie z dziewczyna przed jej miesiaczka jakies 2 dni, teraz gdy ma miesiaczke boli ja brzuch i zle sie czuje jak nigdy, a krwawienia ma co 2 dzien, a nie caly czas jak zawsze czy to moze byc objaw ciazy?
Z gory dziekuje za odpowiedz |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|