Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
tosia81 Moderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach
|
Wysłany: Sro Cze 09, 2010 9:47 pm Temat postu: |
|
|
Nie ma się czym stresować _________________ Jestem mamą ))
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Mari20
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Wto Cze 22, 2010 12:48 pm Temat postu: |
|
|
dziewczyny mam pewien problem, pisalam juz tu kilka razy o tym ze staram sie z chlopakiem o dzieckood 5miesiecy i nic... W koncu sobie odpuscilismy jak narazie i dzieje sie teraz cos dziwnego. Mialam okres okolo 3i poltyg temu trwal gora 4 dni. Zawsze po2tyg mam śluz plodny + klucie brzucha tym razem bylo inaczej 0 objawow a sluz jakis taki gesty bialy piersi bola mnie od 2tyg a do tego zero objawow zblizajacejsie miesiaczki ktora powinnam miec za dwa dni...moga o czyms mowic te objawy?... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
niepewna111
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Wto Cze 22, 2010 4:42 pm Temat postu: |
|
|
Jeśli okres był podobny do wcześniejszych, i równie obfity to ciąży raczej nie ma. Jednak, objawy mogą wskazywać ciąże - nie muszą. Czasami mogą się zdarzyć przesunięcia w długości cyklu spowodowane zmianą klimatu, podróżami, stresem. Jeśli nie dostaniesz kolejnego okresu, zrób test - będziesz pewna. Pozdrawiam. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Mari20
|
Wysłany: Sob Cze 26, 2010 8:56 am Temat postu: |
|
|
czekam juz 2 dzien na okres myslalam ze dostane normalnie bo brzuch mnie zaczal jakos pobolewan tak jak na @ ... mam jeszcze te bole a tu nic..juz nie wiem co myslec za chwile wyjezdzam wiec dzis testu nie zrobie ..z drugiej strony 3 dni spoznionej miesiaczki to chyba nic takiego co ?! nie wiem juz sama zawsze co 28 dni ale moze cos sie przesunelo .. chcialabym miec dziecko ale boje sie o tym myslec i robic sobie znow nadzieje .... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mala_mi Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach
|
Wysłany: Sob Cze 26, 2010 10:31 am Temat postu: |
|
|
Mari20 wiesz co skapy "okres" a wlasciwie plamienie mylone czesto z okresem moze byc objawem ciazy, zrob test. A czesto tak jest jak sie odpuszcza starania o dziecko wtedy sie udaje. Zrob test najpierj z krwi bhcg bedziesz miala pewnosc 100% _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Mari20
|
Wysłany: Pon Cze 28, 2010 4:20 pm Temat postu: |
|
|
po 5 dniach dostalam "okres" nie wiem co to w sumie jest bo nie musze w ogole zmieniac podpaski ;/ niby krwawie ale to tylko przy zalatwianiu na podpasce jest troche czegos brazowego a jak np.zalatwiam sie pojawia sie troszke czegos w rodzaju krwi... nie wiwmjak wyglada plamienie w ciazy..bo chyba niestety tego nie mozna zaliczyc bo raczej by krwi nie bylo coo? ...wydaje mi sie ze wiecej niz 2 dni to nie bedzie trwalo |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mala_mi Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach
|
Wysłany: Pon Cze 28, 2010 4:26 pm Temat postu: |
|
|
wg mnie klasyczne ciazowe "plamienie" - zrob test i pedz do lekarza bo kazde plamienie w czasie ciazy nie jest "zdrowym" objawem
Dodano po 40 sekundach:
A nawet jesli nie jest to ciaza to plamienia nie sa normalne tak czy siak musisz isc do lekarza _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
abcd20
|
Wysłany: Pon Cze 28, 2010 4:28 pm Temat postu: |
|
|
Hej mam mały problem
otorz kochalem sie z dziewczyna 25 maja dostała okres w terminie i był normalny , zaznaczam , ze stosunek byl w zabezpieczeniu po i stosunku dokladnie sprawdzilem czy wszystko bylo z prezerwatywa wporzadku(na 100% nie bylo zadnej dziurk:P)i na dodatek byl to stosunek przerywany.. pozniej kochalem sie z nia 12 czerwca , wszystko bylo tak samo jak w poprzednim stosunku , okres miala dostac 21 czerwca jednak nie dostala w miedzy czasie powiekszyly jej sie piersi nawet jej mama to zauwazyla , 27 czerwca dostala plamienie jasno-czerwone , nastepnego dnia miala krwawienie dosyc obfite , a dzisiaj ma normalny okres... nic nie wskazywalo na to ze miala dostac okres bo zawsze przed bolaly ja jajniki tym razem bylo inaczej , dostala te plamienia pobolal ja brzuch i troche jajniki i pozniej wszystko bylo ok a zawsze jak sie zaczynal okres to ja bolaly strasznie jajniki i brzuch... nie wiem co to moze oznaczac ...dodam jeszcze , ze ostatnie 2-3 okresy byly normalne i w terminie , wczesniej miala okres tydzien wczesniej i raz jej sie spoznij jeden dzien ... prosze o odp... )
aha i zapomnialem dodac ze zawsze przed stosunkiem uprawiamy petting ale tez bardzo ostroznie |
|
Powrót do góry |
|
|
|
tosia81 Moderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach
|
Wysłany: Pon Cze 28, 2010 5:28 pm Temat postu: |
|
|
No dostała okres więc jest ok. Nie zawsze każda miesiączka poprzedzona jest takimi samymi objawami. _________________ Jestem mamą ))
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
abcd20
|
Wysłany: Pon Cze 28, 2010 5:32 pm Temat postu: |
|
|
No tak mysle ze jest wszystko ok a te powiekszone piersi?? i teraz ten dziwny okres? od czego to moze byc zalezne?.. Wczesniej miala normalne okresy nie bylo tego plamienia... no bo raczej prawdopodobienstwo ciazy mozna wykluczyc? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|