Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Miesiączka w czasie ciąży ??? part 2

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 35, 36, 37 ... 39, 40, 41  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
tosia81
Moderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach

PostWysłany: Sro Cze 09, 2010 9:47 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie ma się czym stresować

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Mari20

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Wto Cze 22, 2010 12:48 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dziewczyny mam pewien problem, pisalam juz tu kilka razy o tym ze staram sie z chlopakiem o dzieckood 5miesiecy i nic... W koncu sobie odpuscilismy jak narazie i dzieje sie teraz cos dziwnego. Mialam okres okolo 3i poltyg temu trwal gora 4 dni. Zawsze po2tyg mam śluz plodny + klucie brzucha tym razem bylo inaczej 0 objawow a sluz jakis taki gesty bialy piersi bola mnie od 2tyg a do tego zero objawow zblizajacejsie miesiaczki ktora powinnam miec za dwa dni...moga o czyms mowic te objawy?...
Powrót do góry
niepewna111

PostWysłany: Wto Cze 22, 2010 4:42 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jeśli okres był podobny do wcześniejszych, i równie obfity to ciąży raczej nie ma. Jednak, objawy mogą wskazywać ciąże - nie muszą. Czasami mogą się zdarzyć przesunięcia w długości cyklu spowodowane zmianą klimatu, podróżami, stresem. Jeśli nie dostaniesz kolejnego okresu, zrób test - będziesz pewna. Pozdrawiam.
Powrót do góry
Mari20

PostWysłany: Sob Cze 26, 2010 8:56 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

czekam juz 2 dzien na okres myslalam ze dostane normalnie bo brzuch mnie zaczal jakos pobolewan tak jak na @ ... mam jeszcze te bole a tu nic..juz nie wiem co myslec za chwile wyjezdzam wiec dzis testu nie zrobie Sad..z drugiej strony 3 dni spoznionej miesiaczki to chyba nic takiego co ?! nie wiem juz sama zawsze co 28 dni ale moze cos sie przesunelo .. chcialabym miec dziecko ale boje sie o tym myslec i robic sobie znow nadzieje ....
Powrót do góry
mala_mi
Przyjaciel forum

Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach

PostWysłany: Sob Cze 26, 2010 10:31 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mari20 wiesz co skapy "okres" a wlasciwie plamienie mylone czesto z okresem moze byc objawem ciazy, zrob test. A czesto tak jest jak sie odpuszcza starania o dziecko wtedy sie udaje. Zrob test najpierj z krwi bhcg bedziesz miala pewnosc 100%

PostWysłany: Pon Cze 28, 2010 4:20 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

po 5 dniach dostalam "okres" nie wiem co to w sumie jest bo nie musze w ogole zmieniac podpaski ;/ niby krwawie ale to tylko przy zalatwianiu na podpasce jest troche czegos brazowego a jak np.zalatwiam sie pojawia sie troszke czegos w rodzaju krwi... nie wiwmjak wyglada plamienie w ciazy..bo chyba niestety tego nie mozna zaliczyc bo raczej by krwi nie bylo coo? ...wydaje mi sie ze wiecej niz 2 dni to nie bedzie trwalo
Powrót do góry
mala_mi
Przyjaciel forum

Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach

PostWysłany: Pon Cze 28, 2010 4:26 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wg mnie klasyczne ciazowe "plamienie" - zrob test i pedz do lekarza bo kazde plamienie w czasie ciazy nie jest "zdrowym" objawem

Dodano po 40 sekundach:

A nawet jesli nie jest to ciaza to plamienia nie sa normalne tak czy siak musisz isc do lekarza

PostWysłany: Pon Cze 28, 2010 4:28 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Hej mam mały problem Confused

otorz kochalem sie z dziewczyna 25 maja dostała okres w terminie i był normalny , zaznaczam , ze stosunek byl w zabezpieczeniu po i stosunku dokladnie sprawdzilem czy wszystko bylo z prezerwatywa wporzadku(na 100% nie bylo zadnej dziurk:P)i na dodatek byl to stosunek przerywany.. pozniej kochalem sie z nia 12 czerwca , wszystko bylo tak samo jak w poprzednim stosunku , okres miala dostac 21 czerwca jednak nie dostala w miedzy czasie powiekszyly jej sie piersi nawet jej mama to zauwazyla , 27 czerwca dostala plamienie jasno-czerwone , nastepnego dnia miala krwawienie dosyc obfite , a dzisiaj ma normalny okres... nic nie wskazywalo na to ze miala dostac okres bo zawsze przed bolaly ja jajniki tym razem bylo inaczej , dostala te plamienia pobolal ja brzuch i troche jajniki i pozniej wszystko bylo ok a zawsze jak sie zaczynal okres to ja bolaly strasznie jajniki i brzuch... nie wiem co to moze oznaczac Confused ...dodam jeszcze , ze ostatnie 2-3 okresy byly normalne i w terminie , wczesniej miala okres tydzien wczesniej i raz jej sie spoznij jeden dzien ... prosze o odp... Laughing ) Surprised Surprised

aha i zapomnialem dodac ze zawsze przed stosunkiem uprawiamy petting ale tez bardzo ostroznie Wink
Powrót do góry
tosia81
Moderator

Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach

PostWysłany: Pon Cze 28, 2010 5:28 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No dostała okres więc jest ok. Nie zawsze każda miesiączka poprzedzona jest takimi samymi objawami.

Powrót do góry
abcd20

PostWysłany: Pon Cze 28, 2010 5:32 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No tak mysle ze jest wszystko ok a te powiekszone piersi?? i teraz ten dziwny okres? od czego to moze byc zalezne?.. Wczesniej miala normalne okresy nie bylo tego plamienia... no bo raczej prawdopodobienstwo ciazy mozna wykluczyc?
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 35, 36, 37 ... 39, 40, 41  Następny
Strona 36 z 41