Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Miesiączka w czasie ciąży ??? part 2

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 39, 40, 41  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Kinia_18
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Czw Lip 03, 2008 1:39 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Żeby wiedzieć czy możliwa musisz przedewszystkim napisać czy był wytrysk czy było zabezpieczeniue i w jakim dniu cyklu. I ile dni tem bo to niemożliwe żeby ci brzuch urusł pare dni po stosunku, ja też miałam długo regularne i też mi sie okres rozregulował. A i napisz jaka jest ta miesiączka
pinezka
Gość

PostWysłany: Czw Lip 03, 2008 5:46 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wlasnie dziewczyny zawsze trzeba podawac wiecej info bo tak to co my mamy poradzic i powiedziec jak nie znamy kazdej z Was osobna i Waszych organizmow.. Rolling Eyes
Powrót do góry
Efelinkaaa

PostWysłany: Pon Lip 07, 2008 3:11 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dodam, że kobieta to nie szwajcarski zegarek, i organizm może reagować na stres, alkohol, pogodę, itd. własnie przez wcześniejszą (bądź późniejszą) miesiączkę.

Jeżeli się denerwujesz to zrób test, chociaż w przypadku normalnego krwawienia pewnie będzie negatywny Smile Pozdrawiam
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
tatiana6543

PostWysłany: Wto Lip 08, 2008 10:21 am    Temat postu: miesiączka w ciąży Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Czy jeżeli w ciąży wystąpi miesiączka-to ma normalne natężenie?Dużo jest takich przypadków? Jakie objawy mogą temu towarzyszyć?Wiecie coś na ten temat?

------edited by emilka-------
temat przyłączyłam do zbiorczego
Powrót do góry
Aga19

PostWysłany: Sob Sie 09, 2008 5:02 pm    Temat postu: Miesiączka i ciąża???? czy to możliwe Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mam pytanie, obawiałam się , że jestem w ciąży, w końcu dostałam upragniony okres i od razu zaczęłam brać tabletki anty- Kontracept, okres był normalny, obfity, ale trwał tylko 2 dni, a dziś nic, nawet żadnego plamienia, czy tabletki mogły mieć wpływ na skrócenie okresu, czy moze ja jednak jestem w ciąży?????

---edited by Wind_Of_Hope---
Prosze pisac w specjalnym dziale! temat przenosze w odp. miejsce Smile
Powrót do góry
andzia24

PostWysłany: Sob Sie 09, 2008 5:43 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

cześć dziewczyny.
mam pytanie-05.07. doszło między mną a moim chłopakiem do zbliżenia, nie był to seks a raczej pieszczoty ale oboje byliśmy nadzy. 6 dni później dostałam miesiączkę (w terminie) teraz jestem w trakcie drugiej ale cały czas obawiam się że mogę być w ciąży... moje piersi zmieniły wygląd-są większe i bolą, wydaje mi się że chce mi się cały czas sikać i nie potrafię myśleć o niczym innym. jak już mi się uda na chwilę o tym zapomnieć nie odczuwam żadnych objawów. nie wiem co mam o tym myśleć. 23dni po zbliżeniu robiłam test i wyszedł negatywny, ale obawy nadal są. naczytałam się na różnych forach o krwawieniach w czasie ciąży i mam schizy. cały czas chodzę do łazienki i patrzę czy mój okres wygląda normalnie. jeszcze chwila i zwariuję!!! błagam jak ktoś wie co to może być to napiszcie!!! z góry dzięki i pozdrawiam

aha mam jeszcze jedno pytanie-czy w czasie miesiączki mogę zrobić test ciążowy czy wynik nie będzie obiektywny?
Powrót do góry
szara

PostWysłany: Sob Sie 09, 2008 5:58 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Andzia24 Oszalałaś, przecież od pieszczot się nie zachodzi w ciążę Shocked Wogóle żeby zajść to wcale nie takie hop siup[/b]
Powrót do góry
andzia24

PostWysłany: Sob Sie 09, 2008 6:34 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

że od pieszczot nie zachodzi się w ciąże to ja wiem. my byliśmy nadzy i mój chłopak kilka razy wprowadził we mnie członka. ja wiem że to brzmi śmiesznie ale skąd by mi się wzięły te wszystkie dziwne objawy-bolą mnie piersi i są większe niż zawsze, cały czas chce mi się siku, i wogóle dziwnie się czuję... i tak już jest od ponad miesiąca
Powrót do góry
Gosia85
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 2
Otrzymał 117 podziękowań w 117 postach

PostWysłany: Sob Sie 09, 2008 8:33 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a może te objawy są raczej psychiczne niż związane z ciążą?
podczas okresu przecież też się powiększają piersi i stają się wrażliwsze na dotyk.
wysoki poziom stresu czasem powoduje częstsze sikanie lub uczucie parcia na pęcherz.
dziwne uczucie/ samopoczucie również może wynikać z wysokiego poziomu stresu Wink
nie wiem czy robienie testu podczas okresu to dobry pomysł. ale chyba powinno to pisać w instrukcji obsługi (jeśli takowa jest). ale moim zdaniem lepiej zrobić test po okresie.

a tak w ogóle.. to chyba lepiej się zabezpieczać niż potem umierać ze strachu:)
aha. jeśli nie dowierzasz testom to idź do lekarza . po takim czasie ginekolog raczej będzie w stanie stwierdzić ewentualną ciąże.
pozdrawiam .
Powrót do góry
andzia24

PostWysłany: Sob Sie 09, 2008 8:47 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Gosiu85 dziękuję za szybką odpowiedź. masz rację z tym zabezpieczaniem i strachem-zdarzyło mi się to pierwszy raz i mam nadzieję że się już nie powtórzy. pozdrawiam
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 39, 40, 41  Następny
Strona 9 z 41