Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Miesiączka w czasie ciąży ??? part 2

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 39, 40, 41  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
thedark92

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sro Cze 18, 2008 3:03 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

znaczy ja to srednio umiem...
ale znalazlam w necie takie kalkulator ktory oblicza dni plodne i nie...
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Sro Cze 18, 2008 8:32 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no na tym to nie powinnas sie wzorowac bo czasem nawet mały stres moze przyspieszyc owulke i nie bedziesz o tym wiedziala. jednak dni płodne i niepłodne z kalkulatora w wiekszosci sa zblizone Smile

Powrót do góry
thedark92

PostWysłany: Sro Cze 18, 2008 9:37 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

tylko ja mam jeszcze jeden problem...'martwie sie tym ze niewiem...
kiedy mielismy gumke za 2 razem pekla nam, ale zaraz przestalismy i nie doszlo do wytrysku ani nic...
a czy w tym plynie ktory wydobywa sie z czlonka przy podnieceniu sa plemniki?
wiekszosc mowi ze nie ma ale zdazaly sie tez takie osoby ktore uwazaja ze oczywiscie jest.
(pisze na 2 forach i na kazdym jest co innego Wink )
bo niby nie doszedl, ale mnie wlasnie ten plyn martwi...
Powrót do góry
Kinia_18
Przyjaciel forum

PostWysłany: Czw Cze 19, 2008 12:07 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

On jest z prostaty i niema w nim plemników a jeśli są to takie jakby uszkodzone, gdyby tak było że przez ten płyn by się w ciąże zachodziło to po co był by wytrysk? musielibyście kapnąć się przed samym wytryskiem i w srodku musiało by dojść do kropelkowania wtedy zapłodnienie jeśli sa dni płodne jest możliwe. No ale ile ludzi tyle teori na ten temat, ja jak narazie słucham osób z tego forum i jeszcze się nie zawiodłam.
thedark92

PostWysłany: Czw Cze 19, 2008 6:29 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie do kropelkowania raczej nie doszlo.
ale wiesz na forum mimo wszystko nie powiedza ci dokladnie...
kazdy czlowiek jest inny, dlatego pewnosc jest w 80 %
Powrót do góry
agawka

Wysłał podziekowań: 1

PostWysłany: Pią Cze 20, 2008 10:37 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja am pytanie,jak wygląda okres w czasie ciązy? tzn to plamienie.
ja mialam w sumi normalny,na pocztaku bardziej skapy potem sie rozkrecil,trwał 3 dni a mimo to panikuje bo powinnam dostac kolejny a tutaj brak;/
Powrót do góry
thedark92

PostWysłany: Sob Cze 21, 2008 9:15 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

z tego co wiem powinno to byc jedynie male i skape plamienie. w niektorych przypadkach 1 podpaska na dzien to za duzo bo plamienie wystepuje tylko wieczorem badz rano i jest krotkie 1, 2 dni...- ja slyszalam o takich przypadkach.
a co do kolejnej miesiaczki moze sie opoznia?
2-3 dni to norma...jak tydzien to juz wtedy mozna zaczac sie niepokoic.
Powrót do góry
Kinia_18
Przyjaciel forum

PostWysłany: Nie Cze 22, 2008 7:54 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Przedewszystkim skompe i ponoć jasno czerwone. No i mysle że bez żadnych dodatków typu skrzepy
agawka

Wysłał podziekowań: 1

PostWysłany: Pon Cze 23, 2008 6:15 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dziękuje Wam,na szczescie wczoraj dostałam 2 okres po całym zajsciu wiec ciąze juz wykluczam,tymbardziej ze sa "skrzepy".i wlasnie zaczynam yasmin brac zeby juz nigdy tutaj nie pisac ze sie boje:) dziekuje Wam jeszcze raz!
Powrót do góry
kasia 1722

PostWysłany: Czw Lip 03, 2008 1:30 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hej!
mam pytanie... ostatnio współżyłam z chłopakiem. teraz dosatałam okresu o 2 dni za wcześnie(zawsze mialam reguralny co 28 dni) i bardzo bolesna. do tego jest mi ciągle nie dobrze i powiększył mi sie troche brzuszek... czy ciąża w moim przypadku jest możliwa??? jak moge to teraz sprawdzić? wiem,że jestem troche przewrażliwiona... PROSZE POMÓŻCIE MI!!!! Sad
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 39, 40, 41  Następny
Strona 8 z 41