Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
romantyk1980
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Czw Paź 04, 2007 4:53 pm Temat postu: |
|
|
Nie każda kobieta jest taka sama, nie każda patrzy na wzrost, na członka.
Nie mówię,że każda. Około 5% kobiet na to nie patrzy.
Ale to są przeważnie desperatki,których żaden już nie chciał i które lecą na wszystko co się rusza,żeby tylko nie zostać samą na stare lata.I gotowe są nawet wyjść za "Andrzejka",żeby tylko mieć kogoś obok siebie.
Ładna i zgrabna kobieta może mieć każdego,tylko kiwnie palcem,przepraszam za wyrażenie,ale tylko wypnie tyłek i już faceci lecą.Taka jest prawda.Tak samo przystojny facet z super ciałkiem,taki pójdzie sobie na dyskotekę sam,a z dyskoteki wyjdzie z dziewczyną i jeszcze z pięcioma jej koleżankami.A brzydki stoi sobie obok sam i się tylko przygląda.Albo podejdzie do dziewczyny i usłyszy "spadaj",albo "nie jesteś w moim typie".
A powiedzieć co by się stało,jakbym teraz zdjął majtki i wyszedł goły na wieś? Wszystkie dziewczyny by poumierały ze śmiechu.I jeszcze by rozgadały swoim koleżankom z innej wsi,że mam małego.I bym miał przes..ane w całej okolicy u wszystkich dziewczyn.Nawet 15-tki by się śmiały. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Kinia_18 Przyjaciel forum
|
Wysłany: Czw Paź 04, 2007 5:07 pm Temat postu: |
|
|
Wiesz co ja nieuważam żebym była tragiczna i jakoś niejestem zdesperowana żeby niewiedomo co robić a nieszukam faceta z kasą i autem!ale powiem ci tyle z takim podejściem daleko niezajdziesz. I moim zdaniem to 15% kobiet moze patrzy na auto ale reszta na to niezwraca uwagi. Ty za dużo telenoweli brazylijskich oglądasz i ci sie udziela że brzydkie to zaras gorsze a niepszyszło ci nigdy do głowy określenie że coś co jest może poprostu inne a nie zaras brzydsze. A i przedewszystkim każdy ma inny gust jednemu podoba sie taki facet meteroseksualny a inna woli brudasa i niejest takl że tylko przystojni mają powodzenie _________________ Wszyscy Ci których dotknie Miłość stają się nieśmiertelni, żyją w sercach tych, którzy tą miłością ich obdarzyli. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mikmik
Ostrzeżeń: 2
|
Wysłany: Czw Paź 04, 2007 5:21 pm Temat postu: |
|
|
Kinia widze że zaintrygowałą Cie rozmowa:D wkrciłaś sie;D
o gustach sie nei dyskutuje i powroćmy do tematu postu bo zaraz tu bedzie ooogromny kolejny off
pozdro
ps. ładne ciało -->tylko od Ciebie to zależy;] jak Ci sie chce to masz jak nie to nie masz;] samo nie przychodzi do nikogo |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mikmik
|
Wysłany: Czw Paź 04, 2007 5:24 pm Temat postu: |
|
|
po co ciągnąć 2 topiki o tej samej tematyce:D
połaczcie je:P |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Wysłany: Czw Paź 04, 2007 5:58 pm Temat postu: |
|
|
Właśnie mikmik masz racje wróćmy do tematu. A wkręciłam sie bo nielubie jak ktoś już za bardzo przesadza . No i wsumie o gustach nikt niedyskutuje teraz tylko było zdanie że każdy ma swój indywidualny gust A ja szczerze powiem chciała bym jeszcze urosnąć mam tylko 160cm i wolała bym wiecej ale to raczej nierealne _________________ Wszyscy Ci których dotknie Miłość stają się nieśmiertelni, żyją w sercach tych, którzy tą miłością ich obdarzyli. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mikmik
|
Wysłany: Czw Paź 04, 2007 6:20 pm Temat postu: |
|
|
ja bym chętnie zmalał;] mam 2m niemal że i to jest poraszka;]
nie można sie normalnie ubrąć kupić butów;] nic;]
zwała na maxa;] |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Wysłany: Czw Paź 04, 2007 6:51 pm Temat postu: |
|
|
Czy ja wiem czy taka porażka. Teraz pewnie kolega z góry napisze że jestem taka sama jak inne ale to fakt podobają mi sie wysocy faceci. No ale ty to już jesteś bardzo wysoki _________________ Wszyscy Ci których dotknie Miłość stają się nieśmiertelni, żyją w sercach tych, którzy tą miłością ich obdarzyli. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Zibi Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Czw Paź 04, 2007 6:56 pm Temat postu: |
|
|
Proszę wrócić do tematu ! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Zibi Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Czw Paź 04, 2007 6:56 pm Temat postu: |
|
|
Ale wąteczek już mamy. Piszcie w jednym |
|
Powrót do góry |
|
|
|
romantyk1980
|
Wysłany: Czw Paź 04, 2007 7:11 pm Temat postu: |
|
|
Ja brazylijskich telenowel nie oglądam i nienawidzę ich.Jak tylko widzę taki film,to od razu przełączam na inny kanał.
"podobają mi sie wysocy faceci"
No i jednak mam rację.Wszystkie kobiety piszą,że nie patrzą na wygląd,a potem piszą "podobają mi się wysocy faceci".
Same sobie zaprzeczają. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|