Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
exullt Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pią Sie 03, 2007 2:46 pm Temat postu: |
|
|
hej.Oczywiscie ze sa!! np. firma Durex ma takowe w swojej ofercie.Sa dostepne w aptekach, duzych centrach handlowych oczywiscie bez recepty.
----edit by emilka----
przeniosłam temat do odpowiedniego działu i tematu, dotyczącego nawilżenia, ale na to wygląda, że autorka usunęła swój post, rozpoczynający temat, tak więc pozostała sama odpowiedź :/ |
|
Powrót do góry |
|
|
|
kiki
|
Wysłany: Nie Gru 02, 2007 5:24 pm Temat postu: byl orgazm, nawilzenie a teraz zupelnie nic:( |
|
|
ja tez mam podobny problem, biore tabletki 3 miesiace , na poczatku bylo spoko a przy 3 opakowaniu jestm ja kloda nie mam ochoty na sex ijestem zupelnie sucha:/ do tego doszedl jakis problem z pecherzem ktory mi naciska ...jednym slowem same problemy, od miesiaca nie odczuwam zadnej przyjemnosci. no i mam taki problem ze gdy moj chlopak we mnie wchodzi idzie to z oporem:/ czuje jakby moje wejscie do pochwy sie zwezylo, i odczuwam bol...zastanawiam sie czy kontynuuowac branie tabl anty:/
----edited by emilka-----
temat przyłączyłam do tematu, dotyczącego nawilżenia |
|
Powrót do góry |
|
|
|
exullt Przyjaciel forum
|
Wysłany: Nie Gru 02, 2007 9:02 pm Temat postu: |
|
|
Radze udac sie do ginekologa i powiedziec o wszystkich niepokojacych cie rzeczach. Z tego co piszesz wnioskuje ze twoje tabletki anty sa zle dobrane Udaj sie jak najszybciej do ginekologa, napewno razem szybko uda wam sie rozwiazac ten problem.
A co do nawilzenia to ja polecam wszystkie zele z durexa a najbardziej Durex Play, jest w takiej sporej(200ml), fioletowej tubce. Jest naprawde rewelacyjny
Pozatym wszystkie zele z Durexa sa zrobione na bazie wody, dlatego nie powoduja podraznien (macie moje slowo wielokrotnie wyprubowalam na sobie )
Nie polecam tylko zelu rozgrzewajacego Nie jest zbyt przyjemnie po jego zastosowaniu poniewaz po jakims czasie zaczyna on wrecz parzyc skore i utrudnia ,a raczej uniemozliwia stosunek Przynajmniej tak bylo w moim przypadku. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
a1n9i9a2
|
Wysłany: Pon Lip 27, 2009 9:57 pm Temat postu: Brak śluzu :( |
|
|
Witam.
Mam problem, który mnie nie pokoi... Ostatnio moja pochwa jest ciągle sucha. Kiedyś bardzo szybko z podniecenia robiłam się mokra, a teraz prawie nic...i nie wiem dlaczego..a podczas sexu zupełnie wysycham co jest problemem w kochaniu się... Czy może ktoś wie w czym tkwi proble i jak sobie z nim poradzic Proszę o pomoc... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Pon Lip 27, 2009 10:01 pm Temat postu: |
|
|
kup zel nawilzajacy z Durexa albo Unimila i powinno pomoc a jak masz dni płodne to tez sucho jest? zupełnie? _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
a1n9i9a2
|
Wysłany: Pon Lip 27, 2009 10:18 pm Temat postu: |
|
|
Tu jest właśnie problem ponieważ mam nie regularny okres i za bardzo nawet nie mogę wyliczyc dni płodnych i nie płodnych... Czasami dostaje okres co miesiac a czasami co dwa (zdazyło mi sie raz nawet ze dopiero po 3 miesiacach dostałam ).
Natomiast jeśli chodzi o śluz nigdy wcześniej nie miałam tak... teraz nie mogę się kochac ponieważ jestem za sucha aby mój partner włożył członka (jedna próba doprowadziła do pęknięcia prezerwatywy) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
suddx
|
Wysłany: Wto Paź 19, 2010 2:59 pm Temat postu: |
|
|
Witam! Nie chcę śmiecić i zakładać nowego tematu, dlatego piszę tutaj. W ostatnich dniach pierwszy raz zdarzyło mi się, że po stosunku wyciągając członka... na prezerwatywie w ogóle nie było śluzu. W dotyku była ona chyba identyczna jak przed wejściem, trochę mnie to zdziwiło, dziewczynę też, bo nigdy wcześniej nie mieliśmy takiej sytuacji, a ona twierdziła, że czuła się wystarczająco wilgotna, ani nic ją też nie bolało.
To normalna sytuacja, zdarza się często? Pytam tak dla własnej wiedzy, żeby odpukać nie musieć się martwić, że może ona mieć z czymś problem
Używaliśmy Durexów tych fioletowych, elite bodaj
Z góry wielkie dzięki za jakąkolwiek odpowiedź. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Wto Paź 19, 2010 9:58 pm Temat postu: |
|
|
Suddx ale o co dokładnie pytasz? o to czy brak sluzu to powod do zmartwien? wcale nie jest powiedziane ze po kazdym stosunku bedzie sie z niej "lało"...czasem jest morko ,innym razem jak na pustyni, zaleznie od cyklu _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
suddx
|
Wysłany: Wto Paź 19, 2010 10:32 pm Temat postu: |
|
|
Powiewie nadziei (jeśli umiem dobrze przetłumaczyć Twój nick) Bóg Ci zapłać za odpowiedź, właśnie takiej oczekiwałem. Krótkiej, zwięzłej i konkretnej
Pozdrawiam serdecznie i niczym na zapas nie zamierzam się martwić |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Sro Paź 20, 2010 10:21 am Temat postu: |
|
|
Wietrze nadziei jak juz . zycze dalszych uniesien i co najwazniejsze robcie to z głowa a nie tak jak 3/4 małolatow.. najpierw tym co Bog obdarzyl a dopiero potem mysla.. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|