Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Nawilżenie

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4  Następny
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Sprawy łóżkowe
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
exullt
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pią Sie 03, 2007 2:46 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hej.Oczywiscie ze sa!! np. firma Durex ma takowe w swojej ofercie.Sa dostepne w aptekach, duzych centrach handlowych oczywiscie bez recepty.

----edit by emilka----
przeniosłam temat do odpowiedniego działu i tematu, dotyczącego nawilżenia, ale na to wygląda, że autorka usunęła swój post, rozpoczynający temat, tak więc pozostała sama odpowiedź :/
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
kiki

PostWysłany: Nie Gru 02, 2007 5:24 pm    Temat postu: byl orgazm, nawilzenie a teraz zupelnie nic:( Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja tez mam podobny problem, biore tabletki 3 miesiace , na poczatku bylo spoko a przy 3 opakowaniu jestm ja kloda nie mam ochoty na sex ijestem zupelnie sucha:/ do tego doszedl jakis problem z pecherzem ktory mi naciska ...jednym slowem same problemy, od miesiaca nie odczuwam zadnej przyjemnosci. no i mam taki problem ze gdy moj chlopak we mnie wchodzi idzie to z oporem:/ czuje jakby moje wejscie do pochwy sie zwezylo, i odczuwam bol...zastanawiam sie czy kontynuuowac branie tabl anty:/

----edited by emilka-----
temat przyłączyłam do tematu, dotyczącego nawilżenia
Powrót do góry
exullt
Przyjaciel forum

PostWysłany: Nie Gru 02, 2007 9:02 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Radze udac sie do ginekologa i powiedziec o wszystkich niepokojacych cie rzeczach. Z tego co piszesz wnioskuje ze twoje tabletki anty sa zle dobrane Rolling Eyes Udaj sie jak najszybciej do ginekologa, napewno razem szybko uda wam sie rozwiazac ten problem.

A co do nawilzenia to ja polecam wszystkie zele z durexa a najbardziej Durex Play, jest w takiej sporej(200ml), fioletowej tubce. Jest naprawde rewelacyjny Very Happy
Pozatym wszystkie zele z Durexa sa zrobione na bazie wody, dlatego nie powoduja podraznien (macie moje slowo wielokrotnie wyprubowalam na sobie Wink )
Nie polecam tylko zelu rozgrzewajacego Confused Nie jest zbyt przyjemnie po jego zastosowaniu poniewaz po jakims czasie zaczyna on wrecz parzyc skore i utrudnia ,a raczej uniemozliwia stosunek Rolling Eyes Przynajmniej tak bylo w moim przypadku.
Powrót do góry
a1n9i9a2

PostWysłany: Pon Lip 27, 2009 9:57 pm    Temat postu: Brak śluzu :( Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam.
Mam problem, który mnie nie pokoi... Ostatnio moja pochwa jest ciągle sucha. Kiedyś bardzo szybko z podniecenia robiłam się mokra, a teraz prawie nic...i nie wiem dlaczego..a podczas sexu zupełnie wysycham co jest problemem w kochaniu się... Czy może ktoś wie w czym tkwi proble i jak sobie z nim poradzic Question Proszę o pomoc... Sad
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Pon Lip 27, 2009 10:01 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

kup zel nawilzajacy Smile z Durexa albo Unimila Smile i powinno pomoc Smile a jak masz dni płodne to tez sucho jest? zupełnie? Confused

Powrót do góry
a1n9i9a2

PostWysłany: Pon Lip 27, 2009 10:18 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tu jest właśnie problem ponieważ mam nie regularny okres i za bardzo nawet nie mogę wyliczyc dni płodnych i nie płodnych... Czasami dostaje okres co miesiac a czasami co dwa (zdazyło mi sie raz nawet ze dopiero po 3 miesiacach dostałam Sad ).
Natomiast jeśli chodzi o śluz nigdy wcześniej nie miałam tak... teraz nie mogę się kochac ponieważ jestem za sucha aby mój partner włożył członka (jedna próba doprowadziła do pęknięcia prezerwatywy)
Powrót do góry
suddx

PostWysłany: Wto Paź 19, 2010 2:59 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam! Nie chcę śmiecić i zakładać nowego tematu, dlatego piszę tutaj. W ostatnich dniach pierwszy raz zdarzyło mi się, że po stosunku wyciągając członka... na prezerwatywie w ogóle nie było śluzu. W dotyku była ona chyba identyczna jak przed wejściem, trochę mnie to zdziwiło, dziewczynę też, bo nigdy wcześniej nie mieliśmy takiej sytuacji, a ona twierdziła, że czuła się wystarczająco wilgotna, ani nic ją też nie bolało.

To normalna sytuacja, zdarza się często? Pytam tak dla własnej wiedzy, żeby odpukać nie musieć się martwić, że może ona mieć z czymś problem Wink

Używaliśmy Durexów tych fioletowych, elite bodaj Wink

Z góry wielkie dzięki za jakąkolwiek odpowiedź.
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Wto Paź 19, 2010 9:58 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Suddx ale o co dokładnie pytasz? o to czy brak sluzu to powod do zmartwien? wcale nie jest powiedziane ze po kazdym stosunku bedzie sie z niej "lało"...czasem jest morko ,innym razem jak na pustyni, zaleznie od cyklu Wink

Powrót do góry
suddx

PostWysłany: Wto Paź 19, 2010 10:32 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Powiewie nadziei (jeśli umiem dobrze przetłumaczyć Twój nick) SmileSmileSmile Bóg Ci zapłać za odpowiedź, właśnie takiej oczekiwałem. Krótkiej, zwięzłej i konkretnej Wink

Pozdrawiam serdecznie i niczym na zapas nie zamierzam się martwić Smile
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Sro Paź 20, 2010 10:21 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wietrze nadziei Razz jak juz Wink. zycze dalszych uniesien Wink i co najwazniejsze robcie to z głowa Wink a nie tak jak 3/4 małolatow.. najpierw tym co Bog obdarzyl a dopiero potem mysla.. Wink

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Sprawy łóżkowe Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4  Następny
Strona 2 z 4